Nou stil de viatza (104)
Raspunsuri - Pagina 3
Mik spune:
Buna dimineata !
Ieri n-am apucat sa trec sa va vad.
Crystina
si LMA cu oarece intirziere pentru mamica ta ! E tinara foc !
Tzuni, ai un program de invidiat ! As vrea si eu sa am un sfert de ora sa ma pot urca pe bicicleta din casa.
Carolina, felicitari ! Iti doresc sa te mentii.
Raport : 51,8kg adica stagnez.
In week-end mi-am facut nitel de cap (adica am minact destul de mult) si cu sosuri neadecvate : creveti cu sos maioneza/usturoi, peste cu sos de mstar boabe. plus clafoutis de cirese duminica.
Azi iar o pun lata, avem un mic party la prinz cu sampanie si votca.
Meniul de azi :
- creale cu lapte si cafea
- legume cu putin sos de smintina. o felie de jambon. un iaurt (asta e planificat, sper ca nu pap nimic la party)
- salata verde cu cruditati si putin peste. un mango
Va pup pe toate.
Mik.
Eftimie C. spune:
Mamica dulce, pentru puiul tau cel lingaros, un
pe obrajori.
1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
De azi vreau sa incep Daneza sau Scarsdale
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
Miscare fac, cat pot.La
...stau foarte prost.
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
Cea mai eficienta s-a dovedit Daneza; am dat 7,5kg prima data si cam 4 a doua oara (dar am modificat-o bine)
Am incercat si WW, sau altele mai putin cunoscute (luate de la subiectul nostru), dar cu rezultate mai slabe...si eu am mult de dat jos si cu rabdarea...tare prost mai stau.
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
Cam ceea ce incercam noi sa facem.Cat mai putine grasimi, dulciuri, chimicale.O dieta bazata pe legume-fructe, lactate si peste/pui.Daca o combini si cu sport, cu siguranta se vad rezultate de care vei fi mandra.
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
In ultimul timp am avut mai multe abateri, dar nu majore.Insa atunci cand tin o dieta anume, abaterea e cam o data pe saptamana si foarte mica.
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
Cred ca cele in care se mananca 3zile carne/3lactate/3legume...si cele la care se mananca la anumite ore.Si chiar si cele in care fiecare gram se masoara sau se calculeaza puncte...
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
Cred ca cele mai nocive sunt cele in care mananci anumite alimente si privezi organismul de altele, la fel de necesare.Cele specificate la punctul 6.Nu mai zic de cea in care se spune sa bei otet pe stomacul gol
.
8. Cum va influenteaza (din punctul de vedere al dietei) faptul ca faceti parte din grupul "Un nou stil de viatza?"
Aici mi-am gasit niste prietene care m-au ajutat mult (dovada sunt kg-le slabite in timp destul de scurt).Prietene care m-au ajutat sa depasesc si probleme care sunt off topic.
Chiar si sotul meu (care nu intra pe
), va ofera
pentru ca ma ajutati.
Mi-am schimbat stilul de viata: mananc sanatos, vad cu alti ochi viata si chiar relatia cu sotul s-a imbunatatit...
PS: Am raspuns fara sa mai verific ce am scris.Asta e parerea mea!![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Mik spune:
Tot eu. Reteta pentru Delidana :
Taboulé (clasic)
-cus-cus mare sau mediu sau bulgur : o cana
- un castravete
- un ardei
- lamiie, sare, piper, ulei de masline
-citeva (5) frunze de menta proaspata
optional : suc de rosii, o duzina de masline verzi fara simbure, un pumn de stafide, pastrunjel tocat fin
1. Se pune cuscus-ul la muiat cu o cana jumatate de lichid (apa calduta cu sau fara lamiie sau cu suc de rosii). se aeriseste cu furculita caci cuscusul se inmoaie, se umfla si devine compact
2. se toaca foarte marunt (sau se pune in robot) castravetele si ardeiul, cu zeama cu tot pe pune peste cuscus.
3. se stoarce o jumatate de lamiie, se sareaza si pipereaza dupa gust, se pune uleiul de masline. Se omogenizeaza bine cu furculita.
4. Menta se taie fisii foarte inguste si se pune in salata.
5. in functie de gusturi se mai poate pune patrunjel tocat foarte fin, stafide, masline verzi.
... se poate pastra citeva zile la frigider.
Merge foarte bine vara alaturi de carnuri la gratar si o salata de rosii.
Taboule libanez
- o jumatate de cana de cuscus
- 1kg de rosii
- 2-3 legaturi de patrunjel
- lamiie, sare, ulei de masline
In castronul de salata se pune cuscusul (fara a fi muiat)
1.rosiile se curta de seminte si se taie cubulete mici
2. se amesteca rosiile cu cuscusul (cuscusul de inmoie si se umfla datorita umiditatii din rosii)
3. patrunjelul de taie marunt
4. se adauga peste rosii, se asezoneaza apoi totul
Nu se poate pastra mai mult de 24h in frigider caci rosiile se acresc repede.
Mik.
Eftimie C. spune:
Ruxandra, pana la urma ai acceptat oferta de servici la Praga?
Sa ne scrii cum e.BAFTA!Merge si familia acum sau mai tarziu, daca e cazul?
Mik, tu stai bine la kg, chiar daca stationezi
.Iti permiti o mica sampanie
.Petrecere (de pranz) frumoasa 
Doina, burticuta, ce faci?
Dordia, tu cum stai cu dieta?
Delidana, de ce am
pe prima pagina?Saptamana trecuta am declarat 81kg si acum am unul in plus (ca dupa petrecanie
), dar promit sa-mi revin...si sa ma pui in top, langa Daria
Carmen E. si
Eftimie C. spune:
Pana ma decid exact ce dieta tin, azi pap:
D: cafea si un cub de zahar (mestecat -ca asa am gasit eu la Daneza)
P: 2 oua fierte tare, cu o rosie si spanac (calit cu putin ulei de masline si hrean)
C: gratar de pui + salata asortata
H2O lichida si ceai (de slabit/verde/crusin)
Sper sa ma laud maine ca nu m-am abatut, desi iesim cu niste amici mancaciosi
.
Carmen E. si
Delidana spune:
Buna!
Am modificat lista.
Tzuni, buna ideea ta.
Prietena la nevoie se cunoaste! ![]()
Mik, mersi pentru reteta. Eu am mincat din cel libanez. Dar nu stiu ce e cus-cus. Cum arata in stare naturala (negatit)? Ai vreun link despre el?
Puskin, toate cele bune si asteptam sa ne scrii cind ajungi la Praga si ai timp! 
Carolinah, ai vazut ca de marti incepi sa vezi lucrurile altfel? ![]()
Va mai astept si azi la raport. Haideti fetelor! 
Miag, tu te cintaresti miine, am inteles.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
Eu tin daneza, ca e la moda pe aici :-)
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
Nu, doar daca se pune alergatura dupa fi`mea ... dar as vrea baschet, inot ... mai greu deocamdata.
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
Ufff, de toate: daneza, scarsdale, supe de varza, cartoful de aur, atkins, WW, disociat, mancat din 2 in 2 ore, herbalife ... poate am ratat vreuna ? :-)))
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
Fara grasimi in general si ultima masa sa fie inainte de ora 18 ... practica e grea :-)
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
Depinde de starea mea sufleteasca. Sunt diete pe care le-am tinut intocmai ... altele la care am renuntat dupa 2 ore :-)
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
Disociatul. Ma ucid 3 zile de legume/fructe ...
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
Dietele fade. Slabesti, dar te devitaminizezi complet ...
8. Cum va influenteaza (din punctul de vedere al dietei) faptul ca faceti parte din grupul "Un nou stil de viatza?"
Ca nu ma simt singura in chinurile groaznice ale dietei si ma simt vinovata doar gandindu-ma la vreo abatere ...
Gataaaa, am raspuns si io :-)
Daria &
Giulia (2004 08 16)
mamamariana spune:
Delia, cus-cus gasesti la villa market probabil sau la tops. Nu-l gasesti oriunde... aici e in general la raionul de paste sau la cel de prafuri/fainuri pe unde gasesti si fulgii de cartofi si cornstarch sau faina de porumb. Cred ca se scrie cous-cous.
Dupa cum vedeti fetele, am un chef nebun de impachetat. Altfel n-as fi aici cu voi pe internet. Sper sa nu ma tina mult pentru ca chiar tre' sa le termin pe toate pana plec
.
Gata! Am plecat la treaba...
Numai bine,
Mamamariana
miag spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
... Azi noapte m-am uitat la 2 filme: "Insula" si "Mamica de ocazie". Le stii?
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni, Insula mie mi-a placut fte mult

Felicitari pt sport.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!