All about Constanta (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simona, multam...David e ca un batlan (sau barza) lung si slab

Sa stii ca io am zburat cu burta la gura din UK sa nasc in Ro(am plecat impreuna cu sotu)...dar nu pot sa spun ca a fost o decizie care s-a meritat luata...
Cred ca noroc sa ai...ca ghinioane sunt si in Ro si in alte spitale!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata.
Simona, vreau sa iti zic ca e normal sa ai scurgeri de lichid din sani (colastra parca se numeste), si eu am avut, asta inseamna ca sanii tai se pregatesc pentru alaptare. Si intr-adevar nu conteaza marimea sanilor! Cat pentru chestia cu dioptriile eu nu ma pricep, dar as zice sa te interesezi mai bine ca stiu ca multe din contraindicatiile pt. nasterea naturala sunt cele cu dioptrii. Deci mai intreaba neaparat pana afli.
Dana (madamsadamy) mult succes la un bebe!

Fetelor, azi e ziua copilasilor, va doresc sa va traiasca copii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei toata viata!

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
La multi ani tuturor piticilor. si mamicilor aferente normal! sa va distrati bine azi!
Simonel tu vb serios??? sa vii sa nasti in Ro? poti calatori cu avionul si dupa 28 de saptamani dar cu dispensa de la medic. miopia 1,75 nu prezinta nici o problema, si eu am la fel.
Sanzi cum a fost ieri la plaja?
Camelia cum va mai simtiti?
Tania succes la santier, sa terminati repede de tot!
pupici tuturor...si sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani copilasi de Constanta si de pretutindeni! Sa fiti tot timpul inconjurati de dragoste si sa emanati fericire!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

poftiti la capitol nou: All about Constanta number 76

Mergi la inceput