M-am hotarat....adoptie (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

flori scumpa... din tot sufletul ma bucur ca esti bine, ca flacaiasul ala mic si viteaz e bine, si ca a venit acasa la fratiorul lui drag !
tu cum esti ? cum te simti ? sa ai grija si de tine !
asteptam sa ne povestesti cum a reactionat andrei cand l'a vazut pe piticut !

de la alexa pentru nazdravanii tai !

alexa si mami

edit: cum se simte sotul tau cu piciorul ? tot cu cizma ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Salutari tuturor
Revenim si noi dupa o minunata vacanta . am vrut ca acest timp sa il dedic lui Stef in intregime . Bineinteles ca din acest motiv au inceput sa apara ,, cornite " . Acum daca mami iese pe usa fara Stef este un adevarat calvar . Trebuie sa faca doar ce vrea el , sa mearga singur pe strada si nu de manuta , ii place sa controleze el tot . De inteles intelege tot , cere chiar la oala uneori .De vorbit , doar vreo 10-12 cuvinte deocamdata .
Si pentru mine prima zi dupa concediu a fost un chin . As fi plans continuu ca nu este cu mine .

Corina , felicitari pentru finalizare .
Simona , sa fiti mereu fericiti ca in prima zi .
Flory , sa va traiasca campionul , a fost un luptator ca si mama lui . Sa fiti sanatosi cu totii si sa uitati repede toate necazurile .
Avem cateva pozici din vacanta .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=828escd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=5d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Flori, ce ma bucur ca sunteti bine, acasa si ca ai apucat sa ne scrii.
Stai linistita ca sa-ti revii cat mai repede si sa ne povestesti ce fac fratiorii.

Multa sanatate la toata familia !

Ce-mi place noua ta semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Flory bine ai revenit acasa!
Ma bucur ca sunteti bine.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Flory ma bucur ca ai reusit sa scrii, te asteptam intre mesele lui Rares sa ne pui la curent.
Si vreau pozeeeeeee!

Chiar, al tau sot cum e cu piciorul? A reusit sa reziste fara cizma? Sau l-a pus la loc?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Bine ai venit Silvia din vacanta.
Flory, de la noi pentru tine si cei doi ingerasi de acasa.

Va pe toti

PS: Am vazut pe un post TV cum cineva care era la adoptii (nu am prins functia lui) spunea ca legea 272 este buuuunnnnaaaa.
Ca se incearca reintegrarea copiilor in familia naturala si/sau extinsa. Cica e bine asta.
Cum cred asa timpenie? Iti vine sa
Cum sa creada ca o mama (umai mama nu e aia) care si-a abandonat copilul sau a vrut sa il omoare, poate oferi dragoste, o viata frumoasa si fara griji acelui copil.
Chiar nu realizeaza mai marii nostri ce timpenie spun? Probabil ca nu.
Daca ar fi ei in sit noastra, poate ar judeca altfel insa din exterior probabil ca asta e solutia.
Ar fi trebuit , inainte sa faca timpenia asta de lege, sa faca sondaje de opinie in rindul mamelor care adopta, nu sa se ghideze dupa mintea lor de ....
hai ca m-am racorit. Mersi ca m-ati ascultat.
va pe toate

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Flory,bine ai venit ACASA (la desprecopii).Asa cum spuneau si fetele vrem poze cu bb.Silvia,ce bine v-ati distrat.Superbe pozicile.Unde ati fost la mare?Cum a suportat bebelul caldura,soarele?Cat timp statea pe plaja?Curand o sa plecam si noi la mare(pe 17 iulie) si imi e putin teama.Maya va avea 11 luni jumate.
Irina,nu te supara.eu am citit ceva ,undeva ,de la cineva care zau ca m-a umplut de nervi.Cica niciunde in lumea asta adultii nu au dreptul de a adopta(???).Textul exact il am in birou si maine cu siguranta va voi "cita "din acel text .
Laura,nu mai spui nimica?
Simona,mamico cum a fost prima noapte cu puiul?

Corina si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Corina, frumoasa printesa ai. Sa iti traiasca si sa va bucurati din plin de ea.
Cel mai mult admir "cantitatea" de par.
Ma gindesc cu groaza ca maine, poimaine face un an si... nu prea am ce taia (cateva fire).

la mamici si bebici

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

buna fetelor

am reusit sa trecem de ziua de azi,adica de tribunal...am primit incredintara adica si am facut rost de un certificat de grefa sa il putem lua cu noi...asa ca miine il putem lua acasa pe Gabi..ne asteapta 400 de km ( drumul de la Sv la Buc) dar sper sa ne simtim bine...sint agitata, stresata, nici nu stiu sa spun ce alte sentimente ma incearca... parca nu mi -s rintimpla mie ci altcuiva.. cind imi voi reveni cit de cit o sa va mai scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor,va pup ! Si va multumesc.

Flory si Rares bine ati venit acasa
Corina ma bucur ca ai terminat si ai fata frumoasa cu acte in regula.
Si tu Nico draga sa sti ca nu aveam drum spre munte zilele astea dar daca vrei tras de urechiuse...rezolvam!
Pepsica felicitari!
Si acum despre noi.Deci raportam:adus acasa fetita frumoasa si cuminte(citeodata).Mami s-a piedut cu totul si a tras o repriza de plins de a speriat si fata.Tati s-a suparat putin pe mami si i-a recomandat sa imprumute o suzeta de la fata(pt. calmare) ..etc...etc.
Dar lasind gluma la o parte ( ca e tirziu)stiti voi fetelor ce ingeras am eu in dormitor? Adica cele care aveti deja bb stiti cu siguranta !
Pe printesa mea o cheama Patricia Andree,are 6 luni jum.,acum doua sapt la vaccin avea 8,650,ride si papa toata ziua si e tot ce mi-am dorit(ba chiar mai mult!)
Bineinteles ca nu stiu sa pun pozici ca-i obosit neuronul si pricep mai greu ,dar poate il rugam pe tati zilele astea.Va pup inca o data si mai revin cu detalii.

SIMONA

Mergi la inceput