Clubul nurorilor (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

padi, depinde ce iti doresti : nebunie, distractie, mult tinerete (pt asta iti recomand costinestiul) , relaxare, mai calitativa plaja, conditii mai bune ( neptun), mai scump, cu mai multe vedetisme, fitze (mamaia). sau olimp, jupiter!!!
de cand ne-am casatorit si avem asa mai "viata de familie" optam pt neptun, sau pt ce este langa neptun :olimp sau jupiter!!! eu merg in fiecare an la mare si am vazut diferenta dintre statiuni, iar pt mine altele inafara de neptun(sau ce elanga, sa ajung repede in neptun) nu exista!!!!!ASTA E PAREREA MEA!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Adriana, si eu iti recomand statiunea Neptun. In Costinesti am fost o singura data si chiar nu m-as mai duce acolo, conditiile de cazare au fost sub orice critica, la fel magazine doar ici si colo, multe produse expirate, pe cand Neptunul e de departe mai select, esti foarte aproape de Olimp si Jupiter si puteti merge si acolo la distractie daca va saturati de discotecile din Neptun.

Lavi, ai scos maselutza sau te-ai culcat pe o ureche?

Cherry, asa bine cunosc situatia in care esti acum, ca si noi suntem in santier de ani buni. E drept ca acum e frustrant, dar sa vezi tu ce bine o sa te simti cand o sa fie gata casutza ta frumoasa si o sa locuiesti in ea... o sa uiti ca n-ai facut concediul pe nu stiu unde din cauza asta. sa nu fi necajita, da?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ref la litoralul nostru, eu ramn fidela Costinestului! E adev ca e mai retras, ca e mai micut, ca e mai...Dar eu il iubesc, pe nicaieri (ma ref la alte statiuni) nu ma simt ca acolo. Parca sunt iar in facultate, lipsita de griji...ador faptul ca poti merge prin toata statiunea in costum de baie si nu-i problema. Poti canta si dansa in mijlocul drumului si lumea zabeste la tine, nu iti face semne ca ai luat-o razna..
Vb ceea: PAREREA MEA!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

briza marii: in costum de baie poti sa meri prin orice statiune , doar esti la mare, nu???? si mie mi-a placut costinestiul, dar in ultimii ani e o mizerie de nedescris pe plaja..... si daca tot dau un ban macar sa am conditii civilizate!!! PAREREA MEA. NO OFFENSE!!
alynutza, am cam lasat-o balta cxu maselutza!! dar stiu ca trebuie sa ma duc!!!! asa sunt eu, pana nu-i musai nu ma duc!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by lavinai

briza marii: in costum de baie poti sa meri prin orice statiune , doar esti la mare, nu???? si mie mi-a placut costinestiul, dar in ultimii ani e o mizerie de nedescris pe plaja..... si daca tot dau un ban macar sa am conditii civilizate!!! PAREREA MEA. NO OFFENSE!!

Nu ma supar, stai linistita.
Eu in ultimii doi ani nu am mai fost acolo. Dar chiar asa de rau a ajuns statiunea?!!!! Noi stateam la vilele Exotic sau Delfin (cele f aproape de plaja) si era curat si plin de flori. in fiecare seara ma dadeam in leagan si ma imbatam de mirosul florilor de regina noptii si trandafiri.....Nu-mi spune ca nu mai e asa!!!

briza_marii

Mergi la inceput

Lavi, vezi ca iei na-na! Fara gluma, maselele de minte sunt foarte periculoase, nu-i bine sa amani, ca poate cauza cine stie ce complicatii. Plus ca vezi ca daca te doare, inseamna infectie si iar nu ti-o poate scoate si tot asa... Hai ca iti face anestezie si nu doare.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta. barbatul ii spune femeii: " uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Dak vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc! Femeia:Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrb daca avem vaselina in casa. eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubi !

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ma bag si eu in discutie: mie Costinestiul nu mi-a placut niciodata. Am fost cand eram in liceu si dupa 4 zile muream de plictiseala. Statiunea mea si a sotului, acolo unde ne simtim cel mai bine, este Neptunul. Saptamana de miere am facut-o la mamaia si a fost super... dar tot la neptun parca e mai bine.

Lavi te invidiez, eu nu mi-am vazut nepotica de cateva saptamani si mi-e asa doooor.

marina

pozici

Mergi la inceput

Elena,

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by briza_marii

quote:
Originally posted by lavinai

Nu ma supar, stai linistita.
Eu in ultimii doi ani nu am mai fost acolo. Dar chiar asa de rau a ajuns statiunea?!!!! Noi stateam la vilele Exotic sau Delfin (cele f aproape de plaja) si era curat si plin de flori. in fiecare seara ma dadeam in leagan si ma imbatam de mirosul florilor de regina noptii si trandafiri.....Nu-mi spune ca nu mai e asa!!!

briza_marii

NU eu m-am referit strict la plaja!!!! desi nu stiu acuma dupa inundatii ce a mai ramas!! anul trecut era tot asa acolo plin cu florii, tot timpul le admiram!! dar pe plaja era o mizerie: mucuri de tigara (full), pahare de palstic de la bere, sticle de bere, hartii.....oare nu face nimeni curat pe plaja acolo???
in schimb la neptun nu vedeai dimineata cand mergeai un muc de tigara pe nisip.....acolo totul e organizat, pus la punct , dar si costa.....

Mergi la inceput