E cineva din Portugalia?

E cineva din Portugalia? | Autor: lau10

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

In septembrie mergem 2 sapt in Portugalia mai exact pe langa Faro. Am inchiriat o vila superba cu tot ce ne trebuie si mergem vreo 9 persoane.

As vrea sa stiu si eu cum e vremea la mijlocul lui Sept acolo, daca e frumos ( mail ales prin Vilamoura ). Am citit mult pe internet dar e altceva sa iti spuna cineva de la fata loclui.

SI mai ales, ce preturi sunt..la mancare mai ales.

Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

cipcipcip locuieste in Portugalia, intreab-o pe ea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Buna Laura,

Mijlocul lui sept e cea mai buna perioada, mai putin turisti dar vremea super faina, mai racoros putin ca in iulie-august.
Villamoura e cea mai fancy zona si deci cea mai scumpa, daca vreti sa mincati mai ieftin umblati prin imprejurimi. Nu e foarte ieftin, am auzit chiar ca Spania ar fi mai ieftina.
Fii pregatita sa vezi o multime de englezi
Daca aveti chef, Lisabona e numai la 2 ore distanta (autostrada tot drumul).

Sa aveti fun !

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Mancarea in Portugalia e mai ieftina decat in Spania,acum vorbesc in general, nu ma refer la zone concrete.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Multumesc mult de informatii cipcipcip.

Spui ca mai racoros - cam cate grade sunt de obicei?

Noi de fapt stam pe langa Villamoura, avem o vila inchiriata, cu barbeque si planuim sa facem mult peste la gratar ca ne place la nebunie, si doar seara sa iesim pe la vreun restaurant. Sunt sigura ca gasim noi si locuri acceptabile ca pret.

Chiar vrem sa ajungem si in Lisabona cu siguranta. Ce ne recomanzi sa vedem?

Multumesc mult incaodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Lau10, az sice ca sint vreo 25 de grade in medie, e clar vreme de plaja dar nu zapuseala. Restaurante clar ca sint in toate categoriile ca pret, dar voiam sa zic sa nu va asteptati la cine stie ce ieftineala. (portugalia nu mai e deloc asa ieftina cum era acum cativa ani). Despre Lisabona vezi ca au fost subiecte mai vechi si au povestit si altii cam ce e de vazut.

Apsara, am auzit portughezi zicind ca litoralul spaniol ar fi mai ieftin decit cel portughez (nu stiu daca se referau numai la mincare sau si la cazare si distractii). Sint ceva portughezi care prefera sa mearga pe litoralul spaniol din motivul asta. Eu nu am fost asa ca nu stiu.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput