Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 27
herra spune:
bravo corpodean sau bravo tusier poate vroiai sa spui...
si poate vroiai sa postezi la un alt subiect...
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Claudelu spune:
decat sa ma laud si sa ma bucur ca am castigat in fata Stelei, care a jucat aproape tot meciul in 10 si ulterior in 9, mai bine m-as ascunde dupa un stalp
Asta e, din pacate norocul n-a fost de partea noastra nici acum, dar campionatul abia a inceput si nu prima oara cand dinamo are avans si nu ia campionatu
FORTZA STEAUA!!!!
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
ralnied1 spune:
Lasati, mai bine sa ia Dinamo campionatul, da' Steaua sa castige Liga Campionilor, zau!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Catalin spune:
Dupa un asa arbitraj, nu ai ce sa mai spui. Corpodean a fost dintotdeauna arbitru favorabil dinamovistilor (ii rog pe cei care doresc demonstratii si explicatii suplimentare sa caute singuri arhivele atator meciuri terminate cu acuzatii impotriva lui Corpodean!)
Nu le caut scuze stelistilor pentru ca nu au jucat la adevarata valoare, nu s-au daruit pe teren. Dar nu pot fi de acord cu un meci al carui rezultat este influentat substantial de catre un arbitru controversat.
Pot pune pariu ca daca se juca partida arbitrata de o delegatie straina, Steaua nu avea nici un eliminat. Nu spun ca nu pierdea, dar nu avea doua eliminari gratuite. Sa mai amintesc de intrarea de rosu a lui Tames? Sau va imaginati un arbitru strain care sa iti dea voie sa intri in teren si apoi sa te elimine?
Recunosc ca Dinamo a jucat mai bine in masura in care a jucat cu doi oameni in plus si a avut mult mai multe spatii de desfasurare iar Steaua a fost nevoita sa recurga la schimbari dese de asezare a echipei. Dinamo a avut lotul intreg la dispozitie, Steaua a avut in minus patru titulari, plus eliminarile din timpul partidei.
Daca Dinamo era intr-adevar mai buna decat Steaua, inscriau cand erau 11 la 11, asa... Norocul face parte din joc, trebuie sa admit asta.
Asta e, mergem mai departe. Trebuie sa castigam cu Gloria si apoi sa jucam cu motoarele turate la maxim contra celor de la Lyon. Macar sa recuperam atunci punctele pierdute azi!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
ralnied1 spune:
Daca cei de la Dinamo erau asa buni si jucau f bine, ar fi castigat cu mai mult de 1 gol diferenta. In plus, ar fi dat in 90 de minute golurile, nu pe ultima suta de metri.
E si maine o zi!
Catalin spune:
Un comentariu care a pus punctul pe i, la un articol numit www.blogsport.ro/tolontan/2006/09/20/un-asistent-telescop/" target="_blank">"Un asistent-telescop" si publicat de GSp.ro:
stie cineva pe cati ani are corpodean contract cu dinamo?
Precizez ca si alte publicatii subliniaza faptul ca eliminarea lui Thereau a fost nejustificata (www.onlinesport.ro/sport/multimedia/index.php?meniuId=63&viewCat=1857&viewItem=9797" target="_blank">OnlineSport, www.hotnews.ro/articol_56414-Dinamo-Steaua-1-0.htm" target="_blank">HotNews, www.evz.ro/article.php?artid=273024" target="_blank">Evenimentul Zilei) sau care pun sub semnul intrebarii delegarea lui Corpodean la meciul Dinamo-Steaua (www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=12468" target="_blank">SportTotal)
Si inca o chestie dubioasa: daca Steaua a solicitat legal prezenta unor arbitri straini pentru meciurile cu Dinamo si Rapid, cu suportarea tuturor obligatiilor cuvenite, de ce FRF a respins aceste solicitari? Oricu, nu ma incalzeste ca o sa ia Corpodean cateva etape de suspendare, daca la revenire isi reia obiceiurile...
BTW, chiar acum vorbeste la TV-Sport Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor: la intrebarea moderatorului: "daca avem cate un arbitru suspendat sau retrogradat in fiecare etapa, cine va mai arbitra meciurile din Liga 1?" da un raspuns din categoria "praf in ochi": "ii avem pe Balaj (retrogradat in Liga a 3-a), pe Augustus Constantin (fiul respectivului)..." ...e clar, suntem salvati!
In fine, asa a fost sa fie. Pana la urma, precum spunea si Borcea, nu poti sa castigi de fiecare data. Asa e. Stim asta. El o stie?
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Un comentariu care a pus punctul pe i, la un articol numit www.blogsport.ro/tolontan/2006/09/20/un-asistent-telescop/" target="_blank">"Un asistent-telescop" si publicat de GSp.ro:
stie cineva pe cati ani are corpodean contract cu dinamo?
Precizez ca si alte publicatii subliniaza faptul ca eliminarea lui Thereau a fost nejustificata (www.onlinesport.ro/sport/multimedia/index.php?meniuId=63&viewCat=1857&viewItem=9797" target="_blank">OnlineSport, www.hotnews.ro/articol_56414-Dinamo-Steaua-1-0.htm" target="_blank">HotNews, www.evz.ro/article.php?artid=273024" target="_blank">Evenimentul Zilei) sau care pun sub semnul intrebarii delegarea lui Corpodean la meciul Dinamo-Steaua (www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=12468" target="_blank">SportTotal)
Si inca o chestie dubioasa: daca Steaua a solicitat legal prezenta unor arbitri straini pentru meciurile cu Dinamo si Rapid, cu suportarea tuturor obligatiilor cuvenite, de ce FRF a respins aceste solicitari? Oricu, nu ma incalzeste ca o sa ia Corpodean cateva etape de suspendare, daca la revenire isi reia obiceiurile...
BTW, chiar acum vorbeste la TV-Sport Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor: la intrebarea moderatorului: "daca avem cate un arbitru suspendat sau retrogradat in fiecare etapa, cine va mai arbitra meciurile din Liga 1?" da un raspuns din categoria "praf in ochi": "ii avem pe Balaj (retrogradat in Liga a 3-a), pe Augustus Constantin (fiul respectivului)..." ...e clar, suntem salvati!
In fine, asa a fost sa fie. Pana la urma, precum spunea si Borcea, nu poti sa castigi de fiecare data. Asa e. Stim asta. El o stie?
Sa nu-mi zici ca nici tu nu poti dormi din cauza nervilor provocati de meciul asta... Ca la mine asta e... :(
E si maine o zi!
Claudelu spune:
Cum am intrat pe usa firmei am fost intampinata de dinamovisti. Rau mi s-a facut cand i-am vazut dar i-am pus la punct ca sigur s-au saturat de gura mea. Auzi dom'le la ei, vin sa se laude cu un rahatel de gol dat in ultimul minut si mai ales cand noi eram in 9 oameni. Mi-e rau, vreau o lamaie
Voi ati auzit ce a declarat mister Rednic imediat dupa meci?? Ca au valoarea
FORTZA STEAUA
PS: Cataline, multumim mult pentru articole Hai nu mai fi nervos, ia o bere Stii vorba aia?? "viata e ca o curva, ne-o trage cand nici nu ne asteptam"
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam