M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 21
urziceanu spune:
Simona,dovlecelul tau e un scumpic.Te felicit si va doresc sa fiti fericiti.
Elena,felicitari pt incredintare.Iti spun eu ca poti sa pui poze.Ale este deja a at a(asta de mult timp).
Flory,ai cel mai frumos dar de la Dumnezeu:viata lui Rares care a luptat cu tot sufletelul sa stea in bratele mamei lui.Sa fiti sanatosi!
Carmen,sincere condoleante!
Laura,curaj draga mea si sa fii insistenta ca de undeva o sa apara si puiul tau,ai sa vezi.Imi cer scuze pt ieri dar am fost intr-o sedinta.Poate ne intalnim azi?
Irina,zici ca fiemea are mult par?Mie mi se pare destul de chelioasa.Mihaita s-a facut adevarat barbat.
va pupices mult,mult
Corina si maya
simona dragusin spune:
Elena felicitari pt incredintare!Si daca am pus eu poze...tu cu siguranta poti sa pui linistita.Nu mi-a spus nimeni ca nu as avea voie si pina la urma e copilul meu si eu sint o mamica mindra si laudaroasa
Si ca sa va demonstrez...Patricia a spus MAMAsi chiar vb cu sotul meu,si-i spuneam ca am citit la bb de nov- dec ca unii bb de virsta ei zic deja tata sau mama .Dar acum mi-e clar !Am cupil destept.nu i-a zis maternalei ca stia ea ce stia !va pup pe toate.SIMONA
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=/8ca8re2]POZE[/url]
aissa spune:
Fetelor e cu dus si intors faza cu pozele.... Cand spusese Claudia_a de cerinta DPC sa le dea poze cu fata am avut o vizita a asistentei noastre si am ridicat problema pozelor. Si ca tot vorbeam de asta am intrebat si cum e faza ca unii le spun parintilor "daca puneti poze cu copilul pe net vi-l luam". Si asistenta mea a zis ca atat timp cat nu e definitivata adoptia nu avem voie sa punem poze, dupa - e copilul nostru si facem ce vrem.
Cristina
carmens spune:
Multumesc pentru sustinere!
Vreau sa va arat cine ne-a dat putere in aceste ultime luni.
Oti
carmen
Costi spune:
Hai ca n-o fi foc!
Eu sunt Alessia
Alessia si mamica ei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/picodico2000/detail?.dir=/faebre2&.dnm=f563re2.jpg&.src=ph
aissa spune:
Costi cred ca nu l-ai dat public albumul.
Carmens.....ce frumoasa e Otiliaaaaaa!
Cristina
Alexa Ioana spune:
in primul rand, carmen, Dumnezeu sa'l odihneasca !
costi: sentinta de incredintare, sau de incuviintare ????
tu fetelor, io continuu sa am retinere cu pozele pe net. nu stiu de ce, da'... is io mai paranoica si mai crizata.
normal ca ma manca sa ma laud si eu cu ce minune de copil am... dar ...
la care vreti, va trimit poze pe mail sau pe mess...
noi inca asteptam definitivarea sentintei de incredintare... deci mai avem cale lunga. sper ca dupa incuviintare si schimbarea CN ... abia astept sa gatam si noi cu hartogaraia !!!
ma duc sa mai bag niste cafea, ca's adormita rau.
alexa si mami
Costi spune:
scuze, mai incerc.
Alessia si mamica ei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/picodico2000/detail?.dir=/faebre2&.dnm=f563re2.jpg&.src=ph
why_not109 spune:
Ete ca veni si sfarsitul saptamanii...doresc la toate fetele un weekend linistit si nemaipomenit alaturi de puiutii vostri...(care ii aveti deja)
Carmens condoleante pentru tatal tau, am trecut si eu prin asta anul trecut, stiu cum e...trebuie sa gandesti pozitiv,pentru ca el si-a gasit linistea acolo unde e acum...
Pupici la toate fetele
Laura
aissa spune:
Costi mie imi apare asa: The File You Are Looking For Is Inaccessible
Please sign in and try again or check with the owner of the file.
Nu stiu altor fete daca le apar pozele....
Cristina