Lotiune de plaja.........CARE????

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

untul de cacao se gaseste la farmacii si se vinde la gramaj.
si uleiul de masline este foarte bun pt a te prinde mai repede si mai frumos soarele!!!
v-am facut "pofta" cu untul de cacao????

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

pei da cum sa nu mi faci pofta???? hasta-i buna!!! Pai ma dau cu unt intai si cu cacao dupa? sau invers? ca sa pun de-o glazura adevarata :) prajitura cu surprize :) io ie!! Nu trebuia sa i spui lu musiu al meu ce e la echo, sa descopere dupa unt si cacao :). La ulei de masline nu ma prinzi! Maxim la cositze ca ma lasa ajtia mici far'de plete.. Da' nu ma ma pot convinge sa ma dau cu el pi corp.

aku serios... editez ca sa ma dezic de shtokareala - nu stiam ca se da si cu unt de kkoo la plaja.. bine de notat!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

se foloseste de mult timp untul de cacao!!
daca nu gasesti unt de cacao sunt si unele creme de plaja care contin unt de cacao. si alea sunt bune. nu su asa o cantitate mare de unt de cacao dar contin!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ingerash

Lavinia, de unde cumperi unt de cacao? si eu vreau!!!!!!!!!! Si eu am vazut la sensiblu produse gerovital si asa ceva am de gand sa-mi iau :)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

ingerash, eu mi-am luat zilele trecute de la magazinul naturist din TERRA. e sub forma de roll on.

Mergi la inceput