Gradinita Mica Academie de arte - impresii !?

Gradinita Mica Academie de arte - impresii !? | Autor: sanziana72

Link direct la acest mesaj

Am inscris-o pe fiica-mea la aceasta gradinita din toamna si as fi avut nevoie de niste impresii de la cei care o cunosc.

Multumesc frumos.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Chiar nu a auzit nimeni de aceasta gradinita ?

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Eu am vizitat aceasta gradi si mi-a placut f mult, dar pretul e enorm (acum 12 milioane, la toamna mai mult).

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

sinziana, deci n-ai reusit sa gasesti, in cele din urma, o gradi de limba franceza sau un loc intr-una? am pierdut un pic contactul cu forumul, fiind plecata vreo 2 saptamini... cred ca nu e cazul sa mai sper nici eu... oricum, kiar daca ajungem in ro definitiv in vara asta, inca nu-i clar daca ne vom instala in bucu sau brasov. prea multi factori de incertitudine ca sa ma apuc sa mai bat netul in cautarea unei gradi de franceza, cred... mercic si pt deskiderea listei cu gradi din bv. si nu in ultimul rind scuze pt mesajul OT si sper sa va fie bine la gradi aleasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Sanziana am vazut ca si fetita ta este micuta, deci sa inteleg ca primesc si copilasi de doi ani. Aveti pampers sau ati scapat de el? Ai putea sa dai mai multe detalii despre aceasta gradinita, unde este, ce conditii sunt si cam ce ai vazut tu la fata locului?
Eu mi-am inscris fetita la o gradinita din 15 iunie, gradinita care imi place foarte mult, dar singura mea nemultumire este ca nu prea au optionale cu profil artistic. Iar eu vreau s-o fac artista .
Multumesc !

Anemona

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anemona

Sanziana am vazut ca si fetita ta este micuta, deci sa inteleg ca primesc si copilasi de doi ani. Aveti pampers sau ati scapat de el? Ai putea sa dai mai multe detalii despre aceasta gradinita, unde este, ce conditii sunt si cam ce ai vazut tu la fata locului?
Eu mi-am inscris fetita la o gradinita din 15 iunie, gradinita care imi place foarte mult, dar singura mea nemultumire este ca nu prea au optionale cu profil artistic. Iar eu vreau s-o fac artista .
Multumesc !

Anemona

De fapt nu prea primesc copii asa mici, doar de la 2.5 - 3. Asa mi-au spus initial dar sa mai sun sa vada daca se face si grupa mai mica anul asta (daca sunt cereri). A mai trecut mama pe acolo cu cea mica si uite ca au inscris-o. Asta probabil pentru ca si-au dat seama ca e descurcareata.
La pampers inca nu am renuntat dar speram sa scapam de el pana in toamna. In toamna va avea aproape 2 ani. Iulie si august oricum sunt vacanta.
Fiind atat de mica nu va putea insa profita de cursuri, dar pretul ramane acelasi. Eu ma multumesc si daca asista doar la cursurile altora pentru moment.
Daca vrei sa profite din plin de ceea ce ofera gradinita cred ca e mai bine sa o dai de la 3 ani ca sa nu dai banii degeaba.
Eu am dat-o de acum pentru ca nu prea am avut alta solutie si la anul s-ar putea sa nu mai fim in Bucuresti.
Cursurile se fac cu profesori specializati (de balet, de pian, de...). Ii invata de mici notele muzicale si teoria muzicii.

Gradinita e chiar langa Parcul Ioanid (care e langa Parcul Icoanei). Nu are curte, dar ii scot in parc.
Pretul e piperat rau (nu stiu daca voi face fata, dar incerc).

Programul e de la 8h la 17h30, daca intarzii platesti penalitati (am mai auzit asta si la alte gradinite).

E intr-o casa veche cu camere mari si luminoase.

Uite aici un subiect unde am povestit mai mult despre ea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74444

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Karina
Eu am vizitat aceasta gradi si mi-a placut f mult, dar pretul e enorm (acum 12 milioane, la toamna mai mult).

Din pacate aici ai dreptate. Inca nu stiu daca voi face fata financiar, dar am zis sa incerc. Oricum, neavand masina nu pot sa o duc prea departe de casa si e prea mica sa o fi lasat singura in microbuzele asigurate de alte gradinite.
Incercam o perioada si daca nu facem fata financiar schimbam (pana atunci sper sa se mai deschida si o alta gradinita nu foarte departe).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zizee

sinziana, deci n-ai reusit sa gasesti, in cele din urma, o gradi de limba franceza sau un loc intr-una? am pierdut un pic contactul cu forumul, fiind plecata vreo 2 saptamini... cred ca nu e cazul sa mai sper nici eu... oricum, kiar daca ajungem in ro definitiv in vara asta, inca nu-i clar daca ne vom instala in bucu sau brasov. prea multi factori de incertitudine ca sa ma apuc sa mai bat netul in cautarea unei gradi de franceza, cred... mercic si pt deskiderea listei cu gradi din bv. si nu in ultimul rind scuze pt mesajul OT si sper sa va fie bine la gradi aleasa!

Zizee, gasisem o cresa franceza in Bucuresti, dar e cu program numai pana la 12h (exceptional pana la 15h) si variante de 2, 3 sau 5 zile pe saptamana. Ca sa nu zic ca ma costa 140 euro varianta de 2 zile. Ori eu aveam nevoie de program complet ca nu am cu cine sa o las pe Marina cand mama e plecata. Si sa platesc si bona si cresa am zis ca nu merita.
La gradinita franceza putem merge doar de la 3 ani impliniti si e destul de scumpa si ea. Pana la urma am zis ca incerc sa o invat eu franceza si la gradinita sa invete altceva.

Multumim pentru urari si noi speram sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Sanziana, multumesc mult. Cred ca nu au site, ca am vrut si eu sa ma uit. Programul asta nu prea imi convine, cel putin momentan. La gradinita unde am inscris-o eu au program pana la 19, dar asa este si aici, daca intarzii platesti de te usuca (20 euro/jumatate de ora).
Va pupam, mult succes !!

Mergi la inceput