M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 14
irina_g spune:
Felicitari Simona.
Un mare de tot pentru bebelul tau si sa aveti numai bucurii.
Asteptam primele impresii de mamica cu norma intreaga.
Irina si Mihai
nico_ro spune:
Simonica-mamica, pupici tie si ingerasului tau, sa fiti fericiti alaturi de puiut!
Felicitari si Corinei, Maya sa iti aduca tie si sotului tau multe bucurii!
Merg inainte pentru ziua in care voi fi si eu fericita ca voi, desi am sufletul cam trist acum, dar voi trece peste toate si merg inainte, undeva un copilas ma asteapta, si vreau sa ma astepte cat mai putin.
theo2theo spune:
Nico de ce esti trista?Tu care erai asa optimista te-ai impotmolit acum cand mai ai putin,dupa atata alergatura?pupici ca sa nu mai fii trista
theo2theo spune:
Felicitari Simona.Ce fericita trebuie sa fii!Hai revino-ti mai repejor ca eu nu mai am rabdare si vreau multe,multe amanunte.pup mamica super fericita si bebica(din ce am citit in urma cred ca o fetita ai sper sa nu gresesc)
urziceanu spune:
Oauuuuuuuuuuu Simo ce veste minunata!Felicitari ,ce sa mai esti o super fericita.Hai ca te mai lasam sa-ti revi de atata emotie si bucurie si sa ne dai amanunte,K?
Nico2 ro nu fii trista scumpa mea.totul o sa fie bine si curand o sa fii si tu la fel de entuziasmata ca si Simo.toate care am trecut pe aici am fost la fel,dar Dumnezeu ne-a trimis DARUL cel mai de pret la momentul potrivit.Scenariul este bine stabilit ,sa stii!
Laura,scumpa mea nu-ti mai fa probleme ca ai deranja persoanele si suna,fii cat mai insistenta posibil(in limita bunului simt ,fireste!)Eu zic ca o sa ai o veste minunata,sunaaaaaaaaa.
Irina,ce mai faci?Mihaita?
Elena,ce mai face Ale?Si-a mai revenit cu raceala?
Cristina,Ale a ta ce face cu muculetii?
Un moment:au sunat la usa 2 tipe.faceau recensamantul bb.Am fost fericita sa spun cum se numeste fata mea si prenumele parintilor.Va imaginati?Inca tremur de emotie
Corina si Maya
aissa spune:
Corina noi suntem amandoua 2 mucoase...am reusit sa-i indes pe gat un iaurtel si ma rog la Doamne Doamne sa adoarma repede ca-s terminata...
Sper sa ne refacem repede ca nu pot sa sufar genul asta de raceala...
Cristina si Ale (30.09.2004)
irina_g spune:
Why not, sfatul meu , asa cum a spus si aissa este sa incepi sa cauti pe la maternitati, centre etc.
Desi sunt unele fete care au copil datorita DPC, eu pot sa spun si o sa repet la infinit ca DPC nu m-a ajutat cu absolut nimic.
Daca nu cautam eu, acum eram tot singura.La 3 luni de cind am avut flacaul acasa, am primit hirtie de la DPC ca nu sunt copii nici adoptabili nici potentiali adoptabili.
Fiecare face cum considera de cuviinta insa sfatul meu pentru viitoarele mamici este ca, eventual in paralel cu DPC, sa va interesati si voi.
Va expira atestatul si, pe cuvint daca DPC are interes sa rezolve cazurile.
Trebuie sa aiba si anul urmator de lucru, nu?
Cind voi termina si eu procesul de adoptie va voi povesti prin ce trec insa deocamdata ma abtin.
Corina, felicitari pentru finalizare. lui Maya si mamicii ei.
Irina si Mihai
boo__boo spune:
CORINA felicitari pentru finalizare !!!
Sa dea Domnu' sa fim cat mai multe care vom aduce curand astfel de mesaje, ca-mi inchipui cat de frumos trebuie sa fie. Nimic nu te poate face mai implinit in viata decat sa ai puiul mult dorit langa tine.
SIMONA sa-ti traiasca sufletelul, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii !!!
eu si ingerasul www.snugglepie.com/cb/95433" target="_blank">Alex
patri spune:
Simona, felicitari pt minunea ta si astept sa ne-o descrii...
Fetelor, fata mea e tot mai scumpa, vb la telefon si raspunde daca o intrebi ceva, eram langa ea cand vb cu sora-mea care o intreba ceva, ea raspundea pe lb ei dar dupa cum dadea din maini era la subiect, eu m-am plictisit dupa vreo 5 min ca nu ma lasa sa vb, si am plecat, si numai ce-o aud ca ma striga, si cand merg i-mi da telefonul...sora-mea i-a spus sa ma dea sa vb si cu mine...e o scumpa de-o sufoc cat o pup!!!
E si foarte smechera, isi tot scotea servetelele din cutiuta de pampers cu serv umede, si atunci am inchis-o, am zis aici nu e voie, si am tinut mana pe capac. A inceput spectacolul, urlete, trantit pe spate, eu tineam mana ferma si nici n-o bagam in seama. Si numa ce vad ca incepe sa-mi mangaie mana-draga-draga, si sa ma pupe pe mana, si incet, incet s-o traga de pe capac...ce ziceti ce stie a mea...
Toata ziua mi-ar place sa stau numai cu ea, e o minune cat ii umbla gurita, dar tot pe limba ei desi unele cuvinte aduc a li8mba noastra...E tot foarte mancacioasa desi nu se vede, e numai bine cu kg, are 11.8 la ultima cantarire, se bronzeaza ca o tigancuse, are manutele negre-negre si burtica alba (duminica am tinut-o prima data in pieluta goala la soare) iar ieri a facut prima data pipi pe wc cu colacel, ea la olita nu face, probabil ca o jignesc...ea vrea direct ca noi!!
Va pupacesc pe toate si ma bucur ca suntem asa o familie faina!!! Chiar ma gandeam ca cred ca se implineste un an de cand va cunosc...
florypop spune:
In sfrsit sunt din nou in stare sa scriu la calculator....
In primul rand va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de noi cu gandul si cu sufletul.
A fost cumplit nu cred ca reusesc acum sa va povestesc dar cu siguranta am sa scriu un roman....
Acum suntem bine, sanatosi acasa.
Am citit toate mesajele voastre si plang....si se pare ca si bebe mic care cere lapticul...:))
Pupici si pentru fiecare cate o de la Rares si cate o de la Andrei.
Flory si Andrei si Rares