M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 8
o mamica fericita spune:
Flory sunt alaturi de tine si iti transmit din tot sufletul multa, multa sanatate tie si micutului tau. sunt sigura ca totul va fi bine si ne vom intalni in parc cu mami Flory si ai ei nazdravani.
Tuturor fetelor felicitari pentru ,,pasii" facuti in ale adoptiei si multi de la noi pentru bebicii vostri.
Celor care sunt la inceput de drum le doresc sa devina cat mai repede mamici cu acte in regula si sa ne povesteasca despre nazdravanii lor.
Lorelei si
nectarus spune:
Dragele mele va apreciez f mult prtr curajul de care a-ti dat dovada in cazul adoptie.Cu ani in urma am fost si eu hotarata ca sa infiez un bebe dar baiatul cu care trebuia sa ma casatoresc nici nu a vrut sa discutam despre asa ceva...dar mai tarziu mi-am dat seama ca aceea persoana nu ar fi meritat acest sacrificiu ptr ca si persoana de linga tine trebuie sa merite ca sa se poata duce totul la un final fericit.Anii au trecut si eu m-am casatorit si DUMNEZEU mi-a dat proprii mei copii .de care sunt super incantata.
Rozi spune:
Booon! Sa incep cu multe, multe felicitari pt reusitele fetelor in a face inca un pas spre finalizarea actelor. Ma bucur foarte, foarte mult, pentru fiecare din voi! Reusitele voastre imi dau curaj sa nu renunt la gandul unei surioare sau unui fratior pt Victor... Bine ca este inca mic si mai avem timp
LA MULTI ANI! Mariei de Daria, sa fii sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor tai!
Ar fi bine daca mamicile cu copilasi mai mari (including Liliana ) ar gasi o farama de timp sa ne povesteasca cum decurge familiarizarea copiilor cu faptul ca sunt adoptati. Chiar ma intreseaza tare de tot subiectul [
Ilinca, ti-am trimis pe mail pozele din parcul Carol, alea facute acum o suta de ani!
Sa va spun si marea bucurie pe care mi-a facut-o Victor de ziua copilului: a dormit fara suzeta!! Si la pranz si noaptea! Deja este a 3-a zi de cand n-a mai vazut-o la fata
Rozi spune:
Si, separat, sa va povestesc despre voinicul Raresel si curajoasa lui mamica , sa le dea Dumnezeu sanatate! Sa stiti ca rugaciunile voastre n-au fost in zadar, au ajuns acolo unde trebuia; pentru gandurile voastre bune, Flory va multumeste si va pupa!
Ieri i-am vazut pe amandoi; dupa ce, in sfarsit, Flory l-a vazut mai bine pe bb, i-a inflorit si ei din nou zambetul, printre grimasele de durere pt operatia ei Barbatelul acela mic m-a salutat c-o mana si cu-n piciorus, asa de micute ca m-am emotionat de n-am stiut ce sa mai spun Nu i-am vazut ochisorii, ca avea o caciulita trasa peste ei, in chip de ocelari de soare, deoarece se afla, domne, la bronzat! Adica la lampa cu ultraviolete, dansul prestand clasicul icter la ora aia .
In cateva cuvinte o sa va povestesc cumpana prin care a trecut Flory; o fac doar pt a arata ce ingeras bun si extrem de puternic are grija de Rares, va dati seama ca inca de cand s-a intrupat bb l-a ajutat sa treaca peste toate. Acest minunat ingeras a inspirat pe toata lumea care a putut avea un rol in venirea lui pe lume, astfel:
- a inspirat-o pe Flory sa mearga asa, fara nici un motiv, la un control, luni, desi era programata la cezariana abia lunea urmatoare;
- i-a dat gandul 'al bun doctoritei ca sa-i faca o echografie - a vazut ca bb nu mai are absolut deloc lichid!! desi Flory nu a pierdut nici un strop!
- i-a ajutat pe doctori (inclusiv doi chemati de acasa!) sa aleaga cea mai buna cale de a-l tine in viata pe bb - a avut probleme cu respiratia, a avut nevoie de doua surse de oxigen, a fost monitorizat la aparate cateva zile, a primit prin furtunele glucoza, antibiotic si analgezice ; draga de Flory, au menajat-o ca nici nu au vrut sa-i spuna ce probleme are bb, nici nu l-a putut vedea vreo doua zile... va dati seama, nu stia nimic de el!
- le-a indrumat mana si medicilor (si aici unii chemati de-acasa!) pt a rezolva, intr-o operatie de 2,5 h, cheagul de sange din placenta, de 28 de cm; Flory nici n-a stiut si nici n-a interesat-o la inceput ca are niste furtune prin burtica...
- i-a dat niste asistente care sa aiba grija de micut si sa-l indrageasca de cand a venit pe lume.
Azi bb e la incubator, Flory s-a speriat de dimineata cand l-a vazut acolo, dar se pare ca e un pas inainte spre insanatosirea completa.
Deja papa 15 ml de lapte, cu biberonul , fara sa regurgiteze nici o picatura!!! Va dati seama, a inceput cu 3 ml primiti cu seringa... Faptul ca mananca si face kk a incantat-o pe Flory . Fata de primele zile cand nu misca ci doar gemea... asta da progres!!!
Un amanunt "picant", care a umplut paharul emotiilor prin care a trecut Flory si a rupt stavilarul lacrimilor s-a petrecut alaltaieri, cand sotul ei a sunat sa scuze intarzierea venirii la ea - a cazut la un trotuar si acum e cu piciorul in ghips, in imposibilitate de a se deplasa! Puteti crede?!?!
O sa va tin la curent cu ce mai aflu de la Flory, sa ne rugam in continuare sa-i dea Dumnezeu lui bb putere sa lupte ca sa fie bine-sanatos si sa mearga acasa sa se joace cu fratiorul lui mai mare, si lui Flory sa se refaca bine si cat mai repede, sa poate sa-l ia in brate si sa-i dea tzatzica!
Alexa Ioana spune:
rares mic si scump, sa fii in continuare curajos si luptator ! fratiorul tau, mami si tati te'au asteptat cu multa dragoste, iar ingerasul tau pazitor te vegheaza !
flori, te pupam cu drag si suntem in continuare alaturi de voi !
si un pentru un tatic de doi flacaiasi, care se pare ca'i cam cu capul in nori
rozi
alexa si mami
nectarus spune:
M-a impresionat f mult pavestea micutului RARES, sa-i dea DUMNEZEU multa putere sa poata respira, papa laptic si sa ajunga amandoi sanatosi acasa..DOAMNE AJUTA PTR TOATE MAMICILE SI TOTI COPILASII!1!!
Rozi spune:
Hihi, portia de laptic papata de bb Rares a ajuns la prima liniuta pe biberon!! Va dati seama ce incantata e Flory, mi-a trimis SMS!
aissa spune:
Completare: nu are Flory laptic cat vrea bebe Rares! Asa ca primeste completare de praf.
Am fost si eu sa o vad pe Flory, am vazut-o chiar razand si tinandu-se de burta, asta pentru ca faceam putin misto de "cizma" sotului ei. Era mai linsitita clar, i-am transmis pupici de la voi toate si stie ca ne gandim la ei si ii asteptam cu bine acasa.
Pe bebe nu l-am putut vedea pentru ca nu se intra prea usor acolo unde e el si cum venise tati in vizita era mai important sa il vada el decat eu.
Cristina si Ale (30.09.2004)
o mamica fericita spune:
fetelor m-ati facut sa plang de emotie si fericire pentru Flory si micutul ei. de la noi pentru ei si multa ,multa sanatate. abia astept sa ne scrie si Flory primele ei trairi de mamica de doi baietei nazdravani si curajosi.
pe toata lumea. aveti grija de voi si piticutii vostri
Lorelei si
patri spune:
Va doresc o saptamana frumoasa si fericita! Am fost plecata cateva zile, dar am fost cu gandul alaturi de voi, si ma bucur mult pt Flory si bbicul ei, abia astept sa vedem poze cu familia largita si fericita!!!Stiu ca e greu acum pt draga de mamica, dar cine va fi ca ea, cu doi baieti frumosi si fericiti!! Si zilele astea vor fi uitate, si va ramane numai partea frumoasa...abia astept sa ajunga acasa si sa ne scrie ea ca e bine si fericita, si baietii se iubesc si se inteleg...
Fetelor care aveti bbici mai noi acasa, sau proaspat incredintati, va felicit si va pup mult pe voi si pe cei mici
ma bucur ca familia noastra creste!!!
Pupici si mult soare