Nou stil de viatza (104)
Raspunsuri - Pagina 11
Delidana spune:
Buna
Crystina, cu inundatiile e o problema in anumite parti ale tarii, mai ales la sate. In Bangkok e cald si frumos si sper sa ramina asa. Acum am intrat in sezonul ploios si exista risc de ploi zilnice, insa cel mai nasol e in septembrie-octombrie cind toarna cu galeata...
Cred ca prietenul tau n-are de ce sa-si faca probleme...
Carmen, ma bucur ca Iustin se simte mai bine. Imi inchipui ce usurata trebuie sa fii. 
Tzuni, ia zi, pe unde umbli? ![]()
Va pup si va doresc un weekend placut!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamamariana spune:
Crystina, nici la noi nu ploua... a plouat vreo saptamana in fiecare zi (cate putin) dar nici vorba de inundatii. Nu m-am uitat la stiri, dar nu cred ca e vreo problema pentru prietenul tau. Depinde pe unde vrea sa cutreiere.
Fetelor, si eu am o problema cu mancarea. Ieri am reusit sa scad sub 71.5, dar azi am mancat f. mult (cantitativ) si ma tem ca voi vedea maine-poimaine rezultatele.
Delia, luni voi da raportul dupa care imi pun cantarul in container si il mai dau dupa ce ajung lucrurile mele in Canada.
Meniul de azi:
MD. o felie mare de paine alba si un suc de portocale.
P. 4-5 linguri de orez cu multe legume, tofu si ciuperci
C. o felie de paine, cativa cartofi fierti (cred ca au fost 4), tocanita de vinete si vreo 5-6 masline.
Cred ca voi mai manca niste fructe inainte de culcare si atat. Mi-am cumparat pomelo si nu pot rezista acestui fruct
.
Numai bine,
Mamamariana
crystina spune:
Buna fetelor!
Azi sunt acasa,nu am mai avut inima sa ma duc la serviciu..Lilly e inca bolnavioara. E la doctor acum cu sotzul.Om vedea.
Mamamariana, Delia multumesc! Nu stiu exact unde merge..e genul care cutreiera mult. Am sa-i transmit ca zonele unde sunteti voi sunt ferite decoamdata de inundatii. Mamamariana ce e fructul ala..pomelo?
Carmen, ce ma bucur ca Iustin e mai bine! Multa sanatate in continuare!

Ma retrag fetelor..ma duc sa termin papa lui Lilly..e mofturoasa rau zilele asta la mancare si trebuie sa fac vreo zece feluri.
Pupici la toata lumea!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
ramlore spune:
si eu am slabit acum 5 ani de la 67 la 55 printr-o cura lacto ovo -vegetariana impusa de mine.
3 ani am rezistat fara carne.Deloc!
in urma acestei cure am ajuns chiar anorexica,nu mai puteam sa mananc,simteam ca sunt grasa.
dupa 3 ani am ajuns sa am mari probl cu calciul,si acum fac injectii.
m-am mentinut cativa ani dupa care am ramas insarcinata cu fetita mea Alexia si iar am explodat la peste 25 de kg.
am ajuns pe la 78 de kg iar acum am 58 datorita ei.are deja un an si e foarte energica.
Eftimie C. spune:
Ramlore, felicitari pentru performanta din trecut.
Acum ce faci, vrei sa ni te alaturi si sa mai slabesti?Sau cand ai timp sa ne detaliezi dieta ta facatoare de minuni.Adica exact ce mancai si la ce ore.Cata miscare faceai si ce ai eliminat din alimente (in afara de carne)
Sa te bucuri de fetita si sa fiti sanatoase 
Gasca
ne-auzim luni.WEEK-END FAIN!
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
sigrid26 spune:
Crystina ce are Lilly? a venit sotul de la doctor?Offf asa e primavara , parca virusii astia infloresc , sa ne tii la curent cu Lillysor , da?
Carmen bine ca Iustin si a revenit , acum mi am amintit ca si Adela acum vreo doi ani a facut febra 40.5 fara cauze cunoscute, vreun virus a zis doctora atunci .Te cred ca te ai agitat tare rau, dar vezi toate trec si nu are sens sa superi si puiul din burtica .Pup flacaul Iustin si cel din burtica.
Multumesc celor care au intrebat , Adela e bine , doar o noapte a avut dureri de urechi f rau , apoi a fost bine , mai avem 3 zile de antibiotic si scapam.
Stati ca vine mamicadulce acuma sa planga si ea mai acuma.
Va pup
Mamica de printesa
de 4 anisori
crystina spune:
Sigrid, Lilly e bine..io nu am mai avut inima sa ma duc la doctor ca de cate ori ma duc imi tranteste in fata o reteta pentru antibiotice si atata tot. Cica nu are infectie..are putin mucus insa in piept. Ii dau acum un nou sirop de tuse care contzine un alt tip de expectorant. Sa vedem. Sper sa se faca bine pana marti (aici luni nu se munceste).
Multa sanatate Adelitei! Of..durerea de urechi e groaznica, mai ales la cei mici! 

Cu privire la dieta....astazi am mancat putin dar prost, incluzand si o portie marisoara de placinta de mere. 
Abia astept sa termin contractul asta si sa-mi reiau munca din biroul de acasa..poate asa imi revin si eu la normal si cu mancatul si cu sala macar pana in toamna cand se anuta un nou contract.
Ma duc sa ma mai uit putin pe carti ca maine dimi am primele ore de soferie.
Am pupat pe toata lumea! Un weekend fain!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
miag spune:
crystina, sanatate multa printesei Lilly...
spor la sofereala...
sigrid, pupici pt Adela ...sanatate ...
Carmen , ma bucur ca Iustinel e mai bine....ai grija de voi toti..
Eu tin Scarsdale, dar am trisat cu 3 biscuiti, adica 15 grame...

In seara asta iesim la film,iar maine la prima ora plecam la socrella la Galati, asa ca va urez un weekend minunAt si cu multa sanatate pt puiutzii bolnaviori...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
mamamariana spune:
Crystina, uite despre pomelo aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pomelo
Are un fel de gust de grapefruit, insa e mai dulce si nu prea amar. Eu gasesc doar la un singur magazin gata curatat, un tip care e f. f. zemos (altfel e mai uscatel, asa) si e o placere sa mananci.
Hai ca v-am facut pofta...
Eu n-am somn - m-am trezit la ora 5 si bantui pe internet. Astazi am tenis de la 8 dimineata si vreau sa ma duc si dupa amiaza daca nu pleaca nanny prea devreme si daca nu ploua.
De meniu, nu stiu inca nimic... doar ca sunt invitata la masa de pranz de o colega de la scoala indianca si mai mult ca sigur ca voi avea indian food astazi. I can't wait!!! Promit sa nu calc rau pe langa...
V-am pupat,
Mamamariana
roxana1974 spune:
fetelor.
eu sunt suparata. am tinut scarsdale, s-a intamplat sa trisez si eu un pic si am slabit exact un kg...oricum o continui, asta e clar insa sunt dezamagita. e drept, retin si apa, sunt in zilele acelea si atunci se slabeste mai greu...asa simt eu...
revin mai tarziu, merg la un party de copii. 
Roxa-boxa
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...