Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Catalin spune:
Unde va pleca Radoi?
Manchester United, Arsenal, Tottenham, Blackburn, FC Liverpool sau Portsmouth?
www.stelisti.ro/index/Enigma_lui_Becali.html" target="_blank">Stelisti.ro ofera argumente pro si contra fiecarei din aceste variante, www.gsp.ro/index.php?a=47373&shift=1" target="_blank">Gazeta si www.prosport.ro/index.php?c=1&a=115070" target="_blank">ProSport incearca sa afle raspunsul... nimic insa pe site-ul oficial al Stelei.
Vreau sa cred ca un jucator emblematic precum Radoi va pleca la o echipa cu pretentii din Europa astfel incat sa joace la cel mai inalt nivel de care sunt sigur ca este in stare.
Catalin
Think pink!
Claudelu spune:
am auzit si eu la TV Trist
ziceau ca e cea mai mare suma care s-a dat vreodata pe un jucator roman...dar totusi
Sa asteptam cuminti ziua de miercuri sa vedem unde pleaca
ratusca1977 spune:
www.stelisti.ro/index/Oli_148Radoi_a_ramas_la_noi148.html" target="_blank"> SE PARE CA MIREL NU VA PLECA
STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!
Claudelu spune:
AM auzit si eu la TV ca Oli nu vrea sa-l lase pe Radoi, dar nu cred ca e ceva sigur!
Catalin spune:
Se pare ca ramane! Daca si Jiji a dat-o cotita... sunt sigur ca Radoi ramane! iupiiiii!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
ratusca1977 spune:
Ce credeti??
In seara asta am fost la Spring-ul din Piata Alba Iulia, am stat la terasa si arunc o privire inauntru...vad o fata cunoscuta...era CARLOS!!! Nu-mi venea sa cred...pacat ca nu am avut camera foto ca il luam la pozat...si-a luat o shaorma si un pepsi la jumate, arata beeettooonnn, era imbracat in jeansi si un maiou, e mortal...
Catalin spune:
Un alt nou venit la Steaua: Klemi Saban de la Maccabi Tel Aviv, sosit sa joace pe postul lui Ogararu. Mai multe detalii www.gsp.ro/index.php?a=48362&shift=1" target="_blank">aici.
Shalom... si bun venit!
Catalin
Think pink!
Claudelu spune:
Klemi Saban, bine ai venit
Cata, multumim de informatie
Ratuscooo ce misto de bine! N-ai sarit pe el?
ratusca1977 spune:
N-am sarit pe el dar l-am admirat din cap pana in picioare
Claudelu spune:
Ati auzit cea mai tare retrogradare, nu? uTA Arad, a retrogradat din C in A , dar avem un antrenor sa ne traiasca LACATUSSSSSSSSSS
Azi mi-a promis sotu abonament pentru TUR si RETUR Asa ca ii vad pe stelisti la Arad