Nou stil de viatza (104)
Raspunsuri - Pagina 4
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Deci n-am murit
,doar foarte ocupata am fost.Mi-am luat apartament si am umblat cu actele...apoi musafiri...si tot asa,cu treburi.Mai arunc un ochi aici si fug.
Raport:55.5 kg
Sper sa ma mentin,macar,daca nu sa mai slabesc pana pe 3 iunie,cand am o nunta.
Mananc putin,dar haotic,am si cazut in pacat cu placinta cu iaurt si tort de piscoturi.Am experimentat retete noi si trebuia sa vad ce a iesit,nu?![]()
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Mey, Tzuni, ce mancare e asta?Pai din meniul tau, "voia buna" e cea mai consistenta.VrabiutoPai tu dai 1kg pe zi cu meniul tau
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Stai linistita ca la cate kile am, nici o vrabiutza n-ar putea decola de la sol!

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik spune:
Delidana, couscousul (e griu sfarimat, cel mai fin arata la mamaiul de porumb) se prepara asa :
http://www.chefsimon.com/smoul.htm
Mik.
an-k spune:
MihaStroescu aici sunt linkurile:
www.weight.addr.com/ro/ro5.html" target="_blank">http://www.weight.addr.com/ro/ro5.html Dieta Daneza.
www.eva.ro/dietafitness/articol183.html" target="_blank">http://www.eva.ro/dietafitness/articol183.htmlDieta Scarsdale.
Succes!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
mephala30 spune:
Buna fetelor!
Sunt necajita, fara chef de forum...Iustin implineste 2 zile de cand are stari febrile (aproape 40 de grade). Azi i-am dus urocultura, il suspectez de infectie urinara. Mai avem de asteptat 2 zile pana ce aflam rezultatul. Pana atunci il tin pe antitermice si ma rog sa fie totul bine si sa-l vad razand si vioi ca intotdeauna.
Tot azi mi-am vazut bebelusul din burtica, e clar baietel, e sanatos si are 566 grame. Nu m-am putut bucura pe deplin de ecografie.
Cam asta despre noi. Sper sa revin cu vesti bune.
Pupici
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
dani_flor spune:
Buna fetelor!
Ma raportez si eu desi nu am ce raporta: stagnez.
Sunt cu rusii
, poate de aia. Am asteptat sa se clinteasca cintarul, dar el sta foarte cuminte pe loc.
Dieta cu supa varza m-a inselat pentru prima oara in viata, prin urmare am parasit-o si eu si acum suntem chit
. Am inceput-o de joi ca atunci am reusit sa prepar minunata supa, si ce sa vezi vineri, dupa muuulta supa mincata joi? 600 grame in plus. E adevarat ca am cam exagerat cu sarea si piperul, poate de aia, sau poate ca era inainte de rusi. Dar am fost rau demoralizata, la mine prima zi e cruciala, daca nu vad acolo, un rezultat mic, e jale.
Cred ca un timp nu o sa ma mai bag la nici o dieta, m-a cam lasat ambitia
. Ce am reusit: de citeva saptamini am scos de tot ciocolata si piinea, si aproape de tot brinza (prestam f multe brinzeturi grase). Dar ca sa se clinteasca cintarul ala trebuie sa mai lucrez un pic si la cantitati ...
, o seara buna va doresc,
Daniela
crystina spune:
Carmen, OF! te intzeleg din tot sufletul..e tare frustrant. Ii doresc multa, multa sanatate motanicului! Da Doamne sa fie bine! Multi pupici de la noi! Felicitari pentru samburicu' de jumatate de kil! 
Apropo de febra..si Lilly trece printr-o perioada de genul asta..presupun ca de la doua maselute care se chinuie sa iasa. Chiar acum cand ma intorceam de la serviciu ma suna de la gradi si-mi spun ca Lil are 39 de grade si ca or sa-i dea sirop de febra. Tare frustrant!!!
Inca o data...MULTA SANATATE! Sa revii cu vesti bune!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Tzuni spune:
Mephala, imi pare rau sa aud ca Iustin e bolnavior! Sa stii ca si eu am doua prietene cu copii care se plang mereu de starile febrile ale puiutzilor. adesea inexplicabile chiar si pt medici! Ma rog sa-i dati de capat situatiei si sa se faca bine!
Crystina, la fel si pt Lily a ta! Sa-i iasa maselutzele fara prea mult chin!
Mephala, fii tare! Pt Iustin si pt bb din burtik! Nu cred c a i-ar placea sa ste stie trista!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
miag spune:
Mepahala si Crystina, sanatate multa la puiuti. Mai fetelor, m-ati intristat rau cu vestile astea...eu sunt panicoasa rau la febra asa ca imi imaginez cam ce simtiti voi...
Delidana, eu stagnez. (asta pt raport)
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!