Mamici de iulie-august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
map spune:
of ce groaznic pe la spitale acasa, cand va vad cum vb de bani parca ma infurii. Dar nu pe voi, Doamne fereste ci pe medici, parca nu au pic de inima.
Macar aici nu se pune problema de acasa ceva, eu si asa nu as stii cum sa fac asta ![]()
Fetele eu cand nasc uitasem, oricum ca fi Silvia_Pui in preajma si va va anunta imediat
Ca atunci cand nasc vine numai mama, sora mea va fi acasa in Ro si va va da de stire ![]()
Monica si
27+
Taty spune:
Eliza si Cristina: pt herpes o prietena de-a mea foloseste tinctura de rostopasca si cica le usuca imediat, acum insa nu stiu daca o fi bine pt bb.
geliza spune:
acum ca tot am intrat la adresa comuna si am vazut ca functioneaza, sa va intreb ceva...cautand instiintarea aia pt Chiara prin calc am dat de o carte in format word scrisa de Francois Dolto...se cheama "cand apare copilul - o psihanalista da sfaturi parintilor"...am descarcat-o tot de pe DC mai acum ceva timp... o sa o pun acolo
Eliza
28+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Eliza, un herpes zici? Ei bine, eu am 3, unul langa celalalt...si niste buze ca ale Angelinei...si le tratez cu indiferenta
asta am facut si eu pana acum
Eliza
28+
si Mara (24 ian 2002)ticker bebe
Cristina_Ioana spune:
Taty si Map, rostopasca stiu ca e o planta interzisa in sarcina si cred ca nici Zoviraxu'nu e ok...io am Zovirax in casa, ca il folosesc de multi ani si intr-adevar e fff bun la herpes,dar acum parca mi-e teama sa risc...
Eliza iubita, io tot cu inghetata o sa incerc sa le tratez...si daca nu se intampla nimic, insist cu inca o portie...
Cristinik, saru'mana de pont, m-am bagat pe yahoo si intr-adevar explica acolo ca la prosti...tu ai bifat public sau private la album?
Cristina +33 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
mamaluidavid spune:
M-am intors!
Bebelina e bine, a luat 155 grame in greutate in 2 saptamani,are 1670 grame,eu am luat 1 kg.
Apropo de greutate,sa vedeti ce doctor minunat am
Fiindca ultimele 2 luni m-a vazut alt doctor,azi mi-a verificat fisa iar vazand ca luna trecuta am pus intr-o luna 6 kg. zice " au fost cazuri in care pacientele au murit,mananca mai putin" Va vine sa credeti? Mie nu! Ca sa nu va bag in sperieti,se refera la faptul ca cresterea brusc in greutate combinata cu tensiune mare,prezenta proteinelor in urina si inca alte simptome inseamna preeclampsie sau eclampsie,complicatie a sarcinii care poate fi fatala. Deci nu va ganditi ca daca va ingrasati mult inseamna ca muriti,desi doctorul meu cam asta a lasat sa@se inteleaga. Ce dobitoc 
Daca va intrebati de ce raman la el,raspunsul e simplu.Toti doctorii de aici sunt asa,cel putin cei pe care am avut eu onoarea
sa ii intalnesc asa ca am ales spitalul care imi ofera cele mai bune conditii,plus asistentele sunt tare dragutze,stiu de cand am fost internata cu David,si oricum cu ele o sa am cel mai mult de a face,nu cu preaminunatul domn doftor.
Sa va mai zic de bebelina,azi i-am vazut fata cu toate trasaturile,seamana mult de tot cu David cand s-a nascut.
Aaaaaa si isi sugea degetelul,era tare dulcica
Multumesc pentru griji,deja beau ceai mult,paracetamol am dar mi-e frica tare sa iau,asa sunt eu mai paranoica,ce sa fac 
Ma duc sa citesc ce ati mai scris.
Stefania 30 +
cu Patricia
David (24 dec 2004)
Poze cu noi
Cristina_Ioana spune:
Cristinik, referitor la banii pt nastere, e bine sa ii dai inainte...adica sotul...un amic chiar facea misto, ca ii nascuse sotia si zicea ca la dr se dau banii inainte ca la curve ![]()
![]()
![]()
Cristina +33 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
angelli spune:
Cristina Ioana ma bucur tare tare tare ca nu mai ai probleme, te pup.
Eu imi iau frunzele de palmier si poate plecam spre Lacul Balaton ca e mai aproape de noi decit marea si pentru doar 2 sau trei zile.Soare sper, papa mult si plimabare ca deja dam amindoi in depresii mai putin si ne separam de tot, stresul asta, imi vine sa ma urc in copaci sa ma dau hutza hutza iar pe el il incui in garaj daca mai face figuri.
Eu ma simt bine inca.Dar ma rupe o leeeeeenneeeeee, in frigi gol tot incerc sa-mi conving sotul ca e mai bine daca maninca pui la grill pe terasa decit sa gatesc eu eternele mele spagetti/orez/cartofi cu sos, variatiuni pe aceeasi tema.Si praful de pe mobila si mi-s rufele la soare si copii imi cer mincare.
Da cu caldura asta iti vine numi sa stai cu picioarele in lighean/piscina sub un palmier/copac.
Va pup tre sa ma duc sa imi caut costum de baie marimea Piedone.Poate fi din doua piese?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
cristina_ana spune:
Cristina_Ioana, trebuie bifat public
Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
geliza spune:
gata, am pus cartea acolo pt cine vrea...eu deja am luat listuta de alimente pentru alaptat
fetelor, Cinta si angelli eu mi-am cumparat costum de baie inainte de 1 mai si cand l-am probat....

...mama ce hidoasa eram...noroc ca l-am luat cu pareo si mai acopera din celulita...
eu banii la nstere i-am dat dupa...gineco i-a primit dupa ce s-a asigurat ea ca e totul in ordine...anestezista la fel, dupa ce m-am trezit...iar la neonato...nici nu vreau sa-mi amintesc....
Eliza
28+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe