TORNERO!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
adusca spune:
mereu gasim pretexte gen teoria conspiratiei, ni se pare c-am fost nedreptatiti, dar am uitat cand nici nu aveam acces in finala, iar daca aveam eram printre ultimii.
locul patru e un loc mai mult decat onorabil, multe tari cu traditie si "argumente" si-ar dori un asemenea loc.
am fost votati in mod constant de aproape toate tarile, mi s-a parut mare lucru, io sincer am fost mandra, melodia a fost buna si a luat ce-a meritat.
io ma duc acum ca vad ca fac opinie separata.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
an-k spune:
Daca s-au dat pe vecini de ce a votat toata europa Finlanda?(au primit puncte de peste tot) car in alti ani nu prea a fost bagata-n seama. Iar altii din vest cum ar fi Danemarca (care are aceiasi vecini ca Finlanda) sau Franta de ce nu au fost votate? S-a vota noul. S-a zis NU la muzica comerciala cu aceleasi tente si cu fundu' afara. Pacat insa ca Mihai nu a facut parte din categoria celor cu 'tanti dezbracate' si a avut o melodie buna sa nu mai spun de voce... Dar daca n-a avut masca, nu s-a remarcat!
Oricum dupa cum a mai zis cineva (scuze ca nu retin cine) de la anul vom avea ce vedea! O sa se faca exces de originalitate.
Aaa si eurovizionul de anul trecut a fost luat pe vecini ... Ruslana mi se pare ca a castigat pe drept!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Idora spune:
Mihai merita locul 1 sau macar 2.Mie mi-a placut si Rusia,macar daca castigau rusii nu ma ofticam, ca a fost buna melodia.Dar finlandezii cu scremetele lor??Nu zic ca a fost chiar rea melodia dar in nici un caz de locul 1 sau de castigat Eurovisionul.
Nu stiu daca noi vom castiga vreodata, oricat de buna ar fi melodia, din cauza ca noi n-avem atatia vecini si prieteniNoroc cu Moldova (si asta doar de anul trecut, ca pana acum n-a mai participat la Eurovision)si cu Spania ca ne mai dau maxim de puncte.Ghinionul nostru in cazul asta, ca suntem sigurii latini printre vecini slavi
Felicitari Mihai, oricum ai fost cel mai bun, sa nu uiti asta!!
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
copiloi spune:
quote:
Originally posted by aduscaquote:
Originally posted by kriss79
cred ca au votat numai adolescentii si tinerii ca altfel nu imi explic..
stii ce e trist? ca adolescentii si tinerii in general nu asculta rock, ci manele, asa ca eu cred ca de data asta au votat niste oameni cu capul pe umeri.
in fine, gusturile nu se discuta.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
adusca, eu pe aici nu am auzit manele .
As fi inclinat sa cred ca au fost votati de rockeri, dar nu stiu ce rock a fost ala.
Cred ca cei care s-au mobilizat sa-i voteze sunt astia pe care ii vad zilnic, cu sarme in nas, rasi in cap , imbracati in negru , cu ciorapi de plasa, plini de tinte si lanturi, cu unghii vopsite in negru, machiati strident, etc
Asa cum se spune, dracul este in detalii!
Alina
smillaraaq spune:
Finlanda a fost ceva deosebit si probabil de-aia i-au votat toti. La fel cum, daca nu era finlanda in concurs cu cantecul asta, cred ca Lituania ar fi castigat, cu porcarioara lor de We are the winners
Io pe ei i-am votat, erau haiosi!
Oricum, eurovision anul asta a fost mai mult picioare si tztze decat muzica, asta clar. In plus de asta, cred ca e la fel de aranjat ca si concursurile de miss: locul 1 se da prin aranjamente de culise tarii care prezinta garantii ca poate sa organizeze evenimentul anul urmator. Cum va suna Eurovision la Polivalenta? Sau la Romexpo??
Come to the dark side: we have cookies!!
any spune:
hai sa ma bag si io in seama...
noi...nu credeam ca va castiga Mihai....cat o fi muncit el...nu zic ca nu...nu era de locul 1, nici 2... e bine locul lui...are vo9ce...dar prestatia scenica si hainele de pe el....erau jale...!!
eu speram asa...
loc. 1 Bosnia Hertegovina....erau de nota 12 pe linie...
loc. 2 Suedia...tipa era buna, piesa draguta, prezenta scenica buna...
loc. 3 Grecia, pentru prezenta scenica si melodie, vocea...asa si asa...
locul 4. Traistariu... cine l/a incaltat si pe asta? pai te pui la costum, makiat, cu tenisi roz!!!
of of...
cam asta e ...
cine are ochi sa auda, cine are urechi, sa vada...
copiloi spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
Cum va suna Eurovision la Polivalenta? Sau la Romexpo??
Si prezentator pe Ursulescu
Alina
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Finlandezii nu au cantat rock ci o mizerie. Hai sa fim seriosi, ca doar stim si noi ce e aia rock! Finlandezii au castigat pentru ca Europa de vest i=a votat intr-un semn de solidaritate,impotriva celor din est.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
CORECT !CORECT!CORECT!
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by copiloiquote:
Originally posted by smillaraaq
Cum va suna Eurovision la Polivalenta? Sau la Romexpo??
Si prezentator pe Ursulescu
Alina
nEAHHHHH!!!!!!!!!!La Palatul de Cultura !
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/
flori76 spune:
Eu aseara am zis sa dea naiba in Eurovision-ul lor,cu sistemul lor de votare cu tot,ca nici ca ma mai uit de acum(bine,cred ca pana la anu' ini trece).Nu se poate,frate!Anul asta am avut o melodie buna,chiar foarte buna(dupa parerea mea),chiar asa sa ne voteze doar cu 5-6-7 puncte?!? Dupa ce am ascultat toate melodiile eram convinsa ca avem sanse sa castigam si vad ca asta nu a fost doar parerea mea...
Nu stiu daca avem vreodata sanse sa castigam Eurovision-ul atata timp cat criteriile de votare vor fi altele decat muzica,voce,prezenta scenica....
Flori
Noi