M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 7
simona dragusin spune:
FLORY sa-ti dea Dumnezeu putere ! Si multa sanatate tie si puiului tau!
SIMONA
simona dragusin spune:
Felicitari Elena,in sfirsit poti respira linistita.pupici Alessiei!
Pepsica,de asemenea felicitari !SIMONA
Briantis spune:
Haide Rares ,lupta-te ,respira si papa .Noi iti tinem pumnii .Sanatate multa!
Mama lui Andreiutzu
Minnie spune:
Draga Flori,Dumnezeu e mare si va va ajuta sa treceti si peste acest hop.Va doresc tot binele din lumea asta.
Tuturor copilasilor si mamicilor pupici multi de la Smantanica si mamica ei.
Draga mea comoara, sambata la 5 luni si o sapt. a zis foarte clar si apasat MAMA.Va dati voi seama cum m-am simtit,evident in al 9-lea cer.Suntem pe calea cea buna si cu actele si sper sa fie bine.
Va dorim toate cele bune tuturor.
Alexa Ioana spune:
felicitari costi si pepsica ! sa fie intr'un ceas bun ! doamne ajuta sa decurga totul cat mai repede si mai bine !
aissa, rozi, multumim ca ne tineti la curent !
ati mai vorbit cu flori ? cum a trecut noaptea ? cum ii piticu' ? ea a reusit sa doarma putin ?
Doamne ajuta sa fie vesti bune !!!
va rog mult sa'i spuneti ca suntem alaturi de ei !
alexa si mami
daphnyie spune:
Ma bucur sa aud vesti bune despre Flori si Rares, in continuare ne rugam si ne gandim la ei.
Pepsica si Costi, felicitari!
ilinca_tomescu spune:
Flory: Ne rugam sa prindeti puteri si sa reusiti sa treceti cat mai usor peste momentele grele! Suntem alaturi de voi si va dorim tot binele din lume!
Fetelor, va multumesc cu toata inima de urarile voastre pentru ziua Mariei!
M-am simtit minunat citindu-va randurile si sunt foare mandra ca fac parte din aceasta familie in care suntem cu toate. Fata mea este superba, foarte curioasa, foarte ambitioasa si foarte vesela. Ii place sa danseze si, desi nu poate merge singura, poate dansa ridicandu-si ate un picior in stanga si in dreapta. Nu stiu cum i-a venit figura asta, ca la noi nu a vazut-o
Imi spune ma-ma de ma topeste pur si simplu, imi dau lacrimile de atata fericire.
Nu am reusit sa facem inca petrecere pentru ca suntem cu lucrurile impartite intre doua case care ambele arata jalnic, si nu reusim sa ne gasim timp pentru mutat definitiv. Sper ca intr-o saptamana sa fie marea petrecere, cu rupt turta si mare veselie! Mi-este greu sa fac lista de invitati, pentru ca as vrea sa invit pe toata lumea si nu am atata spatiu si nici bani de asa o organizare de amploare. Imi va fi foarte greu sa ma decid. Poate reusesc sa fac mai multe petreceri mici, pentru ca as vrea sa impartasesc cu toata lumea ceea ce am eu mai de pret!
Va iubesc
irina_g spune:
MARIA, iti urez azi, la implinrea a 10 luni , sa fii fericita, sanatoasa si sa ai mult noroc in viata.
Corina, sa iti traiasca fata si sa te bucuri din plin de ea.
Irina si Mihai
nico_ro spune:
Costi si Alessia ne bucuram pentru voi, sa fiti fericiti si sanatosi!
Si pentru Pepsica si Gabriel, aceleasi urari de sanatate si bucurii!
Ma bucur ca Rares e pe drumul cel bun, eram sigura ca energia pozitiva care vine din inimile noastre va ajunge la el si-l va intrema, acum gandurile noastre sunt pentru Flory, sa se linisteasca si sa capete cat mai repede puteri proaspete, asa cam cat pentru doi baietei nazdravani.
Cred ca inceputul lunii iunie aduce vesti bune, pentru ca marti, in 6 iunie, am fost chemati pentru atestare, deci foarte curand vom trece si noi la statutul de parinti aspiranti cu atestat.
Mai am o bucurie in suflet, dar deocamdata n-o pot impartasi, sper ca nu peste mult timp sa va dau si alte vesti bune.
Pupici tuturor!