Clubul nurorilor (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Clauf- executat votul pentru boxerita-sper sa cistige

si toate florile din lume pentru SUN

o saptamana de vis tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

marina, da' tanti de la civila mi-a oprit hotararea veche... e normal??? i-am zis k s-ar putea sa am nevoie de ea la judektorie si-a zis k nu, k-mi dau alta acolo..si asta inseamna k si asta si aia noua raman la starea civila???????? si eu cu ce raman??????

Da. e normal sa iti opreasca hotararea de divort, in original. Tu eventual puteai sa faci o copie . Dra nu mai ai nevoie de ea oricum.

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by preda_vicky

Pt. Razuca mea draga: multi, multi si sa fie intr-un ceas bun, sa ai multa fericire, noroc, sanatate cat cuprinde si multi, multi ani fericiti alaturi de sotiorul tau. Casa de piatra!

ce mai pot spune? multumesc asemenea!
fete, voi ma rasfatati!..
apropos, Zorro e bine, roade tot ce prinde...inclusiv maini si picioare... a, ieri a fost si ziua soacra-mii...i-am luat 1 parfum...si flori...ciulini i-as fi luat!!!da' m-am abtinut...si sa fi vazut ce m-a pupat ..

AMR o saptamana si 4 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, am uitat sa va spun ca sunt un client rau, la care nu-i place sa fie calcat pe coada, prin urmare am scris la vocea clientului la Dacia. Rezultatul: azi m-a sunat directorul de vanzari de la reprezentanta din Cluj sa-mi spuna ca ne vine si cel tarziu poimaine o putem ridica... Tare mi-ar place sa ne sune sa mergem maine, ar fi un super cadou de ziua mea...
M-a luat cu bla-blauri, ca "am inteles ca ati sunat la vocea clientului, trebuia sa veniti la noi direct, ca va spuneam noi exact ce si cum..."

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:

marina, da' tanti de la civila mi-a oprit hotararea veche... e normal??? i-am zis k s-ar putea sa am nevoie de ea la judektorie si-a zis k nu, k-mi dau alta acolo..si asta inseamna k si asta si aia noua raman la starea civila???????? si eu cu ce raman??????

Da. e normal sa iti opreasca hotararea de divort, in original. Tu eventual puteai sa faci o copie . Dra nu mai ai nevoie de ea oricum.

am copii, da' zau k nu pricep de ce tb oprita acolo...Doamne fereste, nu mai vreau sa am nevoie de ea! da' totusi, ma gandesc... mama e recasatorita, dar hotararea de divort e la ea... si eu cum dovedesc k am fost.... dak e nevoie?????tb sa iau duplicat de la judektorie?sau cum? adik...e 1 act original, cum sa mi-l opreask????

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

multumesc muuuuuuuuuuuult de tot!! tuturor celor care m-au votat sau care, sper eu, o sa ma voteze in continuare.pentru toti si mai ales pentru sarbatoriti dar doar cu laptic,pt ca io sunt micuta si altceva nu imi da mama...www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html pagina 6 BOXI2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza
sunt un client rau, la care nu-i place sa fie calcat pe coada, prin urmare am scris la vocea clientului la Dacia. Rezultatul: azi m-a sunat directorul de vanzari de la reprezentanta din Cluj sa-mi spuna ca ne vine si cel tarziu poimaine o putem ridica...
M-a luat cu bla-blauri, ca "am inteles ca ati sunat la vocea clientului, trebuia sa veniti la noi direct, ca va spuneam noi exact ce si cum..."

uneori e chiar indicat sa faci asta! vezi rezultatul...bleah, ce oameni, frate! doar dak faci reclamatie iti dau masina? rusine sa le fie!

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

imi cer scuze...este vorba despre pagina 7 in coltul din dreaptade fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

quote:

avem nora noua??? pai...bine ai venit,
padi!

Foto

Raza, multumesc!
Ma bucur mult ca ai reusit sa-ti rezolvi problemele. Am fost la curent cu povestea ta si ma bucur ca s-a terminat cu bine. Asa ca incepem cheful:

Eu merg acasa. Am terminat pe ziua de azi

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:

am copii, da' zau k nu pricep de ce tb oprita acolo...Doamne fereste, nu mai vreau sa am nevoie de ea! da' totusi, ma gandesc... mama e recasatorita, dar hotararea de divort e la ea... si eu cum dovedesc k am fost.... dak e nevoie?????tb sa iau duplicat de la judektorie?sau cum? adik...e 1 act original, cum sa mi-l opreask????

Si la iubi i-a oprit originalul al primarie. Nu cred sa mai ai nevoie de ea. Din moment ce primaria iti elibereaza un certificat de casatorie, inseamna ca nu starea ta civila s-a modificat. Nu mai esti divortata, ci casatorita. Am dat si eu o explicatie puerila, dar nu vad unde ai mai avea nevoie de hotararea de divort.

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput