Lotiune de plaja.........CARE????
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
Eu folosesc numai ulei de plaja. Nu-mi vine in minte acum cum se numeste, dar il gasesc cam la orice magazin cu produse pt plaja. E o sticla micuta, transparenta, iar uleiul, pt k este pe baza de morcovi, este portocaliu, iar pe eticheta scroe exact asa "ulei de plaja". E pana intr-o suta de mii. Il folosesc de ani intregi (nu aceeasi sticla, se intelege
) si sunt ff multumita. Ma bronzez repede (bine, am oricum pielea mai inchisa), bronzul tine mult timp, iar efectul e demential, mai ales dupa ce ies din apa. 
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto
impreuna spune:
Dermatologul mi-a spus ca indiferent de marca, sa folosesc cel putin factor 15.
Asta stiu sigur, acum sa ma hotarasc de care ![]()
Flavia (sotie si mamica fericita)
anca tanasica spune:
io tb sa.mi refact stocul...atentie prod.de anul trecut dc ati fol.cel putin jumatate sa le aruncati...
fol.numai avon...pentru pitix spf 30 special pentru copii..acum am vazut ca a aparut si gel dupa plaja pentru copii...
pentru mine fol.in primele zile spf.25...dupa ce ma mai bronzez spf.15 si apoi 10...cu lotiuni dupa plaja...spray racoritor dupa plaja si ulei...mai fol.si lotiune pentru accelerarea bronzului...ma hidratez bine ca sa tina bronzul mai mult...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Luna75 spune:
Eu cand cumpar lotiuni pentru plaja,singurul lucru care ma intereseaza este ca produsul sa contina beta-caroten.Cu cat e mai portocalie lotiunea,uleiul sau gelul,cu atat mai bine.
Bronzul devine auriu si tine mai mult.
Am fost multumita de Copacabana Sun,Dr.Fischer,Nivea.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
lizy spune:
Depinde cum ai piele.Daca ai pielea alba si esti sensibila la soare trebuie sa=ti iei o crema cu factor mai mare de protectie. 20-30.Mai bine foloseste-le pe cele pentru copii ( Nivea )
lavinai spune:
dupa ce am analizat oferta de pe piata m-am hotarat sa imi iau un gerovital spuma de plaja si neaparat unt de cacao de la farmacie!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
ingerash spune:
Lavinia, de unde cumperi unt de cacao? si eu vreau!!!!!!!!!! Si eu am vazut la sensiblu produse gerovital si asa ceva am de gand sa-mi iau :)
Luna75 spune:
Cum se foloseste untul de cacao ? Ce efecte are ? Ce culoare ?
Se gasesc la toate farmaciile ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Doris-Alina spune:
Votez pentru unt de cacao...e minunat...
Si ulei de masline...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS si
INES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Kittie spune:
hmmmm m-ati pus pe ganduri cu untu vostru... da' daca iau unt normal (hai un president, sa fie mai de soi) si amestec cu cacaooo... iese ceva?
, mami de
( 13oct04 )