Bulgaria - Sunny Beach
Raspunsuri - Pagina 2

albinutza spune:
Multumim pentru raspunsuri fetelor! sper din tot sufletul sa fie bine. toata lumea vorbeste despre nisipuri si despre albena si sincer aveam oaresce retineri nestiind mai nimic despre sunny beach.
fausta_ro , scuze ca am intrat peste subiectul tau.

fausta_ro spune:
andreea_trend, scuze ca nu prea am mai avut timp sa intru pe forum.
Am dat pe bilet 499 Euro de persoana, in aripa de 4* ( la 3* nu este aer conditionat ), vedere spre mare ( distractie care ne-a costat 40 Euro fata de camerele cu vedere spre parc ). Copiii pana la 12 ani au gratuitate completa, asa ca in total am dat 1000 Euro.

albinutza spune:
nimeni altcineva nu mai merge la sunny beach ?
sper sa nu regretam avand in vedere ca mergem cu un copilas de 2 ani la un drum totusi lung pentru rabdarea lui si pentru nervii mei.
fausta_ro, noi am optat pentru varianta mai ieftina, cea fara aer conditionat, sper sa ne descurcam si sper sa fie curat si mancarea buna, in primul rand.
noi plecam pe 31 iulie.
sanatate !

fausta_ro spune:
Nu a fost diferenta prea mare pentru aerul conditionat si se pare ca acesta reprezinta singura deosebire intre 3 si 4*.
Pe noi ne-a interesat mai mult sa avem vedere la piscina, caci suntem 2 familii, noi si sora mea vitrega cu familia, iar mandrutele noastre de 12 ani trebuie cumva supravegheate.
Noi de pe 7 august mergem, exact la timp, inainte ca fetita mea sa faca 12 ani si sa platim bilet si pentru ea.

Caprioara spune:
Buna fetele,
Se pare ca mergem si noi de la 1 august la Nessebar,IFA Beach Hotel Nessebar Mare, asa ca va rog sa dati mai multe detalii va rog, care ati fost pe acolo.
Ingeras si Fausta, in voi imi este speranta sa aflu mai multe.
Multam anticipat.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

lavi02 spune:
Anul asta am fost la Albena dar parca pt la anul ne-ar tenta Nessebur si Sunny Beach. Adica sa stam in Sunny beach si sa ne facem veacul (si) prin Nessebur.
Care e distanta intre cele doua? Se poate parcurge pe jos sau numai cu masina?
Prin Sunny Beach sunt straini sau mai multi bulgari? Cati romani? Cu cat mai putini cu atat mai bine...

fausta_ro spune:
Caprioara, eu te astept cu sufletul la gura, pentru ca intre timp am schimbat si noi Sunny Beach-ul cu IFA Nessebar Mare; plecam pe 11 dimineata, dormim seara undeva pe litoralul nostru, ca sa putem trece vama pe 12 mai dimineata, in speranta ca nu prindem coada mare. Abia astept sa te intorci si sa scrii cum a fost; eu am citit pe net tot felul de pareri controversate. Sa aveti zile frumoase pline de distractie!

fausta_ro spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Anul asta am fost la Albena dar parca pt la anul ne-ar tenta Nessebur si Sunny Beach. Adica sa stam in Sunny beach si sa ne facem veacul (si) prin Nessebur.
Care e distanta intre cele doua? Se poate parcurge pe jos sau numai cu masina?
Prin Sunny Beach sunt straini sau mai multi bulgari? Cati romani? Cu cat mai putini cu atat mai bine...
Sunny Beach este in prelungirea Nessebarului nou, dar din centru in centru sunt cam 4 km. Sunt titicare care te duc din Sunny Beach pana la intrarea in Nessebarul vechi.
Albinutza, cum a fost la Riu Evrika?