Clubul nurorilor (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Andreea, asculta ce-ti spun fetele ca au dreptate, hainele sunt de vina, nu burtik! Bb sa creasca mare si sa fie sanatos! Hai la plimbare, ca ma duc sa o iau si pe nepoata mea, graviduta si ea si va plimb pe aman2 cu burtici cu tot! Si mancam si cate o inghetata dubla, ca e cald afara!
Marinar, abia incep sa-mi fac o idee, legata de constructia viitoarei noastre casute. Abia incep sa ma informez. Si poate tot soacra mea se va implica, ca e si descurcareata si pensionara, are mai mult timp ca mine. Parca o si vad stand pe capul muncitorilor si cu ei!
Razuco, zi si mie legat de marturii, da-mi un sfat, o idee! De invitatii am scapat, de cartonase si asezarea musafirilor se ocupa soacra, ca majoritatea sunt din partea lor, eu nici nu-i cunosc pe toti, de aranjatul salii tot ea, draguta, da'macar la marturii sa ma implic si eu. Vedeti, de asta imi iubesc eu soacra!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

multumesc mult marimar pentru vot...adica BOXI2 multumesteca nu vrea sa se gandeasca la cel mai mare punctaj pe care il are un camarad:546...ca ea este mica si mai spera...sa gaseasca muuuuuuuulti prieteni care sa o voteze la www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 7, in curand 8
BOXI 2 va multumeste muuuuuuult de tot si va transmite toti pupicii pe care ii poate da ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

clau putem sa votam de mai multe ori?

marina

pozici

Mergi la inceput

NUUUUUUU...nu se poate vota decat O DATA de la un calculator...ah...daca ai mai multe conexiuni la internet se schimba situatia...

Mergi la inceput

dar daca mai ai priteni care au ceva timp si chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salut si eu noricile harnicutze!
Azi a fost sotul liber si a stat numai el pe net,eu abia am reusit sa intru pe la voi sa vad ce mai faceti si...am avut ceva de recuperat!
Sun !
Clauf,votat cutzulake...multa bafta!
Lavi,bafta la examen...iti tin pumnii!
Va pup pe toate...sunt pe fuga!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

clau am retinut, am si citit la subiectul deschis de tine. o sa votez si maine de la munca si o sa mai merg pe la colegi. pana cand e concursul? pana cand mai putem vota?

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Clau, am votat si eu.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

clau, facut datorie si votat!

sa creasca mare si cuminte..si sa nu muste sau sa sperie vecinii!

numai bine tuturor!

pupic

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Bebi felicitari pt rochie si costum.
Raza, bine ca ai rezolvat! Ce ma bucur ptr tine, mai e putin si o sa fii miresica frumoasa. Multa fericire si casa de piatra!!!
Clauf1000, am votat si eu, ca doar iubi animalele. Ai o catelusa tare frumosasa.
Alynutza, succes sa va vina cat mai curand
Andreea, esti frumoasa si mai ales fericita, asta e important nu hainele. Daca as veni in .ro ti-as aduce ceva de aici, da pina ajung eu sigur nu mai ai nevoie. Gandeste-te ca nu hainele sint importante ci bb, iar dupa ce nasti nici nu mai ai nevoie de ele, asa ca fara stress. dulce pe burtic si
Lavinia, bafta la examen!
Flavia
Nadia,
Pupici la toate fetele,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput