Lotiune de plaja.........CARE????
Raspunsuri - Pagina 2
andanii spune:
DE 5 ANI folosesc eu si familia mea plus toate pretenele din jur AVON, nimeni nu a reclamat nimic, toata lumea e incantata ....
depinde de ten, cine stie de ce ai facut alergie LAvinai
ANDANII 

anka-maria spune:
Vichy cu 50+. Io sunt plina de alunitze si am pielea foarte sensibila, nu ma intereseaza bronzatul. Dupa ce ma mai obisnuiesc cu soarele folosesc factor mai mic, 10, 12 eventual sub forma de ulei ca sa arate pielea bine. Dar in primele zile, factor 50, palarie, ochelari si umbrela.
just me
ancamironiuc spune:
Fiind alba ca branza, fericita posesoare de pistrui folosesc Garnier cu factor 60 sau Nivea Baby (ala verde
) in rest nu gasesc cu facto maaaare de protectia. Taicamiu imi sugerase intr-un an sa ma dau ciment
!
ANCA si EMA
EMANUEL
flori76 spune:
Pt vara asta mi-am luat si eu Garnier cu factor de protectie 60.Nu am tenul alb,insa mi s-a intamplat de multe ori sa ma ard,stiu cat este de cumplit,asa incat incerc sa previn.
Flori
Noi
Hanuska spune:
Avon spf 15,crema de fata spf 30 , balsamul de buze spf 10 , iar dupa tot plaja gel racoritor cu vitC tot de la Avon.
In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai. Josh Billings
Roxana Claudia spune:
Anul trecut am folosit cu brio crema de la Garnier, cu extract de cactus. Mi-a placut tare mult si m-am bronzat frumos desi eu am pielea sensibila...
Roxana
38sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
khristin spune:
Eu m-am impacat foarte bine anul trecut cu Clinique, e un gel foarte racoritor, numai bun pe caldurile de la plaja
. Si anul asta imi voi lua la fel 
Cristina
noi si poze mai noi
lavinai spune:
eu oscilez vara asta intre ami achizitiona o crema nivea sau uan garnier!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Kittie spune:
dupa cum ai vazut practica generala (din ce zic si fetele) e garnier pt inceput (pt ca are fps mai mare) si apoi nivea... oricum o singura crema n-o sa ti ajunga tot sezonu ![]()
, mami de
( 13oct04 )