Rahova sau apropiere..... (17)
Raspunsuri - Pagina 10
aissa spune:
Of Monica....of. Poate da Dumnezeu si nu face Ruxi, stiu si eu?
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
imposibil, toata ziua il pupaceste...parca se roaga sa-i dea si ei
fetelor azi am fost sa-i bag maica-mii net de la astral...ajung in fatza si tipa imi zice ca trebuie sa platesc si 520 000 lei dupa ce-mi spusese initial ca instalarea este gratuita, modem gratuit, etc...dar uitase sa-mi spuna ca se plateste totusi a doua luna de net prima fiind gratis...cand ma uit in buzunar aveam 420 000 leisi tocmai puneau un afis ca ei inchid mai devreme azi...am sunat-o pe andreap si norok ca ea tocmai venea acasa si mi-a dat ea banii... daca nu era ea pana ajungeam eu sa iau banii de la bancomatul de la sebastian inchideau nemernicii...era 4 fara 20 si la 4 inchideau(eu stiam ca de obicei inchid la 17,30)dar deh...cum eu prind numai exceptii...urmeaza sa vina intr-o sapt sa-i puna netul...i-am luat cel mia ieftin abonament dar pentru ce-i trebuie ei doar ym si presa eu zic ca este super de ajuns.
ce vant tampit a fost astazi afara, voi ce-ati facut ati iesit prin parc astazi?
va pup pe toate
monica
aissa spune:
Nu am fost in parc, am stat pe Rahova. Auzi dar nu era mai bine la o retea de cartier? Cat platesti pe luna? Noi platim 350 mii parca si e destul de bun.
monica-elizabet spune:
nu era nici o retea la mama in blocde-aia am ales astral
am tot intrebat pe-acolo si a avut cineva de la pro net parca a zis si a renuntzat...apoi cica era instalarea peste 1 mil...era mai ieftin pe luna dar tot cam acolo ieseam pana la urma(chiar daca ar mai fii fost)
monica
monica-elizabet spune:
1 iunie...La multi ani! copilashilor vostri, sa fie sanatosi si fericiti, sa le dea Dumnezeu tot ce este mai bun pe lume si dragostea vostra sa-i insoteasca toata viatza
eu ma trezesc ca babele de la ora 6,30...zau nu stiu ce-i cu mine...alta data tanjeam sa mai stau amcat 10 min in pat si acum...
va pup
monica
Dory232002 spune:
La multi ani! tuturor copiilor de 1 Iunie!Sa le dea Dumnezeu sanatate, fericire si mult, mult noroc in viata.
Azi aveti vreun program anume?Noi nu, din cauza vremi.... care imi da o stare de nervi....
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
CristinaT spune:
La multi ani!!!
Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi si fericiti si norocosi!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
aissa spune:
Neata! La multi ani copilasi!
Pro net e la mine, credeam ca se intinde si mai incolo.
Program nu stiu ce putem face ca vremea e "superba", Ale e mucioasa si maraita. Nu stiu ce naiba...adica stiu, atatea schimbari de temperatura era si greu sa scapam. Deocamdata are doar muci, azi noapte a si tusit dar cred ca se ineca pentru ca avea suzeta in gura si nu putea trage aer nici pe acolo.
andre_ea spune:
tuturor copilasilor mici si mari!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE