Clubul nurorilor (54)
Raspunsuri - Pagina 9
Alynutza spune:
Raza, de dat mi-o dadeau ei, dar cand aveau ei chef... Insa eu cum ziceam sunt din asta agitata, imi cunosc obligatiile dar si drepturile si Doamne fereste sa mi le nesocoteasca... Asa ca eu ma lupt tot timpul cu "sistemul" si ma enervez cand vad ca unii inghit toate porcariile, pentru ca doar daca reactionezi se poate schimba ceva si in tara asta, daca inghiti ca tontu'... no chance... Auzi, si spui ca trebuie completate la masina de scris cererile alea de la starea civila? Si oare nu le putem lua mai repede sa le avem gata completate cand mergem sa depunem? Si taxe, ce taxe? Ca noua nu ne-au zis nimic de taxe...
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Fetelor, am uitat sa va spun ca sunt un client rau, la care nu-i place sa fie calcat pe coada, prin urmare am scris la vocea clientului la Dacia. Rezultatul: azi m-a sunat directorul de vanzari de la reprezentanta din Cluj sa-mi spuna ca ne vine si cel tarziu poimaine o putem ridica...
Asa am facut si noi cu mag de unde am luat vereghetele. fiindca nu s-au tinut de cuvant (pe hartie ne-au scirs ca vin in max 2 si ceva, dar au zis ca sigutr vin in max max 1luna), le-am scis pe pagina lor ca nu se tin de cuv. In 3 zile aveam vereghetele acasa~! Si tot asa, ca trea sa ii sun, nu s ale scriu pe site sa vada toti. Si le-am zis ca atunci de ce mai au pagina, dc nu vor sa stie cu adev ce cred clientii despr ei!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
cherry22 spune:
Fla, si eu iubesc muntele cel mai mult. La mare stau 2-3 zile maxim, nu ma incanta prea tare.
Razuca, ce-mi place stilul tau, esti super originala!
Clau, am votat catelusa, sa dea DD sa castige, ca e scumpa foc.
Aly, bine le-ai fact nesimtitilor, o meritau. Sa-ti dea masinutza mai repede, ca tu ai platit pentru ea. fata bataioasa
Vicky, si noi construim casa. Daca te voi putea ajuta cu vreo informatiei, cu mare placere.
Andreea, cum e sa fii in concediu?
Alynutza spune:
Briza, esti pe gustul meu, asa va vreau frate, dati cu pumnul in masa, sa-si respecte termenele daca banii stiu sa-i ia.
La Dacia am inteles ca serviciul asta Vocea clientului tine direct de conducerea din Franta si ca verifica la sange sesizarile clientilor, d-aia nu le convine la astia din reprezentante sa ajungi la vocea clientului... dar chiar meritau, ca nici macar un telefon nu mi-au dat sa-mi spuna ca nu-mi pot livra masina la termenul promis, a trebuit sa sun eu...
Edit: Cherry, si eu.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Auzi, si spui ca trebuie completate la masina de scris cererile alea de la starea civila? Si oare nu le putem lua mai repede sa le avem gata completate cand mergem sa depunem? Si taxe, ce taxe? Ca noua nu ne-au zis nimic de taxe...
da, pot fi batute la masina dinainte, chiar e indicat! pe noi ne-a costat 50.000; eu le aveam de pe net da' dracu' s-a gandit k sunt bune...nu ma intreba insa de unde le-am luat, k habar nu mai am...oricum, le iei de la starea civila...sau direct de la dactilo, dak lucreaza cu aia de la primarie...de, pile...
taxa..de timbru, cik...de 6.000 lei! tb platita inainte de depui dosarul!da, oficial, doar atat costa sa te mariti! interesati-va din timp!
AMR o saptamana si 4 zile pana la nunta
Foto
preda_vicky spune:
Clauf, votat catelusa! Ca a venit vorba si de catei, vrea cineva o catelusa caniche pitic? Are 2 ani, educata si cuminte (atat cat poate fi un caniche de cuminte!). E catelusa mea, si nu mai pot sa o tin, tot caut stapan pt. ea.
Cherry, dupa nunta vrem sa ne apucam sa construim ceva, eu imi doresc o casuta de lemn, doar parter, cu bucatarie, baie, living si 3 dormitoare, am vazut o casuta din asta pe strada unde am serviciul, si m-am indragostit de ea! Si visez si eu una la fel...
Case canadiene. Am inteles ca si pretul e rezonabil. Dar pana in toamna sunt in studiu. Multumesc pt. ajutorul oferit.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Razuca, ce-mi place stilul tau, esti super originala!
eeeee...saru'mana! da' stii k mi s-a mai spus? incep sa cred si eu!
hai k plec, fetili! ma duc sa iau arahide pt marturii! dak mai aveti intrebari legate de acte...maine!
andreea, eu oricum o intreb pe tanti dak asa e normal...mersic mult!
paaaaaaa!...
AMR o saptamana si 4 zile pana la nunta
Foto
briza_marii spune:
Fetelor, pe voi cu ce v-au rascumparat nasul/mirele? noi o sa mergem pe 11 la o pritena la nunta si vreu sa o fur, dar eu nu vreau alcool pt ea . mi se pare o tampenie! O declaratie de amor e mai frumoasa,.....dc aveti idei inedite, spuneti-mi si mie pls!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Alynutza spune:
Briza, la majoritatea nuntilor la care am fost noi s-a cerut alcool. Anul trecut la niste prieteni s-a furat mirele si pentru rascumparare au cerut sa inhaleze mireasa heliu si sa cante (nu mai stiu exact ce). Iar soacra mea zicea ca la o nunta la care a fost ea, a cerut pentru rascumparare sa danseze mirii pe o anume piesa (ceva de dragoste cred). Insa mi s-ar parea extrem de romantic si dragutz sa ceri sa faca mirele o declaratie de dragoste din care sa se vada ca o vrea inapoi
Ce NU mi-a placut defel (la nunta de anul trecut) a fost ca starostele le-a pus dup-aia pe tipele care au furat mirele sa isi aleaga cate un fruct si ... sa-l treaca dintr-un crac in altul al pantalonilor mirelui, fara sa descheie pantalonii... Asta s-a adaugat la nenumaratele motive pt care nu vreau sa aud de staroste la nunta mea...
Alynutza spune:
O batranica moare si ajunge la portile raiului, unde se intalneste cu Sf. Petru, cand deodata se aude un urlet groaznic venind dinspre rai,
- O, vai de mine ce se intampla acolo? spune batranica.
- Aaa nu va faceti griji pentru asta, ii gaurim omoplatii cuiva ca sa-i punem aripile de inger.
Batranica, vadit deranjata de acest fapt, se da un pas inapoi, cand deodata inca un urlet.
- Vai de mine, dar asta ce-a mai fost? intreaba batranica.
- A, o nimica toata, gaurim capul cuiva ca sa-i montam aura.
Batranica, dand din cap in semn de dezaprobare, spune:
- Eu nu pot sa fac asta, ma duc jos in iad.
- Vai, dar nu puteti face asa ceva, veti fi sodomizata si violata. La care batranica raspunde:
- Sigur, dar macar am deja gaurile facute.