Clubul nurorilor (54)
Raspunsuri - Pagina 13
clauf1000 spune:
LA MULTHI ANI! aly...si tot ce iti mai doresti...si daca mai aveti timp si chef...se poate vota zilnic pentru BOXI2 la www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html pag9-10
Raza de soare spune:
a.cicelule, ti-au zis fetele destule, legat de...burtik...mama, ce-as vrea si eu "problema" asta...sa ma fac de-o 100 de kile da' sa stiu motivul. (e, nu chiar 100..)...as zburda k o caprioara...
eu nu te mai "cert"! doar k... n-ai dreptate!!!!!!!!!!!!!!!
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto
Alynutza spune:
Multumesc mult de urari, multumesc si Flavia pentru ca m-ai trecut la evenimentele comunitatii...
De sarbatorit, deocamdata sarbatoresc prin munca si cu voi! Ma bucur ca e vreme frumoasa si soare, asta e cadoul de la DD, ca tare mai imi place sa fie soare si cald...
In rest, diseara vine o prietena pe la mine si ai mei, nimic pretentios, doar un pahar de ceva si o felie de tort (care aseara semana amenintator cu turnul din Pisa ca mi-a iesit crema un pic prea moale, dar din fericire pentru mine si-a revenit). Anul asta am decis ca nu fac agitatie mare, ca e suficienta cu nunta.
Andreea, subscriu si eu la ce ti-a zis Raza, astia care fac haine nu-s normali, pai ce, cu iubi cand am fost la probat costume nu i-a zis tanti ca-i "defect" el, nu naspetul de costum, ca haina era prea mare si pantalonii cu 2 numere mai mici...
padi spune:
La multi ani! Alynutza
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!!
O zi buna va doresc fetelor!
La Satu Mare este o vreme foarte frumoasa. Soare, cald, vreme buna de
Revin mai tarziu
Adriana
lavinai spune:
neatza fetele!!
am intrat repede sa va salut ca fug acusica la examen!!!
aly, LA MULTI ANI!!!! sa fii sanatoasa, fericita alaturi de viitorul tau sotz si de cei dragi tie si sa ai parte nuami de bucurii si impliniri si nu in ultimul rand iti doresc sa ai o nunta ca in povesti!!! la multi ani!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Alynutza spune:
Lavi, multumesc si tie bafta multa la examenul de azi!
diadaniela spune:
Alynutza LA MULTI ANI!
Neata nurori!
Ce faceti? Aruncati si la mine o cafea ca-s cam rupta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
atunci las' ca ma tarasc eu pana la bucatarie.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana