Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 28
nastasie spune:
neata fetele.sunt matinala pentru ca razvan s-a trezit la 6.cred ca din cauza caldurii, dar s-a trezit cu o criza de nervi si de plans mama mama.acum imi servesc cafeluta ca sunt cheauna ca aseara nu ma prindea somnul si am dormit putin, iar la pranz nu poti sa dorm cu el din cauza ca e prea cald.
va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
georgi75 spune:
Neata si de la mine.
Si noi ne-am foit si marait pana pe la 3 dimineata.Cred ca tot de la caldura.
Muriiiiim......
Vreau iarnaaaaaa.....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
Ana68 spune:
Saliu gagix,
Nina....mah te invidiez cu ploicelele alea....Sufla si tu un norisor spre Timisoara,ca eu deja am tampit de caldura....
Monica,saru-mana!Pai sa sti ca era dulcica Luana ,cu rochita aia roz...numa' ca ea se juca cu baieteii,se tinea dupa ei ca un catel,cu fetele n-avea nici o treaba...Iar tortul,yum-yum,vreau sa spun ca a fost si frumos si super gustos...Io ciocolata ca si tine,draga mea:cat mai multa ...indiferent de forma,ca ii inghetata,ca ii tableta,ca e bomboana....nu conteaza,cioco sa fie...
Adriana,suntem ok,ne topim constant....Cupilu' cel mare umbla flendura zilnic prin cartier si nu oricum,fara maieu sau tricou pe el...asa ca aseara se plangea ca il ustura pielea...nici doi bani nu da pe racitul gurii mele...Luanuta...tembelica ca de obicei,in plina forma,agitata nonstop si transpira de ma sperie.Zilnic o gasesc in cada,la balaceala...in jurul orei 16.30 cand ajung acasa.O aseaza Marius in "piscina" cada si o uita acolo...Marius e ok cu umarul acum.Slava-Domnului ca si-a revenit.Se pare ca tratamentul a fost bun,insa bag seama ca acum se fereste de curent si aer rece ca dracu de tamaie....Ne oftici,hai?Lasa mah,ca ajung si io in sfarsit de august p-acasa.Mai nasol e ca mi-am facut o calculea si s-ar putea sa vina rusii in perioada aia,da nu-i bai,ca macar pe nisip sa stau...
Georgi....si noi dormim foarte rau cu caldurile astea...Cand se mai racoreste spre dimineata io tre' sa ma scol sa plec la servici,insa gorobetii mei atunci dorm cel mai bine....Umblu ca matza,in varful degetelor prin camera...
Fetele,aseara m-a sunat Gaby a noastra,din Otopeni,intoarsa de pe meleaguri spaniole....Zicea ca a dus papuci super misto si o sa puna si poze...Abia astept sa vad,poate mai fac de-o lipeala de vreu papucel,o sandaluta,un pantofior....
Va pup si sa aveti o zi excelenta...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aldaesme spune:
Ziua Buna fetelor,
No ca am facut tarta promisa:) E geniala, si crema aia de zahara ars mi-a facut figura :)
Am facut aluatul de tarta
- 200g unt, 180g zahar, 300 g faina si 1 ou, amestecat untul cu zaharul, adaugat oul si apoi faina, framantat 3 minutele, intins, pus in forma rotunda (18 cm diametru)inaltutza (4cm) si bagat la congelator - aha...acolo, fiindca atunci nu se inmoaie coca sub crema de zahar ars, care stiti voi ca e lichida initial. La congelator a trebuit sa stea vreo doua ore, asa ca intre timp am facut niste pulpe de pui cu sos de bere (Grimbergen tripla) si ciuperci. Si evident chestia aia care devine crema de zahar ars. Am ars vreo 180g zahar, l-am topit in 300 ml lapte preincalzit, am mai adugat 300 ml smantana lichida (15%..sau nu fie prea multe calorii...cica), vanilie si l-am lasat la foc sa fiarba. Intr-un castron am batut putin 6 oua, apoi tot batand am adaugat compozitia cu lapte fierbinte cum era.
Am scos forma din congelator, am pus in ea jumatati de caise (dinainte pregatite) pana a fost tot fundul formei ocupat de caise si deasupra am turnat compozitia fierbinte de lapte si oua. E indicat ca compozitia de lapte si oua sa junga exact pana pe marginea superioara a aluatului, fiindca desi creste la copt, cand se raceste se niveleaza exact pana uned a fost ea initial. Am dat la cuptorul preincalzit la 180C si dupa vreun ceas jumate si rugi nenumarate tarta a fost gata.
Cum ziceam crema de zahar ars mi-a facut faza si acum am o tarta de genul blat, crema, caise si nu blat, caise, crema, cum ma gandeam eu (destul de prost dealtfel ca doar trebuia sa ma prind eu acolo cu fizica si cu chimia ce si cum). Da, oricum e mortala, mai ales cand tai felia, arata senzational. Am uitat sa spun ca in caise am pus scortisoara muuulta, ca asa sunt eu, iubesc scortisoara.
Cum aseara cand a fost asta gata era cam tarziu, am lasat-o in forma ei la racit si azi dimineata la cafea am papat fiecare cate o felie din noua tarta...ne place...data viitoare am hotarat ca punem menta si levantica suplimentar :) si la o alta incercare schimbam caisele pe zmeura.
Apropo de calduri...la noi nu prea sunt, au fost prin mai muuulte grade vreo 2 spatamani, dar de atunci ne-a mai lasat. Acum eu ii zic vara perfecta, de care nu am avut noi demult. Sunt intre 24 si 26 de grade la amiaz si intre 12 si 14 la miezul noptii si adie un vanticel continuu, asta e cam de doua saptamani asa ca putem iesi si la tenis fara sa ne topim pe teren.
V-am pupat si va doresc din suflet o zi senzationala cu mii de zambete :)
Esme
Anina_n spune:
Uf, m-am grabit si nu am apucat sa-ti laud printzesa, Ana ! Tare frumoasa este ! Cred ca este pusa pe ghidusii, asa privire are !
Nu am ce nori sa iti trimit, au disparut....
De cum ii prind, ii suflu inspre vest, sud-vest !
Adriana, eu vreau la mare, dar doar pt. cateva zile... si poti sa vorbesti linistita despre mare, nu ma oftic.
Monica, Ana, si eu sunt cu cioco, mai ales de casa. Cand ma gandesc la ceva bun, la cioco ma gandesc sau la o prajitura... Nicidecum la mancare.
Esme, tu iti dai seama ce imi faci ? Eu nu pot face nimic prea apetisant, sa nu pofteasca mititica mea cea dulce.
Asa ma multumesc doar cu cititul.
Gaby, bine ai revenit ! Asteptam povesti despre Spania si poze cu rochita si nu numai.
Laura(Dolcebeby) urma sa mearga la vaccin cu micuta Teo. Am sa le sun diseara, sa vad cum sunt si va scriu maine ce am aflat.
Despre Elena, stie cineva ceva... ?
Va pup fetelor si va doresc o zi frumoasa in continuare si o noapte racoroasa !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
monica-elizabet spune:
Aoleuuuuuumor, lesinmai esme, ce-ai mama cu noicrema de zahar ars este preferata mea si in combinatie cu blat de tarta si fructe cred ca iese bestial...ah ce limbaj am...dar zau ca nu mai pot
ruxi m-a disperat nu maiv rea sa doarma la ea in patutz delok...ce-o fi apucat-o...si cu mine in pat se trezeste de nu stiu cate ori zmiertaita, ba ca nu are loc ba nu stiu ce nu-i convine...si uite asa suntem si eu si ea lesinate de somn
va pup
monica
Lory_k spune:
SALUTARE SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Sper ca nu m-ati uitat...nici bine nu am revenit ca am disparut iar...am avut o gramada de treburi asa ca de reintoarcerea acasa, am reusit sa devastez toata casa si cu Alinutul meu pe cap va dati si voi seama cam cat de bine ma pot desfasura.
GabyHila spune:
Neata fetele:) Am sosit de la caldura si Spania. Ma bucur mult sa fiu acasa, mai ales ca am de facut ultimele preperatiuni pt marea zi. Joi ajunge baiatu meu.
Pantofi am gasit minunati ca intotdeauna. De data asta am avut mai multi ca de obicei (dinero) si am luat mai multi pantofiori de copilasi. Va invit sa dati o tura la mine in albume. Kid`s shoes am adaugat tot ce urmeaza sa vina. Mai sunt 2 albume: Karmine possible collection de unde ma inspir pt ce sa comand de fitze. Si asa veste buna pt tantiile cu picioare mari:)si late:) calzapedic.es daca dati o tura acolo si descarcati catalogul general o sa vedeti pantofiori care vin ca manusile. Nu sunt ochiosi recunosc, dar i-am adus mamei o pereche si vin manusi pe niste picioare f dificile.
Eu sunt obosita si nu imi revin. Sunt nemultumita de cateva lucruri si ma macina... asta e!
Esme am sarit sa citesc retetele tale pt ca sunt pe cura. Am facut ceva abuzuri in Spania (ciocolata si praji cu ciucalata) ....
Ana am vazut pozele... imi place picea rau.... vreau si eu?
Nina, Cristina bubulina e bine? Aseara povestea cineva de Buzias si m-am gandit la tine.
Hai sa va zic una tare. Stiti pantofii care au scris Made in Italy? Exista o regiune in Taiwan unde se produc pantofi, care se numeste.... Italy
Nastasie te inteleg cu nedormitu din cauza caldurii. Au curs apele pe mine noaptea in Spania .. si eram naked.:)
Lori cum e acasa? de Dolce mai stie cineva ceva?
I pup you all, Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Ana68 spune:
Scorpiute...se pare ca se mai racoreste si pe la noi...
Esme draga,tu vrei sa mor de pofta si cu gandul la bunataturile facute de tine....Am o colega care a facut ceva asemanator cu parajituraica ta.Adica crema de zahar ars si cand era aproape gata a turmat un blat de tort peste si a lasat la cuptor pana s-a copt blatul,a scos pe urma preparatul din cuptor,l-a lasat la racit si pe urma a pus un rand de capsuni,frisca si a ornat cu capsuni.La frigider cu tortul pana a doua zi,cand blatul rasturnat s-a insiropat cu zeama de la zaharul ars,frisca si capsune....cica e o nebunie!Doamneeeee....de-ai sti cum imi ploua in gura si cum salivez cand scriu.....
Nina draga mea,saru-mana de apreciere la adresa ucigasei de neuroni parintesti!Se pare ca ai trimis norisorii la sud-vest!Hai sa nu mai vorbim de ciocolata...ca eu mor sigur azi:Monica si cu tine cu ciocolata,Esme cu prajitura ....Uf!Sanatate Cristinutei!
Monica...e cald si pentru printese...Iaca Luana mea s-a trezit la 5 dimineata si de caldura si de kk din scutec...Se foia ca un viermisor de m-a exasperat....
Lory,spor maxim la treburi si te asteptam la povesti si povestiri!
Gaby,mama draga....asa a fost cum spusesem la telefon?Caldura mare?O sa studiez si eu papucii din poze,ca ieri am tot umblat prin album,dar cred ca inca nu-i pusesei...
Vrei printesa....hehehehehe...????Iti vine si tie randul,stai linistita....Te pup!
Scorpiute...sa aveti weekend super si sa auzim de bine!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Salut la fete!
Gaby, am vazut poznele cu papucii, super super misto, iar aia de kinderei m-au innebunit, mai povestim cand revin financiar. Acum cu gaura neagra... sper sa o fac roza!
Esme, clar ma distrugi incet si sigur! De reteta Anei stiu si eu, sunt topita dupa toarta aia, pliiina de calorii, evident, dar delicioasa! Deci ti-o recomand... mai ales ca tu imbunatatesti retetele, yamyam!
Ana... cuscrito, pupa Luana ca ma topesc dupa ea. Sa dea Domnul sa se 'dragosteasca ficior'miu iremediabil de ea, sa punem de nunta aia odata!
Nina, saru mana de telefon... pupa Cristina mica si sa ne auzim cu vesti la fel de bune. Am disparut si eu din n probleme, sper sa nu mai dispar asa... adica sa ma lase problemele in pace
Monica... stai linistita, la noi nu e canicula de la voi si tot de abia doarme cupilul meu! Sa incerci si tu reteta Anei de tort cu crema de zahar ars... e o nebuneala.
Lory, bine ai revenit "acasa", poate ne auzim mai des
Adriana... cum sa nu ma oftici cu marea? Ca eu de 5 ani nu am mai fost!
Georgi... eu vreau asa... racoare, nu chiar iarna Cred ca si la voi e o caniculaaaa.
Va pup pe toate toate, ma retrag la oile mele, sper sa am un weekend calm si racaoros!
Numai bine de pe dealuri!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele