TORNERO!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

aseara desi si greci aveau o favorita in concurs au spus ca nu a fost corect ca ca mihai sa ia doar locul 4

amalia marzelos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, sunteti delicioase! Iepumic hai sa te ! Las' ca vom castiga si noi! Ideea e sa fim perseverenti

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumare spune:

Ce e foarte important si cred ca sta spune multe e faptul ca Mihai a primit voturi de la toate tarile Europei (mai putin Monaco si Olanda). Toata lumea spune ca votul se da pe criterii care nu au nimic in comun cu muzica, insa sa nu uitam ca "monstri" au fost votati de toata Europa si au castigat detasat. Asta a fost preferinta Europei in 2006. Daca la anul eu o sa ma imbrac in broasca raioasa si o sa ma scalambai pe scena sigur castig si eu cel putin locul 6.
Felicitari Finlandei pentru curajul de a promova o asemenea melodie la Eurovision si rusine Europei ca a votat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

ba mie mi se pare buna alegerea Finlandei, bravo lor c-au avut curaj sa promoveze altceva decat kich'uri (daca asa s-o scrie corect).
Romania a avut o piesa bunicica, dar nu mai sus de locul patru, vocea a fost buna, ritmul antrenant, dar cam atat, nu a avut acea sclipire ca sa merite marele premiu, lucru bun este ca am fost mereu votati.
Finlanda a castigat detasat, nu doar datorita vecinilor, asta spune ceva totusi, lumea se saturase de acelasi tipar si a vrut schimbare, io percep asta ca un fel de revolutie la Eurovision, si chiar era necesar.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by adusca

ba mie mi se pare buna alegerea Finlandei, bravo lor c-au avut curaj sa promoveze altceva decat kich'uri (daca asa s-o scrie corect).
Romania a avut o piesa bunicica, dar nu mai sus de locul patru, vocea a fost buna, ritmul antrenant, dar cam atat, nu a avut acea sclipire ca sa merite marele premiu, lucru bun este ca am fost mereu votati.
Finlanda a castigat detasat, nu doar datorita vecinilor, asta spune ceva totusi, lumea se saturase de acelasi tipar si a vrut schimbare, io percep asta ca un fel de revolutie la Eurovision, si chiar era necesar.

fetele de pe DC

Kitsch-uri.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana cretu

Kitsch-uri.

saru'mana

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ce melodie tampita a castigat!!!Ce se intampla cu europenii? cred ca au votat numai adolescentii si tinerii ca altfel nu imi explic..Si chestia cu votul intre vecini..mi se pare o tampenie..
Mihai ai fost la inaltime!!FELICITARI!!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

cred ca au votat numai adolescentii si tinerii ca altfel nu imi explic..

stii ce e trist? ca adolescentii si tinerii in general nu asculta rock, ci manele, asa ca eu cred ca de data asta au votat niste oameni cu capul pe umeri.
in fine, gusturile nu se discuta.

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Finlandezii nu au cantat rock ci o mizerie. Hai sa fim seriosi, ca doar stim si noi ce e aia rock! Finlandezii au castigat pentru ca Europa de vest i=a votat intr-un semn de solidaritate,impotriva celor din est.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hai, mey, ne plingem atita de vecini, cind noi am avut 12 puncte de la Moldova, acu nu-mi spunetzi ca moldovenii au fost extaziatzi de Mihai...la fel shi noi, daca nu ma inshel, am dat 12 puncte Moldovei, sau ceva p-acolo...
Mihai a avut melodie bunicica, dar nu de locul intii, daca ma gindesc bine, nici un cintec din concurs n-a fost de locul intii, ceva vibrant shi nou n-a mai fost de mult- in afara de Finlanda

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput