cat de des faceti dragoste?
Raspunsuri - Pagina 5
ploscariu spune:
cateodata trec 3-4 zile, altadata trec si 2 saptamani.
POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
nikole spune:
Zilnic aproape, pana sa se nasca Kevin.
Destul de rar acum, se pare ca buba e la mine,nu am chef nici sa ma bati, iar compromisul nu-i de mine, asa ca...divortul ma asteapta
Suntem impreuna de 4 ani
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
byatrices spune:
Depinde de spiritul fiecaruia.Eu cred ca anii nu au nicio legatura cu dragostea.Este adevarat ca inainte de nasterea gemenilor faceam mai des dar cauzele sunt multiple si nu stii sigur pe care dintre ele sa dai vina.Important e sa zambesti indiferent de greutatile care te apasa si de stresul zilnic si sa iubesti ca in tinerete.Cred, ca cheia unei relatii trainice vine din sufletul fiecaruia numai ca unii s-au pierdut in intuneric nefiind in stare sa o mai gaseasca.
cryss26buc spune:
bun sondaj...faceam si de 2 ori pe zi inainte sa se nasca rebeca dar de cand am nascut nu mai avem timp deloc abea daca ne putem face un dus..deci cam 1 data pe sapt dar au trecut si 3 sapt fara sa facem...dar cred ca asta e pretul...de a avea un copil..si sa ai ambitia sa l cresti singur aica in2
raluci_b spune:
noi "prestam" o zi da una nu lucram la bebe, suntem casatoriti de 6 luni, numai ca si inainte de bebe era cam la fel cam de 3-4 ori pe saptamana. Am stat ceva sa ma gandesc deoarece cine sta sa numere, luam calul de manere atunci cand ne dorim nu ca trebuie.
http://tt.lilypie.com/0Nuyp2.png
http://www.popasmusic.com
gabibociort spune:
Cat de des sau cat de bine?Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
manucu spune:
Nu atat de des pe cat vrea el .
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
flo1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manucu Nu atat de des pe cat vrea el . mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! |
idem
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!