Bulgaria - Sunny Beach
A fost cineva la Sunny Beach in Bulgaria? Noi am ales Hotelul Riu Evrika, all inclusive. O fi bine?
Raspunsuri
roxanicea spune:
quote:
Initial creeata de fausta_ro
A fost cineva la Sunny Beach in Bulgaria? Noi am ales Hotelul Riu Evrika, all inclusive. O fi bine?
hotelurile riu sunt ok in marea lor majoritate. au standarde de 3* si 4* si management strain.,....de cele mai multe ori.
este un lant hotelier nemtesc cu servicii pe masura.
eu zic ca ai facut o alegere buna!
conceidu placut!!!!!!!!!!!
numai bine!
pupi
roxi foto
fausta_ro spune:
quote:
Originally posted by roxaniceaquote:
hotelurile riu sunt ok in marea lor majoritate. au standarde de 3* si 4* si management strain.,....de cele mai multe ori.
este un lant hotelier nemtesc cu servicii pe masura.
eu zic ca ai facut o alegere buna!
conceidu placut!!!!!!!!!!!
Multumesc frumos, @
numai bine!
pupi
roxi foto
Multumesc frumos, @roxanicea. Astept in continuare pareri ale celor care au petrecut concediul in Sunny beach.
albinutza spune:
Buna fausta_ro.si eu tot pentru sunny beach, hotel riu evrika am rezervare
sper sa scrie fetele si sa aflam mai multe informatii !
roxanicea spune:
cu mare placere!!!!!!!!
poate va scriu fetele care chiar au locuit la hotelul mentionat d evoi!
numai bine! concediu placut!
pupici
roxi foto
melina34 spune:
fetelor daca vreti infor despre sunny beach cititi aici>
http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Bulgaria/Burgaska_Oblast/Sunny_Beach-2272032/TravelGuide-Sunny_Beach.html
M.
ingeras26a spune:
Buna,
Noi am fost acum 2 ani la Nessebar, care este super aproape de Sunny Beach. Este o cetate veche, ingradita (gen Sighisoara, dar mult mai frumos si mai curat), pe malul marii. Este absolut minunat si ieftin, drept pt care mergem si anul acesta!
Go for it!
Pupicei, Ingeras9+
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by albinutza
Buna dimineata fetelor !
Chiar nimeni nu a fost la Sanny Beach ?
Va rooog, asteptam
albinutza
nu am fost dar am auzit ca e cea mai faina statiune de pe litoralul bulgaresc!!!noi mergem anul asta la nisipuri dar anul viitor sigur la Sunny beach...probabil o sa vizitam si anul asta..e mai departe...dar sunt curioasa!!!
ramosss
andreea_trend spune:
quote:
Ce stiu despre Sunny Beach... e ca este cea mai buna statiune a lor... in ideea ca acolo totul este construit de la zero.
Si noi am vrea sa facem o vacanta acolo.
Poti sa-mi spui si mie cat te-a costat la hotelul acela... din cate am vazut eu arata foarte bine.
andreutza23 spune:
Neata!
Eu am fost week-endul trecut la Nessebar si intr-o seara am fost si in sunny Beach si mi-a placut f mult.se construieste f mult in zona si hotelurile arata f bine.O sa-ti placa cu siguranta!
"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."