Rahova sau apropiere..... (17)
Raspunsuri - Pagina 15
Dory232002 spune:
Ziua buna felelor!
Monica, aissa, ce fac puiutii?, sunt ceva mai bine?
Pupici si sa va faceti bine repede.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
monica-elizabet spune:
dory, noi suntem la fel ca azi dim...adica ruxi are tot 2 bube lui alex i s-au trecut aproape de tot dar totusi il mai dau cu tinctura mentolata...in schimb a inceput sa tuseasca(tot din cauza varicelei ca nu seamana delok cu tusea lui alergica)
va pup
monica
aissa spune:
Si Ale e stationar. A tusit in timpul somnului o singura data. Asa, cat e treaza jumate tuseste, jumate se prosteste. Am incercat acum si cu pompa de aspirator sa ii trag eventualii muci, nu iese nene nimic. Nu stiu...nu cred ca ii dau antibiotic, mai stau pana maine sa o asculte iar dr si in functie de ce-o zice vedem. El a zis ca sa ii dau daca tuseste mai rau sau face febra. Cum nici una, nici alta nu s-a intamplat (si sper sa nici nu se intample) .... mai vad pana diseara, pe la 10 cam cum se prezinta.
PS: am fost cu masina iar, am spalat-o, am mers la spital la Flory...sunt tare nu?
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
nah ca mi-a plecat mesajul....fara sa vreau
si cum se mai simte flory?(a reusit sa doarma, sa se odihneasca) micutul rares este mai bine acum?
monica
aissa spune:
Da, bebe e mai bine, pe ea inca o doare operatia...a fost destul de nasol pe acolo. Trebuie sa ajunga bebe sa pape 40-50 ml fara sa oboseasca si atunci credem ca vor fi considerati ok si buni sa plece acasa.
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
cristina, operatia o sa o mai doara pe flory ceva timp de acum incolo, am vazut ca si ea este putin mai plinutza(asa eram si eu aveam 95 de kg) si la tipele plinutze mi-a spus dr meu atunci ca te doare un picutz mai rau ca pe una slaba dupa operatievreau sa-ti zic ca la ruxi chiar eram cu 10-11 kg mai slaba decat la alex si refacerea a fost muuult mai rapida desi toata lumea se astepta sa fie mai nasol ca deh...era a doua taietura.
citisem ca cel mic papa deja 15 ml fara sa regurgitezeDoamne ajuta sa le maerga din ce in ce mai bine
monica