Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 29
GabyHila spune:
Traklalallaa inca 6 zile si imi vine baiata... tralallalalala
V-am spus cat de fericita sunt? Da fericirea afaraaaaaaaaaaaaaaaa
I pup you all girlies..
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Anina_n spune:
Ana, am vazut ce a fost aseara in Timisoara si chiar m-am gandit ca, "o sa zica Ana ca eu i-am suflat vijelia aceea si inca fara ploaie".
Ieri ne-a ocolit ploaia, azi, la fel, dar in weekend se anunta furtuni si descarcari electrice, fetelor !
Lory, hai ca te intelegem, asa e cand revi acasa dupa o vacanta.
Te asteptam cu povesti despre cum a fost in Ro, pt. tine si Alin, caci la telefon nu prea am vorbit.
Georgi, mai poti invata pe caldura asta ? Cum e zambareata ?
Monica, voi ce faceti pe caldura asta ?
Noi avem noroc, noaptea este mai racoare, vreo 14 grade C, dormim cu geamul deschis si n-avem probleme cu somnul din cauza caldurii.
La voi, fetelor, cred ca nici nu se simte fereastra deschisa.
Elena, m-am bucurat sa te aud, mai ales ca aveai o voce vesela. Imediat am stiut ca sunteti bine si doar lipsa de timp este cea care te retine sa mai dai pe aici.
Anasi Elena, nu cumva sa uitati sa ne invitati la nunta !
Adriana, cred ca esti neagra, deja !
Gaby, ce pantofi frumosi de domnisoare mici !
Si pantofii ce i-am vazut in poze, cu "Made in Italy" sunt italienesti sau taiwanezi ?
Inca 6 zile, sa vezi ce repede trec ! Ma bucur si eu de bucuria ta, sa stii !
Ati hotarat data nuntii ? El ce va face in Ro, va juca handbal in continuare ?
Cristinuca este bine, chiar se bucura de inghetata la desert, precum am mai scris. Sa dea Domnul sa stam tot pe glicemii bune, sa putem evita complicatiile ce survin din cauza glicemiilor mari.
Ati intrebat de Laura(dolcebaby). Am vorbit aseara cu ea. Au trecut cu bine peste vaccinarile de la 2 luni si jumatate. Atat ii parea rau, ca nu i s-a zis clar sa cumpere acel vaccin care este 2 in 1 si a cumparat cele 2 vaccine separate, de a trebuit sa fie intepata Teo cea mica de 2 ori.
S-a reintors la tara, la parintii ei si va sta acolo toata vara, fara galagie si fara poluare.
Ii este tare dor de noi, de DC, dar nu are cum sa traga net, acolo, caci nu are nimeni prin zona.
Bebi, unde ai disparut ? In cuibusorul de nebunii ?
Esme, scrie-ne cu ce v-ati mai delectat papilele gustative in weekend !
Mergeti la tenis sau cu bicicletele in drumetie ?
Noi nu avem nimic deosebit planificat pe weekend, mai degraba..., ca peste 1 sapt. le aducem pe cele 2 nepotele ale mele la noi pt. tot restul verii. Cristina abia le asteapta !
Mira, voi fi si eu mamica de 3 fetite, mai putin cat voi fi la serviciu si se va ocupa mama mea de ele.
Va doresc un weekend cat mai relaxant si frumos ! Pe luni !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
monica-elizabet spune:
salutare scorpiute,
hai ca atat am parat-o pe ruxi ca aseara in sfarsit a dormit si ea mai binesi s-a trezit si mai tarzior de dimineatza...adicatelea la 9.
azi am facut ture cu astia mici alex cusi ruxi cu masinutza electrica.
azi e a doua zi la rand cand fac sufle de brocoli, le-a placut la astia mici ceva de speriat...si cum nu sunt multe momentele astea in care chiar au chef sa manance ceva sanatos am repetat repejor figura
alex ma bate la cap sa-i fac clatite...dar zau ca nu am nici un chef sa stau sa ma coc....paote maine
va pup pe toate, noapte buna
monica
nastasie spune:
seara buna fetelor.
sunt intr-adevar neagra deja m-am si cojit.azi in sfarsit a plouat si la noi.s-a mai racorit dar doar afara ca in casa e la fel.
ce ma bucur de laura.foarte bine face sca sta la tara:aer curat, ajutor.
monica, si eu astept sa se faca sotul bine sa-l pun sa faca clatite.le face asa bune ca deja mor de pofta.
ana, pupa copiii si pe marius.tu ai grija de tine.daca vii la mare te astept cu drag.asta daca ai timp.
elena, chiar nu mai stiam nimic de tine.de 5 ani nu ai mai fost la mare?saracuta de tine.gata.nu mai zic nimic de ea ca sa nu te oftic.
nina, pupici cristinei.sanatate multa.
eu fug sa fac un dush ca am robotit prin casa si curg apele pe mine.daca era dupa mine fugeam direct la "garla", dar imi pun pofta in cui pana maine poimaine.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Gabbriela spune:
v-am deschis capitol nou, va rog sa nu sc acolopana nu ajungeti aici la pagina 20
pupici si sanatate la toate
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
Gabbriela spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76398&whichpage=1
am uitat link-ul
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.