Clubul nurorilor (54)
Raspunsuri - Pagina 12
clauf1000 spune:
BOXI2 va multumeste MULT de tot. si va transmite pupicei...adica limbute...ca ea e mica si asa iubeste ea
concursul este pana la sfarsitul lunii mai...
noi suntem micuta si nu ne putem compara cu dulaul de la pag 39 care are 547 de voturi..dar vrem sa speram ca invatam ca in viata este bine sa perseverezi...
www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.htlm acum suntem la pagina 9 si avem 81 de voturi...
va multumim mUUUlt de tot si va pupicam
iar daca nu osa castigam, nu o sa ne suparam. la urma urmei este important sa participam, nu?
dar noi mai speram
preda_vicky spune:
Buna dimineata, norici!
Unde sunteti? Nu v-ati trezit inca? Ma lasati singurica la cafeluta si tigara? Inainte de a ma apuca de treaba, va pe toate! Si cate fetelor plecate in concediu! Sa aiba vreme buna si sa se gandeasca si la noi, cele ramase acasa.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
marinar spune:
La multi ani Ali!!!!!!!!! sa fii sanatoasa si iubita.
Fetelor am sosit si eu dar nu ma bag nici la cafea nici la tigari pt ca nu sunt amatoare. poate un ceai...dar pe caldura asta!!!!
marina
pozici
Alynutza spune:
'Neatza fetelor!
Prima data si pt burtici
apoi
si pe urma
Alynutza spune:
Pai ce faceti, ma lasati sa chefuiesc de una singura?
Raza de soare spune:
Ce as putea ura unei miresici? Hm... sa fie frumoasa, iubita... sa fie sanatoasa... sa-i vina lumea la nunta... sa aibe o nunta superba...da' mai ales, La multi ani!!!
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto
impreuna spune:
La multi ani Alynutza
Iti doresc sa ai parte de fericire toata viata si de o nunta de vis si un sot ideal
Cum te distrezi de ziua ta? Cand va sarbatoriti?
Fetelor am citit in fuga ca ati scris destul de mult si nu apuc sa va raspund la fiecare asa ca va pe toate si sunt alaturi de voi
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
am uitat: mneata, fete!m-am grabit s-o urez pe Aly...
vicky, legat de marturii...intreaba!!!cat pot iti spun cu drag.
Ieri..tinta la magazinul cu arahide...le-am luat pe toate! da' aduce zilnic...deci cine nu gaseste, sa-mi spuna; 90.000 /kg! albe, moi..adik poti sa le mananci, nu iti spargi dintii-n ele..maine ma apuc sa le fac...
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto