Clubul nurorilor (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Alinuta ce e ala staroste?!!! Nu am auzit de asa ceva! E un gen de maistru de ceremonii?

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

gata fetele am ajuns si eu acasa!!! nu am mai fost la nepotzica pt ca am aflat ca maine am examen...... asa ca burta pe carte diseara!!!. dar maien dupa examen ma duc direct la ea, ca mie asa de dor de ea!!!!
raza, ma bucur ca ati rezolvat!! sa fie intr-un ceas bun!!!
andreea, e bine acasa, nu??? profita de timpul liber cat il mai ai pana nu apare bebelina, ca atunci o sa il dedici tot numai ei!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Exact, e denumirea mai putin pompoasa a maestrului de ceremonii...

Fetelor, va fug sa-mi coc tortul! Pe maine!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fetelor, sunt disperata
Am fost in oras sa imi iau ceva de imbracat. Nici macar la magazinele unde sunt haine special pt gravide nu am gasit nimic care sa intre pe mine. Sunt cat o balena. Eu nu mai ies din casa

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by padi

Fetelor, in Neptun ce hotel imi recomandati?
In Costinesti parca nu m-as duce, am inteles ca inca nu s-a refacut complet dupa inundatia de anul trecut.
Noi acum 2 ani am fost in Venus la hotel Raluca. Ne-am simtit foarte bine. Statiunea este mai linistita, iar plaja a fost relativ curata (portiunea spre Saturn). Inclin tot spre Venus, dar daca imi spuneti ceva in Neptun mai frumos ....
Apropo, voi deja v-ati cumparat biletele?

Adriana

ma bag si eu...
e ok hotel raluca...iar statiunea neptun e nitel mai linistita decta nebunia din neptun...; ramai pe varianta asta..sau mergi in olimp....sua mamaia.si cand zic mamaia , ma refer la hotelurile din a doua jumatate a statiunii....nu in partea ei dinspre constantza...ca e aglomerata ,pestritza...etc...

concedii d evis orunde v-ati duce!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Fetelor, am uitat sa va spun ca sunt un client rau, la care nu-i place sa fie calcat pe coada, prin urmare am scris la vocea clientului la Dacia. Rezultatul: azi m-a sunat directorul de vanzari de la reprezentanta din Cluj sa-mi spuna ca ne vine si cel tarziu poimaine o putem ridica... Tare mi-ar place sa ne sune sa mergem maine, ar fi un super cadou de ziua mea...
M-a luat cu bla-blauri, ca "am inteles ca ati sunat la vocea clientului, trebuia sa veniti la noi direct, ca va spuneam noi exact ce si cum..."

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

bine ai facut! asa am procedat si eu cu cei d ela skoda si de la ford
nu trebuie ignorazti....ci informatzi.

succes sa va vina cat mai curand!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

alyna, am uitat sa-ti spun ca in urma sesizarilor noatre...nu s-a luat nici un fel de masura...impotriva acelor angajatzi de la skoda si ford...din pacate...

se apre ca-s mana in mana cu cei ce verifica sesizarile de pe site...sau de la customer service...etc...
niste neprofestionisti si niste nesimtiti...isi bat joc de banii si sperantele clientilor...

dupa amiaza placuta!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Fetelor, sunt disperata
Am fost in oras sa imi iau ceva de imbracat. Nici macar la magazinele unde sunt haine special pt gravide nu am gasit nimic care sa intre pe mine. Sunt cat o balena. Eu nu mai ies din casa

Andreea 28+
POZE

Andreea, scumpa, eu nu cred ca esti cat o balena, ci astia de la magazine au impresia ca gravidutele ar trebui sa fie silueta. Nu esti singura burticoasa care nu isi gaseste hainutze, am si eu o prietena care a ajuns sa poarte tricourile sotului pentru ca nu gasea nimic pentru ea. Hai, nu mai fi supi. Uite niste si ca sa-ti treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Andreea eu nu cred ca esti tu prea mare ci sunt magazinele prost dotate sau hainele prost croite- sa vezi cum sunt alea de bebei!!! mi-a aratat cumnata mea body-uri care nu sunt croite pt pampersi. chiar eu i-am cumparat micutei 2 body de la acelasi magazin, acelasi model, culori diferite- unul era bun si unul mare pt fata.

Raza nu stiu exact care sunt regulile la starea civila, dar daca mai ai nevoie de o hot (sper sa nu) se poate face colie si apoi se legalizeaza la judecatorie.

Clau am votat catelul frumos.

Ali, Briza, si sotul meu a avut show cu aia de la termopane. Nu au venit sa monteze cand au spus si s-a sus al meu direct la directorul pe Bucuresti, a facut scandal.... si asa au venit imediat si am mai primit si o reducere. ce bine e sa ai tupeu atunci cand ai dreptate!!!

Fla si eu abea astept sa mergem la munte- la Paltinu cu cortul. Anul trecut am fost 25 de insi... 10 corturi. a fost super

Lavi bafta la examen

Vicky trebuie sa te gandest ca o casa de lemn trebuie sa aiba un sistem de izolatie ffff bun. E valabil si pt casele de caramida, dar lemnul lucreaza mult si sistemul este indispensabil.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Fetelor, sunt disperata

Andreea 28+
POZE

Fericito!!! Esti frumoasa, Andreea! Nu esti cat o balena, ci bbitza ta e mare si sanatoasa! Hainele... da-le-colo, ce conteaza? Iesi din casa in pantaloni de trening si o camasa de barbati marime XXL... so what?! OOOOFFFF, mai fata draga! Bucura-te de sarcina lasa-le-ncolo de haine. Si nu mai fi suparata, ca ma superi rau de tot!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput