Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 29
herra spune:
da, numai ca pentru Rapid se mai si aproba.
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Catalin spune:
Herra, uite www.gsp.ro/index.php?a=56647&shift=1" target="_blank">eliminarea lui Thereau din alt unghi, filmata de un post TV francez!
Claudelu, multzam pentru bere!
Mi-au mai trecut nerfii da' supararea ba! Credeti-ma ca nu-mi sta in fire sa injur dar de data asta i-am bestelit pe arbitri toata seara, pana tarziu in noapte si de fiecare data cand vad eliminarilea alea prostesti! Sau cand imi aduc aminte de faza cand corpodeanul a dus mana la cartonasul galben pentru a i-l arata lui Tames dar s-a razgandit cand a realizat ca ar fi fost al doilea si ca trebuia sa-l elimine!
Acu' cea mai tare faza auzita dupa meci este declaratia nu-stiu-carui oficial dinamovist care afirma foarte mandru ca echipa lui a jucat de la egal la egal cu o echipa europeana... dar a uitat sa precizeze ca valoarea de adevar a enuntului sau a fost pusa serios la indoiala de eliminarea lui Thereau. Cand 11 o sa fie egala cu 10 sau cu 9, atunci o sa fie Dinamo mai buna decat Steaua!
Sau, alta declaratie cu un mesaj cat se poate de evident: "Hotie! Arbitrii sunt niste hoti. Si asta e doar inceputul. Sa vedeti duminica, la Pitesti, cu Dinamo. Daca pe Steaua au facut-o praf, pe noi o sa ne faca varza. Gasesc ei un arbitru in tescherea si il trimit la Pitesti sa faca macel" Cornel Penescu, patron FC Arges (www.gsp.ro/index.php?a=56708&shift=1" target="_blank">click pentru tot articolul).
In acest context, Ovidiu Ioanitoaia atrage atentia asupra pericolului provenit dinspre arbitrajul romanesc, iar titlul ales este mai mult decat sugestiv: www.blogsport.ro/ioanitoaia/2006/09/22/parc-au-innebunit/" target="_blank">Parc-au innebunit!
Ca sa inchei capitolul "men in black", minunati-va privind un dublu standard la care fac apel atunci cand e vorba sa judece un meci al Stelei si unul oarecare (pe mine m-a lasat fara cuvinte ): Steaua a solicitat reprogramarea meciului cu Gloria pentru a pregati meciul din UCL cu Lyon - a fost refuzata.
Meciul dintre Ceahlaul si Poli Timisoara a fost devansat cu o zi datorita nuntii fiului presedintelui FRF (www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fotbal%20intern/divizia%20a/index.php?meniuId=44&viewCat=97&viewItem=9852" target="_blank">click pentru detalii).
Cireasa de pe tort: www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fotbal%20intern/divizia%20a/index.php?meniuId=44&viewCat=97&viewItem=9844" target="_blank">Corpodean, cap de lista la FIFA!
Hai sa uitam de suparari:
Cumparaturi:
- Un penalty - 10000 euro
- O eliminare din echipa adversa - 20000 euro
- O victorie - 30000 de euro
- Un campionat castigat - 500000 euro.
Pentru fotbal adevarat exista Steaua, pentru celelalte, Dinamo are Mastercard!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
impreuna spune:
Fraza asta ma da peste cap "am jucat de la egal la egal cu o echipa europeana", daca de la egal la egal inseamna o echipa cu 2 oameni in plus, daca mai punem la socoteala si arbitrul, eu ma fac profa de matematica
Pitestenii... oricum au luat batie in campionat, cu arbitraj sau fara:)
Dar poate la meciul care urmeaza va fi o dovada in plus...
Faptul ca Mr. corpodean este cap de afis la arbitrii pt UEFA poate n-ar fi deranjat asa de tare daca nu ar fi fost chiar dupa meciul asta "arbitrat" la maxim...
Dar aia cu derogarea meciurilor m-a lasat masca, aici vedem adevaratele "valori" si interese
Ii inteleg supararea lui Becali, dar oare chiar va pune rezervele la treaba in campionat? De la el ma astept la orice:)
Mai ales ca bistritenii au fost un obstacol pe care stelistii nu l-au trecut, in ultimele meciuri directe...
Fla (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
La meci nu se uita nimeni? :)
Haideti ca avem de sarbatorit o victorie (cu rezervele:) si dau de beut
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
La meci nu se uita nimeni? :)
Haideti ca avem de sarbatorit o victorie (cu rezervele:) si dau de beut
Noroc de Oprita (preferatul meu )... sunt tare mandra de el!
Oricum, bravo Steaua din nou!
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
Catalin spune:
M-am uitat la TV si nu pot spune ca m-au bucurat cele vazute. Un meci anost dar conteaza ca s-au obtinut cele 3 puncte. Atat. In rest, ma rog ca Argesul sa scoata cel putin un egal maine in meciul de acasa contra lui Dinamo si, cel mai important in acest moment, ma rog ca marti stelistii sa arate Europei ca sunt o echipa cu adevarat demna de Liga Campionilor.
Steaua noastra nu va apune niciodata! FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
CRISMIR spune:
Felicit Steaua pt victorie!
Conteaza enorm cele 3 puncte asa ca sa ne bucuram,chiar daca s-a jucat urat!!!
Iar despre cele intamplate cu Dinamo,hmm,va citesc continuu si nu-mi revin....cand s-or termina treburile astea urate la noi in campionat:albitraj de kk,jucatori fara cap...si suporteri nebuni?!!!...ca altfel nu vreau sa zic!!!!
FORTZA STEAUA!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
herra spune:
mie inca nu mi-a trecut supararea...e unul din acei ani, cand toata lumea trebuie sa puna umarul pentru ca Dinamo sa ia campionatul...
si mai au si tupeul sa se declare deranjati de acuze; jucatorii sunt chiar deprimati ca li se desconsidera eforturile - poate alea de a plonja cat mai artistic...
ps: sa credem in minuni diseara?
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
impreuna spune:
herra mi-e greu sa cred in minuni diseara, dar cine stie, in tara noastra draga totul e posibil
Ati vazut ca si Moldovan a fost suspendat 2 etape ca sa nu "prinda" meciul cu dinamo? Eeeee, "e multe si e grele"