The best of aug-sept-oct 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragelor!
Uitati aici ce ne-a daruit witchie for fun:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76783

E tare site-ul!!!

Va pupic dulce pe toate!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA...asa sunt eu ma indispune vremea uneori
Azi ma simt ok,am fost in Mall si apoi in parc cu fetele si piticii,super fain a fost

tuturor si o duminica frumoasa!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Adela ma bucur ca ai revenit si ca e totul bine la voi!

Mirela!

Andreea persevereaza cu mezina!N-o lasa!
Aici e super urata vremea, asa ca adio strand!Dar mergem la teatrul de marionete azi(sa ne scoatem parleala)....sunt curioasa dc o sa-i placa la goanga!

Bozo cum esti cu sanii?Nu stiu dc poti sta la soare....cred ca da....mai bine intreaba-ti medicul! si tin pumnii sa scapi mai repede de chin!

Lorena !

Danina ma bucur ca ati revenit la laptic!

Fug sa ne pregatim!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

IOANA,cum a fost la teatru?...a stat Alesio?...i-a placut?!...eu l-as duce pe Robert la circ si la un meci de baschet,ca eu si Cosmin suntem inebuniti dupa asa ceva,dar ne gandim ca Robert o sa se plictiseasca si nu va sta locului?!...si la circ oare cum o fi,nu e prea mic inca?!

Noi azi iar mergem cu fetele de pe DC ,la restaurant sa papam ceva grecesc,spre sa stea Robert cuminte si David(care are 3 anisori),macar sa ne lase sa papam ca apoi vedem noi ce facem...poate ii ducem in parc.

si o seara placuta fetelor!

Mergi la inceput

Mirela a fost super la teatru!I-a placut tare mult la goanga si a stat ffff cuminte!A cantat si el(cat a stiut), a aplaudat cu ceilalti copii, iar cand a disparut lupul l-a intrebat pe Ovi: "unde-i upu?".
O sa repetam experienta cat de des ca vad ca i-a placut!
Noi l-am dus la circ pe la 1 an si 3-4 luni, nu mai stiu sigur, si a stat cuminte si acolo si i-a placut....cu toate ca a durat 2 ore!Acum a durat doar 50 de minute reprezentatia...

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

IOANA fain ca a stat si i-a si placut puiului,bravo!
Eu vreau sa te intreb,dar acasa Alesioi sta si se uita la tv sau asa ceva,?!...ca al meu nu sta 2 minute locului,el nu se uita la tv ,nu desene nimikc...doar pe o terasa unde era muzica live,si dansa o tipa,am reusit sa-l tin in carut 1 ora,si am fost tare mirata...el e doar pe...copil tare "atomic" am...dar am sa incerc si eu cu circul,sa vedem ce va iesi

Moaaama da ce liniste e pe aici,toata lumea e plecata pe afara si in concedii?!...a venit vara,se vede

,pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!
Revenim si noi pe aici..nu prea ma mai lasa Ina deloc..cred ca simte ca ma pregatesc de inceperea serviciului si ma calareste non-stop..nici de dormit nu mai doarme asa mult cum dormea inainte.

Pufy-super ca i-a placut lui Alesio la teatru.

Geo-ma intrebai cum am renuntzat la SUZI..pai intr-o seara cand eram la plimbare...era un bb mic si plangacios..iar Ina tragea cu pofta din suzi...in ziua aia toata lumea ma luase la rost ca-si strica fata dintzii...etc...asa ca i-am luat suzi din guritza si i-am zis ca i-o dam lui bb mik...sa nu mai planga..sa fie si el fericit..si asta a fost...au mai fost niste probleme cu adormitul...nu mai vroia sa adoarma singura..tb sa stau si eu in patul mare langa ea pana adormea. Si alta faza..eu nu am aruncat suzi..ca imi era teama ca nu reusim..asa ca le-am pus undev amai sus..si intr-o seara..dupa vreo 3 zile le vede Ina...si era asa fericita..tipa intr-una..mama uzii, mama uzii..eu ma faceam ca nu vad...am dus-o in patut...am aruncat suzi si am revenit la locul cu pricina..si i-am explicat din nou ca suzi e la bb mik..sie fericit tare...si a tinut faza.

Mirela-la circ ma dus-o si eu pe Ina si tare mult i-a placut..tot 2 ore a durat spectacolul..si doar in ultimile 10 min s-a plictisit, iar la TV nici ea nu sta prea mult...rar dc se uita 10 min la ceva desene..sialea cu mine langa ea explicandu-i ce-i pe acolo.

Andreea-mesc de intrebare...Inu e tot mai botzogash...sa va zic faza..in we a venit soacra sa se obisnuiasca cu tabieturile copilului...si o vede Ina cand se schimba...si vine la mine..."Mama...Pufff(=soacra)..tzitzi...maiiii(=mari)".I s-a parut ei ceva in neregula..ca de..dc eu am ramas cu platfus in acea zona dupa ce am terminat de alaptat copilul.

Ieri am fost in Herastrau si si-a julit genunchii...apoi dupa ce s-a dat de 10 ori in topogan...de ametisem si noi s-a lovit si la topogan putin...ufff...dar i-a trecut destul de repede.
Cred ca o sa devina casa noastra un templu inchinat pisicilor...ieri am desenat (eu si tati) cred ca 50 de pisici...nu exagerez...nu sta 5 min si o vezi venind cu pixul si hartia...mama..pisss...si zice asa frumos de nu-i rezisti...

Ufff...hai ca m-am lungit tare...dar nu mai povestisem de multicel...va pupic dulce...sa aveti o sapt minunata..

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Andora, pai Alexuta mea ne vede ca stam la toilete. Stie ca acolo trebe sa stea si ea dar nu vrea deloc. Oricum nu prea ma stresez cu asta pentru ca simt eu ca nu este pregatita inca. Mai astept sa o duc la tara si poate acolo o sa se obisnuiasca. O sa fie mai usor acolo sa o lasam fara pampi.
Mult succes voua pentru actiunea anti-pampi

Danina, . Ce face Dienuta? Mii de scuze, stiu ca trebuia sa ne intalnim dar am fost super ocupata si nu am avut deloc timp. Daca mai ai nevoie de saruri sa-mi zici si stabilim cumva sa ne intalnim sa-ti dau .
Felicitari micutei pentru revenitul al laptic.

Pufy, felicitari puiutului ca a stat cumintel la teatru. Bravo lui! Ai baiat mare ce sa mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

va rog mult dati mai departe

un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.

Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi
donatori vor creste. Multumesc.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Mirela si Alesio e atomic rau...nu sta o secunda locului, la TV nu se uita defel(n-are stare), toata ziua alearga , vorbeste(si in somn), isis insira masinile prin toaata casa...!Dar ma bucur ca a stat cuminte la teatru, inseamna ca i-a placut....de fapt de ieri toata ziua ne povesteste ca l-a vazut la teatru pe "apuiacu mare si papadit, BAU a nenea, tanti, usu"(iepurasul mare si prapadit care a facut bau la nenea, tanti si la urs)

Ania zici ca Ina a observat tzitzi maiiiiiii la soacra?[-:)))]
Fata desteapta!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput