Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Eu sunt in perioada de asteptare si nu vreau sa supar spiritele. Sttttt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor, va pup dulce pe toate!
Nu am mai scris la acest subiect pt ca nu am mai facut nimic la dr. M. Acum sunt la FIV-oase si pana in toamna trebuie sa ma indop cu AC. Asa ca la mine nimic nou sub soare! Eu va urmaresc din umbra si va tin pumnii la toate.
va pup dulce pe toate-toate si o sa fiu mereu cu gandul la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mit spune:

Buna ziua! Pregatesc si eu pentru ziua ce mare,mi a ramas doar o saptamana fetele va rog frumos cine a facut cezariana cu D-na doctor raspundeti va rog, am atata intrebari,,,,

Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Liliana, te urmaresc si pe la celelalte subiecte, nu scapi de mine asa usor! Deci pana in toamna relaxare multa, AC si plantute…de data asta cred ca va fi un FIV reusit!
Amely stiu ce inseamna zilele de intarziere in care oscilezi intre speranta si indoiala, cand te rogi sa vina odata CM, macar sa stii cum stai. Iar daca acum ai aflat rezultatul, cel putin este un nou inceput. Si ziua 2 fiind, cred ca ai reinceput sa speri, nu?
Tatiana ce repede trece timpul! Mai e putin si iti tii copilasul in brate! Cred ca Mishi a nascut prin cezariana cu d-na dr, miercurea trecuta cand dansa era de garda. Probabil pana acum s-a externat, poate reusesti sa ii trimiti un PM ca sa ii ceri detalii.
Cumnata mea a nascut prin cezariana saptamana trecuta, marti, cu prof. Marinescu. Stiu ca la Giulesti, la cezariana, se face anestezie generala ( cel putin asa face seful anestezist , dr.Dobre). S-a internat in dimineata respectiva, si-a revenit foarte bine dupa anestezie, a doua zi mergea de parca nu fusese operata, iar vineri a externat-o. Iti doresc sa treaca cat mai usor timpul pana cand iti vei saruta puiutul pentru prima data. Nastere usoara si sa mai treci pe la noi sa ne spui cum a fost!
Oana, imi place ca esti hotarata si te misti repede. Cel tarziu in toamna vii sa ne dai vestea cea mare!
Gabiu cand faci inseminare?
Slavmih cum esti dupa inseminare? Cate zile mai ai pana afli rezultatul?
Liana, pup fata ocupata, iar cand ai timp treci pe listuta si baietelul lui Mishi?
Aileene ce mai zici tu, frantuzoaica noastra draga?
Betyco m-am dus sa te caut la mamici sa vad ce mai faci, te-am gasit pe listuta , dar nici pe acolo nu ai mai intrat. Vino si spune-ne cum evolueaza sarcina si ca totul este bine.
Ioana ai mare sanse de sarcina, cu cei trei foliculi care s-au spart chiar daca este pe partea cu trompa subtire!
Tabithaalaturi de tine!
Am citit ca Veronici are baietei si ca, probabil a facut luni cerclaj.
Eu sper ca vineri sa fac o ecografie norocoasa ca sa mai pot “bifa” o inseminare.
Va pup pe toate si astept vesti bune!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mit nu pot sa te ajut........
Amely am uitat sa-ti spun, ca daca as mai avea o viata de trait, tot in Romanica, si ar mai fi nevoie de inseminari, as pendula sa fac aceasta procedura cu Cocei sau cu Moisica. In viata asta nu mai fac inseminari, iar in vietile ce urmeaza, sper sa am parte de un secol mai bun si de alte meleaguri, mai civilizate. Despre Cocei am auzit numai lucruri excelente........
Thea in jur de 21 septembrie (ziua 21 de la CM-ul din septembrie) incep tratamentul pentru FIV, iar punctia o preconizez undeva pe la sfarsitul lui octombrie, astfel incat prin noiembrie voi sti daca aceasta procedura a fost salvarea mea, sau nu.
Am ratat inseminarea de luna asta, deoarece pentru prima oara in ultimii 3 ani, am ovulat in ziua 10. Ieri toata ziua am simtit intepaturile de ovare, dar am sperat sa mai reziste foliculul pana in ziua 11, adica azi, si sa apuc sa fac o inseminare rapida.
Dupa un CM lung de 35 de zile, cu ovulatia in ziua 17, luna asta am avut parte de ovulatie in ziua 10. Auzisem ca asta e regula, dar pana n-am trait pe pielea mea asta, n-am crezut.........Carmenica si Rami stiu ca au patit la fel, uite ca mi-a venit si mie randul.
Cum am intrat pe usa si i-am spus Moisicii ca am avut ieri intepaturi de ovare, a si sarit Moisica: "ma, dar v-ati apucat toate luna asta sa ovulati mai devreme, ca numai de ovulatii timpurii am avut parte.........".
Asta e... Oricum, inseminarea asta o faceam pentru a prinde 2 iepuri deodata: spermograma pentru FIV si cele 15% sanse de a ramane prin inseminare.
La o infertilitate luuuuuuuuunga de 12 ani, nu se facea soare cu o inseminare ( a 7-a), poate doar FIV-ul, cu procentele lui mai maricele, reuseste sa lumineze ceva.
Daca nu, din septembrie oricum incep sa strang si actele pentru adoptie. Al meu ar adopta si-n secunda asta, doar ca vreau sa pastrez adoptia ca pe ASUL DIN MANECA, ULTIMA CARTE, VICTORIOASA 100%.
Asadar, pana in septembrie termin casa din Bucuresti de renovat, mai bantui putin prin lume sa-mi spal creierii, iar de pe 4 septembrie, cand se intoarce Giulestiul din concediu incep serios munca la FIV, in paralel si la adoptie, iar Craciunul sper sa-l petrec cu bebic/bebici la purtator () sau de nu, cu el/ei in brate, de-a gata.............
Eu de maine intru serios in demolari timp de vreo 2 saptamani si chiar eram suuuuuper stresata de faptul ca dupa inseminare nu e cazul sa misc nimic prin casa. Dar ovulatia de luna asta a pus punct stresului meu.
Si demolari si lupta pentru bebic nu se poate, uite ca a ales soarta de ce anume tre' sa ma ocup in urmatoarele 2 saptamani.
Chiar daca voi fi mai mult pe la aprovizionari (Ceresit CM9, CM 11, placa verde, conexpanduri, cuie si suruburi scrie pe mine), promit sa mai intru si sa semnez condica din cand in cand, eventual sa dau si o mana de ajutor, iar din septembrie intru pe DC cu norma intreaga, ca daca vom lupta in grup, vom fi mai puternice, ma gandesc.....
Aaaaaaaa, Moisica intra in concediu pe data de 15 august si se intoarce pe 4 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aileeneeeeeeeeeeeeeee...pe unde esti iubita??? Nu vezi ca ne e dor de tine???
Thea_m multumesc pentru incurajari iubita, dar eu nu sper la nimic luna asta, poate luna viitoare!
M_oana e bine sa ai un plan de viitor bine creionat! Mult succes, sa se implineasca minunea inainte de ultimul plan de bataie-adoptia!
Amely dulci, pentru tine!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

frantzuzoaica noastra e pe la alte usi..o vazui io

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ioana, Liana cate un pentru fetele vesele si sufletiste!

Oana, asta chiar suna a plan serios... m-ai pus pe ganduri. Dar nu, nu, mai astept macar un an pana sa trec si eu la FIV, poate se indura Dumnezeu de sufletele noastre intre timp. Cat despre planul B - adoptia - nici eu nu il exclud, e bine sa fie acolo, ca un back-up, la un moment dat poate va fi nevoie sa il scoatem dintr-un sertaras al vietii noastre, si cine stie daca nu cumva ar putea fi chiar cheia catre fericire? Mult noroc, draga mea, sa fie intr-un ceas bun tot ceea ce ai de gand sa faci!

Teo, io fata mea draga, iti multumesc pentru cuvintele pline de incurajare. Sunt intr-un moment al vietii cand simt ca balanta se inclina in directia care nu trebuie, dar il voi depasi, trebuie.

Mereu cu gandul la voi...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Liana, bine ai revenit! Te asteptam sa aduci un suflu nou pe la noi. Sper ca esti bine, atat cat se poate in asemenea conditii.
Oana multumesc de informatii. Deci mai prind inseminare luna asta, asa ca vineri, va rog sa iti tineti pumnii! Se pare ca Doamne-Doamne a avut alte planuri cu tine, cred ca a vrut sa pregatesti mai intai casuta pentru copilasii pe care ii vei primi in ea.
Ioana, stii si tu ca nu se stie niciodata!
Liliana, intr-adevar, parca sunt cam multe si homeopate si plantute si AC si parca nu-mi vine sa cred ca nu interfera unele cu altele, mai ales plantutele cu AC, dar gasesti tu cea mai buna solutie!
Pup fetele si va doresc numai bine!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Teo iti multumesc!!sunt bine!!
doar ca o sa'ti predau stafeta pt a deschide un nou subiect pentru ca eu nu prea mai am timp..sper sa ma intelegi..am trecut'o pe Mishi!!
Amely

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput