eurovision - la anu' trimitem si noi o manea...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by Androix

Eu nu ma dau in vand dupa el, dar a cantat chiar super bine si merita mai mult.
La anu' finlandezii o sa ne astepte cu dracii pe scena. brrrr, e musai o manea...

Bei, da n-ati avut somn azinoapte ati vorbit pana la 5 dimineata si pana la pagina 100

Andreea mamica lui Filip Stefan

Fara provocari ca abia am facut ochi si am si promis ca nu mai repet ce am facut azi noapte.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Melodia finlandezilor nu a fost rea,sa fim sinceri acum.Traista al nostru nu canta rau,acopera 8 octave si o terta (Sabino sa ma lamuresti si pe mine cu octavele astea) dar are un singur cusur...s-a nascut in Romania bre! si a cantat in tenisi.AM avut si noi una in tenisi pe aici si e out.Tenisii nu aduc noroc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by oana cretu

quote:

La anu' finlandezii o sa ne astepte cu dracii pe scena. brrrr, e musai o manea...

Bei, da n-ati avut somn azinoapte ati vorbit pana la 5 dimineata si pana la pagina 100

Fara provocari ca abia am facut ochi si am si promis ca nu mai repet ce am facut azi noapte.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3

Am vazut, Oana, cele 100 de pagini . Da eu n-am anuntat ca plec? asa tin minte!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

yankule la asta cu tenisii nu m-am gandit... e o tema buna de reflexie pana la anu...

...vazusi ce platforme deosebite a avut solistu lordi? pffff lectzie de viatza nu alta!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

In spiritul slogaului "te votez, vecine!", io un am descoperit cu uimire ca anu' asta moldovenii se simt mai mult romani decat rusi
Mihai realmente a cantat expceptional, nici o nota falsa, nimic fortat, spre deosebire de Vissi, care desi are o voce de exceptie s-a cam scremut, a incercat sa impresioneze dar a cazut in extrema cealalta. Carola (Suedia) a cantat un cantec tipic de Eurovision dupa parerea mea, foarte reusit ca linie melodica si ca versuri, mi-a placut foarte mult.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Mie mi se pare mai mult decit "o simpla pata de culoare" adusa demonstrii astia, mie mi se pare un curent periculos, ati vazut ce vesuri instigatoare au? Ce cultura propaga ei? Tinerii de azi si de miine vor gindi ca ei? Daca e asa, rau o sa ajungem, preferind demonii in locul lui Dumnezeu.
Si ne mai miram, vai, de violenta tinerilor de azi, de crimele diabolice care umplu stirile de pretutindeni...
TRIST!!!!!!!!!!!!

P.S. Bine zicea cineva mai sus,oare asta sa reprezinte o intreaga EUROPA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:

quote:

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Io inca ma resimt .
Deci ,pe cine trimitem la anu?Pe Copchilu sau pe Jean?

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Clar lucru, a ajuns la puterePai daca ne fortam si noi putin, ne apucam sa zbieram si sa scremem unul la altul si ca fond muzical bagam zgomotul facut de un tractor,aproape sigur ca ajungem si noi pe locul 1

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by LauraNicole

quote:

quote:

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Io inca ma resimt .
Deci ,pe cine trimitem la anu?Pe Copchilu sau pe Jean?

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/

nush de ce am impresia ca mai vreti o runda ! da' eu ma retrag

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Mie mi se pare mai mult decit "o simpla pata de culoare" adusa demonstrii astia, mie mi se pare un curent periculos, ati vazut ce vesuri instigatoare au? Ce cultura propaga ei? Tinerii de azi si de miine vor gindi ca ei? Daca e asa, rau o sa ajungem, preferind demonii in locul lui Dumnezeu.
Si ne mai miram, vai, de violenta tinerilor de azi, de crimele diabolice care umplu stirile de pretutindeni...
TRIST!!!!!!!!!!!!

P.S. Bine zicea cineva mai sus,oare asta sa reprezinte o intreaga EUROPA?

Sunt de acord 100%

Mergi la inceput