Rahova sau apropiere..... (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Of Monica....of. Poate da Dumnezeu si nu face Ruxi, stiu si eu?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

imposibil, toata ziua il pupaceste...parca se roaga sa-i dea si ei
fetelor azi am fost sa-i bag maica-mii net de la astral...ajung in fatza si tipa imi zice ca trebuie sa platesc si 520 000 lei dupa ce-mi spusese initial ca instalarea este gratuita, modem gratuit, etc...dar uitase sa-mi spuna ca se plateste totusi a doua luna de net prima fiind gratis...cand ma uit in buzunar aveam 420 000 leisi tocmai puneau un afis ca ei inchid mai devreme azi...am sunat-o pe andreap si norok ca ea tocmai venea acasa si mi-a dat ea banii... daca nu era ea pana ajungeam eu sa iau banii de la bancomatul de la sebastian inchideau nemernicii...era 4 fara 20 si la 4 inchideau(eu stiam ca de obicei inchid la 17,30)dar deh...cum eu prind numai exceptii...urmeaza sa vina intr-o sapt sa-i puna netul...i-am luat cel mia ieftin abonament dar pentru ce-i trebuie ei doar ym si presa eu zic ca este super de ajuns.
ce vant tampit a fost astazi afara, voi ce-ati facut ati iesit prin parc astazi?
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Nu am fost in parc, am stat pe Rahova. Auzi dar nu era mai bine la o retea de cartier? Cat platesti pe luna? Noi platim 350 mii parca si e destul de bun.

Mergi la inceput

nu era nici o retea la mama in blocde-aia am ales astral
am tot intrebat pe-acolo si a avut cineva de la pro net parca a zis si a renuntzat...apoi cica era instalarea peste 1 mil...era mai ieftin pe luna dar tot cam acolo ieseam pana la urma(chiar daca ar mai fii fost)

monica

Mergi la inceput

1 iunie...La multi ani! copilashilor vostri, sa fie sanatosi si fericiti, sa le dea Dumnezeu tot ce este mai bun pe lume si dragostea vostra sa-i insoteasca toata viatza

eu ma trezesc ca babele de la ora 6,30...zau nu stiu ce-i cu mine...alta data tanjeam sa mai stau amcat 10 min in pat si acum...
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

La multi ani! tuturor copiilor de 1 Iunie!Sa le dea Dumnezeu sanatate, fericire si mult, mult noroc in viata.

Azi aveti vreun program anume?Noi nu, din cauza vremi.... care imi da o stare de nervi....

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

nici noi nu avem...si din cauza vremii si din cauza varicelei

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani!!!
Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi si fericiti si norocosi!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Neata! La multi ani copilasi!

Pro net e la mine, credeam ca se intinde si mai incolo.
Program nu stiu ce putem face ca vremea e "superba", Ale e mucioasa si maraita. Nu stiu ce naiba...adica stiu, atatea schimbari de temperatura era si greu sa scapam. Deocamdata are doar muci, azi noapte a si tusit dar cred ca se ineca pentru ca avea suzeta in gura si nu putea trage aer nici pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

tuturor copilasilor mici si mari!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput