Clubul nurorilor (54)
Raspunsuri - Pagina 14
diadaniela spune:
prajitura nu vreau ca ma ingras.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Alynutza :) Sper sa primiti azi masina, chiar ca ar fi un cadou fain. Bine ca nu te-ai lasat la mana lor si ti-ai cerut drepturile:)
Petrecere frumoasa diseara, chiar daca e in cadru intim, e mai fain asa:)
Raza asa-mi place sa te vad bucuroasa pe aici:) In 3 iunie avem si noi o nunta da le-am spus ca nu mergem, oricum nu ne sunt prea apropiati:)
Andreea stai linistita ca si eu am patit asa cu hainele pt gravide. Si mai ales ca i Cj nici macar nu erau magazine de specialitate. In Afara de Kenvelo care avea un raion cu asa ceva (si ala destul de "slabut"), nu era nimic. Asa ca m-am cumparat clasica salopeta de blugi si am primit de la o prietena niste blugi din aia cu burta pe care i-am putut purta pana am nascut. Parca aveam un sac pe mine da ce mai conta, oricum n-am umblat pe la concursuri de miss
Marina si eu m-am gandit sa mergem undeva cu cortul (fara Sara) da tre sa mai gasim adepti ca mi-e frica singura:) N-am mai fost cu cortul de cand eram adolescenta:)
Pregateste-te sa deschizi capitol nou :)
preda_vicky welcome back:)
Joce tu ce mai faci? Nu mai stiu nimic de tine de un car de ani:) Cum a fost la nunta?
buni un de la mine
cherry, Him, Rox, Cami, Lavi, padi
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
Fla eu ma pregatesc, sper sa nu intervina ceva de munca si sa nu fiu pe faza. Oricum, dupa ce ajungem pe pagina 10 demarez actiunea.
marina
pozici
Raza de soare spune:
lavi, bafta la exam!
fete, v-am zis k ma imbat dak se rezolva... ei bine, aseara eram franta...am papat un gratarel: mici, pastrama... si am baut un pahar de bere! pt k nu beau, imediat mi-am simtit capul cat un bolovan.. si dak ma imbat, rad de una singura... si stateam cuminte pe scaun si cik "din cauza lui Zorro...ma musk de degetele de la picioare"...da' puiu stia de ce am baut! si de mine...da' si el a dat 2 pahare de bere pe gat...
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto
preda_vicky spune:
Aly, si "La Multi Ani", sa dea DD sa primesti azi un cadou mult-asteptat!
Fetele, am terminat cafeaua, dar parca ar mai intra una. Dar ma abtin ca pe urma zbarnai prea tare si intra conducerea la idei!
Razuco, zi-mi si mie rogu-te frumos, ce-i cu marturiile alea?
Impreuna, poti adauga si data mea de nastere? Ca acusi trebuie sa fac cinste cu ? 29.06.1967. Multumesc.
Hai, gata cu distractia, inapoi la treaba.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Alynutza spune:
Fla, noi mergem la o nunta in 17 iunie (n-am reusit sa scapam) si habar n-am cu ce sa ma imbrac... Am doua rochite de ocazie, problema e ca e nunta unei vecine si deja am imbracat rochitzele la nuntile altor doi vecini. Mi-a dat si cumnata o rochitza, dar am facut parada modei la iubi, si pe primul si al doilea loc au fost tot rochitele mele. Cu cheltuielile de nunta, numai asta nu-mi lipseste, sa ma apuc sa-mi cumpar rochie noua... Ce parere aveti, ma pot duce tot cu una din rochitele mele?
clauf1000 spune:
eu cred ca poti sa ii adaugi ceva nou...o esarfa..o floricica....o fundita....ceva...orice care sa atraga atentia...
marinar spune:
gagici am deschis capitol nouwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76501" target="_blank">aici
marina
pozici