Acupunctura
Buna fetelor! Ce parere aveti despre acupunctura? Nashul meu are cam o luna de cand merge de 3 ori/saptamana si se vad rezultatele! E adevarat ca i s-a prezis si un regim pe care uneori l-a urmat alteori nu.
Sunt foarte disperata sa slabesc.. am facut o burta de toata frumusetea.. nimic nu ma mai incape mai ales acum ca a venit si vara...
Am inceput sa nu mai mananc paine, dulciuri..prajeli.. Ma bate gandul sa merg si eu!
Voi ati fost? Cum e? Unde imi recomandati sa merg?
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby

Raspunsuri
Lolly spune:
Buna.
A fost verisoara mea si ei i s-a spus sa pape un grapefruit pe zi si eventual o salatica... cam atat. S-au vazut rezultatele, dar ea nu a papat decat fructul cu pricina.
Nu mi se pare o chestie foarte sanatoasa... Practic o facea sa nu aibe pofta de papa... Ma rog... Eu as opta pentru masaj, sala... Pentru altele...
Masaj! Asta chiar ajuta... Cel putin asa a fost in cazul meu...
Luna75 spune:
Eu zic ca efectele acupuncturii sunt de necontestat.Un coleg de al meu,foarte gras,cu o pofta de mancare,iesita din comun,a ajuns sa manance cu forta,dupa numai cateva sedinte de acupunctura.
Se pare ca,acupunctura reduce apetitul,care de fapt,este cel mai mare dusman al curelor de slabire.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Jocelyn spune:
Eu una nu am incredere in aceasta metoda.
I plan on living forever. So far, so good ![]()
Theiuta spune:
Mama mea a fost toata vara trecuta la acupunctura. cu pauze de maxim 2 saptamini. Bine, ea a fost pentru o nenorocita de nevralgie, dar nu a putut sa nu constate in toamna, o pierdere de vreo 3 kg. Si nu a facut nimic sa slabeasca. ti-am spus, scopul pentru ea a fost de a scapa de durerea de cap. si cum prin acupunctura se echilibreaza toate energiile organismului, a redus si medicamentatia pentru hipertensiune.
Theiuta
poze cu Nicolas
Siminaf spune:
In urma cu aprox. 6 ani era sa ajung "la cutzit" pt. apendicita, ca asta ar fi fost diagnosticul. De frica bisturiului, am invins frica de ace si m-am dus la mentorul acupuncturii romanesti: prof. Ladea. M-a salvat, m-a pus pe picioare, iar Deiu ii datoreaza viata! Nu stiam ca-s insarcinata (stiam de la prima casnicie ca nu pot avea copii
) si o operatie de apendicita ar fi dus evident la intreruperea sarcinii si asa micute. As fi constatat doar o "intirziere de ciclu" pe care as fi pus-o pe seama stressului operator. Asa, pe linga ca am evitat o interventie chirurgicala absolut inutila, mi-am pus si organismul pe picioare si am salvat o mica viata. Viata puiului meu.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
KUKI spune:
Sunt de acord ca se obtin rezultate spectaculoase prin acupunctura in multe afectiuni.
Stiu pe cineva care avea o alergie foarte puternica la polen. Nici un vaccin, tratament medicamentos si ce-a mai luat nu a dat rezultate.
Doar dupa acupunctura s-au mai ameliorat simptomele.
Dar nu sunt de acord cu folosirea acestei metode pentru slabire, decat persoanelor obeze, care trebuie neaparat sa slabeasca rapid pe motive de sanatate.
Asa, pentru frumusete...se obtin rezultate pe termen scurt ca dupa orice alta cura. Cand termini acupunctura si incepi sa mananci normal, kilogramele vor fi la loc.