Bulgaria - Sunny Beach
Raspunsuri - Pagina 3
Elena spune:
Buna fetelor!
vrem si noi sa mergem anul asta la Sunny Beach la hotel Riu Evrika. Fausta, Albinutza, spuneti-mi si mie, pliiiz, cum a fost anul trecut!!
Noi nu avem masina; aveti idee cum putem ajunge acolo mai bine? am inteles ca exista un aeroport la Burgas.
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
catutza spune:
Elena , aeroport exista in Burgas. Am vazut noi anul trecut cand am fost in Pomorie.
Poti ajunge cu avionul s-au cu o masina (sa va duca cineva...un prieten ceva), s-au cu un taxi...te intelegi cu ei la pret.Oricum e tare greu fara masina.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
ramonzca79 spune:
helloooo...a fost careva la hotel Victoria Palace??vreau impresii...pleaseeeeeeee
un an de convietuire-13 august
iepumic spune:
Ramo, cred ca mi-ai dat PM dar nu l-am primit.
Noi ne-am intors kuni din SB, am stat la hot. Majestic care este chiar langa Vicoria Palace. Acesta din urma e super dar mie imi place mai mult Majesticul pt. ca este mai aerisit si are 2 piscine mari.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Silvana72 spune:
Buna, fetelor!
Citesc de ceva vreme topicurile despre Bulgaria. Informatiile oferite sunt foarte utile.
Ma intereseaza in mod special cate ceva la "cald" despre Riu Evrika, din Sunny Beach! Fetelor, care ati fost pe-acolo anul trecut sau de Pasti sau de 1 mai, scrieti-ne impresiile voastre.
Avem rezervate 3 camere duble din 24 august la acest hotel. Pe net, pe siteurile publicitare, e OK. La fel si parerile turistilor straini.
Multam fain!
Silvana, mamica lui Alexi
Silvana72 spune:
Nimic, nimic despre Sunny Beach? Doar Nisipuri si Albena?
Va rog, care ati fost cu masina , care ar fi cel mai bun (sigur!) traseu pana in Sunny Beach?
Multumesc!!!
Silvana, mamica de fetita de 8 ani
irina00 spune:
quote:
Originally posted by iepumic
Ramo, cred ca mi-ai dat PM dar nu l-am primit.
Noi ne-am intors kuni din SB, am stat la hot. Majestic care este chiar langa Vicoria Palace. Acesta din urma e super dar mie imi place mai mult Majesticul pt. ca este mai aerisit si are 2 piscine mari.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Iepumic, am incercat sa-mi dau PM dar nu am reusit.
Oricum, voiam sa te rog sa-mi dai mai multe detalii despre Hotel Majestic: cum e cazarea, mancarea (e bufet si micul dejun?), daca e potrivit pentru copii (5 ani)? si daca ai fost cu vreo agentie romaneasca...
Astept raspunsul tau.
Multumesc
Irina