M-am hotarat....adoptie (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

O sa te topesti toata....eu ma gandesc la felicitarile alea de 8 martie....facute de manuta lor, o, Doamne...
Mama si asa nervi am azi.....ca imi pare si rau ca n-am domne lacat la gura asta.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

aissa - la dejte, mama, nu la gura. ca la gura n'am nici io
degeaba... oricine ce'ar zice. cine nu trece printr'o anumita situatie, nu are cum sa o inteleaga. exact cum propria mea mama, care este clar 100% alaturi de mine, nu are cum sa inteleaga, de exemplu, ce inseamna sa nu poti avea copii biologici. sau ce inseamna sa adopti un copil. ma distreaza, ca prietenii/familia, care au acceptat'o si au primit'o pe fata cu bratele deschise, si cu inima deschisa, tot mai fac cate o gafa de... terminologie, si io nu ma abtin sa nu ma iau de ei de fiecare data .
da' n'are sens... chiar nu are sens deloc...

si fii'mea ii de acord . sta in tarc si urla din toti rarunchii: daaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaa

alexa si mami

Mergi la inceput

Ai mare dreptate...de aia si imi pare rau ca ma bagai in discutie ca e clar ca nu inteleg multi ce spun eu acolo. Ba chiar mi se pun mine in discutie sentimentele ceea ce chiar e de ras.
Pupa-ti fata, si io o pup pe a mea...Doamne si ce bine e.
Mai ales ca a mancat si ea zilele astea mai bine si ma simt si eu mai linistita ca prea nu manca nimic....

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Nu am mai intrat pe acest forum de un an si doua luni, timp in care vad cum v-ati facut de cap.
Ma puteti trece si pe mine la "realizari" cu una bucata fetita pe nume Alexandra in varsta de un an si cinci luni acum, trei luni cand am luat-o acasa in plasament.
Am trecut si eu prin tot ceea ce ati trecut/treceti si voi, doar ca am uitat ce a fost urat si ramane doar prezentul frumos si plin.
Ce nu pot eu sa pricep in ruptul capului este cum reusiti voi sa le faceti pe toate si sa mai si intrati pe net sa povestiti... sunt eu singura disperata intre atatea super-femei?

Mergi la inceput

Mmmaria felicitari pentru reusita si sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti.
Cu netul....le impacam pe toate, cand mai doarme cupilu, cand o mai gonesc de acasa cu tacsu sa se dea "ata" (ca asa spunea ea la uta)...reusim.
Alexa: am lamurit cu scaunul de masina, ai dreptate pe sina pe care aluneca sunt mai multe orificii, probabil 15 cum zic ei, dar fiind foarte apropiate eu trageam mai tare probabil si il fixam mereu cam in aceleasi pozitii de mi se pareau 3. Intr-adevar sunt mai multe, dar foarte apropiate.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Flory ,felicitari si sa-ti traiasca feciorii ! Ma bucur ca Dumnezeu ti-a dat putere si sanatate sa aduci pe lume pe micutul Rares si ma rog sa-ti dea putere de acum incolo sa-i poti creste asa cum doresti.
eu nu am disparut, am citit tot ce s-a scris dar nu am avut puterea sa scriu. Din februarie au inceput problemele mele si s-au sfarsit, daca pot spune asa, cu decesul tatalui meu.
Asa ca va rog scuzati lipsa meu si primiti felicitarile mele pentru toate mamicile si viitoarele mamici.
Sa ne ajute Dumnezeu si sa ne lumineze calea !

carmen

Mergi la inceput

Carmen imi pare rau pentru pierderea tatalui tau.
Bine ai revenit. Otilia frumoasa

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Carmen, condoleante... of, ca trebuie sa trecem prin durerile astea... Multa putere iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Revin, desi am lipsit cam mult!
Incepem cu Flory, careia ii urez sanatate si putere sa-i creasca sanatosi pe flacaii ei mult doriti.
Simona, in doua cuvinte: Felicitari mamico!
Pupici pentru toate fetele.
Noi: dupa 11 luni cumplite, asteptare, emotii, drumuri, lacrimi a sosit si momentul sigurantei si al fericirii depline; a sosit sentinta de incredintare acasa.
Ma intreb cind as putea sa va pun poze sa ma laud cu minunea mea?!

Alessia si mamica ei

Mergi la inceput

Costi felicitari!
Pai...cred ca poti deja sa pui poze!!!! Dar daca te vei simti mai in siguranta mai asteapta sa definitivati sentinta, sa ai certificatul nou si apoi pui foto.
PS: pentru ca tot au fost probleme, in caz ca nu ai facut-o deja, verifica litera cu litera sentinta, sa nu fie gresit nimic la adresa, la nume, la date importante....sa nu stai 15 zile si apoi sa fie necesara modificarea.

Cristina

Mergi la inceput