Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 28
herra spune:
azi n-am chef sa citesc nici un ziar...
dar tocmai am auzit la radio: corpodean i-a spus lui Nicolita sa re-intre pe teren imediat dupa repunerea mingii...pentru ca apoi sa-i dea rosu...
si ce bine il tinuse de cateva ori pe Ganea...
si dimineata la tv erau numai imagini cu suporteri loviti de jandarmi...ce naiba se intampla in tara asta?!
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
valentinag spune:
Ne dam cu stangu in dreptu.da asta e!Mai bine mai rau,oricum in 9 oameni au facut tot ce se putea!Da ati vazut dupa meci pe nus ce post de sport spumele pe care le-a facut Jiji?E demential omu asta,ma apuca rasuplansu de cate ori il aud!
"La vita e bella"
poze
olim spune:
Imi retrag cuvintele de aseara
Mai da am vazut dimineata la stiri ca s-au cam batut suportetii"stelisti".Nu stiu de ce ., dar nu pot sa cred deloc ce spun astia pe la tv.
O zi buna tuturor
cornelianeli spune:
stelista de la 6 ani...
mi se pare inadmisibil ce a facut tusierul Miklos Nagy !!!!
la corpodean ma asteptam de cand am auzit ca a fost delegat la meci
daca se mai juca mai eliminau vreo 2 numa numa o da dinamo gol
iar dimineata m-am socat cand am vazut la televizor ce-au facut "suporterii"...dinamovistii au distrus un banner stelist,stelistii au aruncat cu scaune in ei,jandarmii au scos gazele lacrimogene....cumplit
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950
impreuna spune:
Mai ce meci, ce arbitraj
Tot asa sa fie "apreciate" in campionatul intern echipele mari care fac furori in Europa
No comment!
Fla (sotie si mamica fericita)
svety spune:
"Indiferent de rezultat, Dinamo este de...". Ce porcarie! lui Corpodean. Numai asa puteau sa bata Steaua. Iata ce zice tusierul www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=7122" target="_blank">prosport
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
SunSmile spune:
Doamnelor si Domnilor Steaua ramane in 10 oameni si....dinamo rateaza!!!
Hey..Steaua ramane in 9 si...dinamo rateazaaa!!!
Stimati telespectatori...corpo de'a lu' dinamo mai elimina un Stelist si...dinamo rateazaaa!!!
Situatia devine tensionata...Steaua ramane in 7 oameni si totusi....dinamo rateeazaaa!!!
Steaua e in 6 jucatori, doamnelor si domnilor (ce mai conteaza regulamentul)si..si...exact, dinamo rateaza!
Doamnelor si domnilor dupa 10 eliminari Steaua a ramas doar cu portarul pe teren si...si Carlos centreaza, Carlos la balon, Carlos pierde mingea si se repliaza in poarta si...si...faza se precipita....Doamnelor si Domnilor....dinamo ra-tea-zaaaaaa!
Gizaaas, este incredibilllll! Oficialii dinamovisti sunt la pamant...corpodean avea drept de semnatura la ei, tusierii fusesera la restaurant pe banii lor, toti Stelistii au fost eliminati si totusi dinamo rateaza! INCREDIBIL!
p.s. au uitat sa ude terenu...cu o cupa de sampanie si sa vopseasca barile portilor....si de'aia! terenu si portile s-au suparat pe dinamovisti!!!
Meciul de aseara este emblematic pt campionatul intern! La mai mare, domnilor!
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
herra spune:
pentru cine nu a vazut www.bolt.com/Masi27185/video/2247614" target="_blank">motiv de eliminare!
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
impreuna spune:
Dupa meciul de aseara, si Rapidul cere arbitrii straini...
Fla (sotie si mamica fericita)