Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liana am preluat-o si ma conformez! Asa ca va invit la un nou capitol!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Liana paracioaso ... ! Draguta mea , am aflat si de pierderea bunicutei tale , sper ca s-a stins usor saracuta si ca n-a suferit prea mult ! Sincere condoleante ! Imi pare tare rau , D-zeu s-o odihneasca-n Pace !
Fetelor , nu v-am uitat , dar sunt tare ocupata , a venit mama pe la noi , de vreo 2 sapt si in loc sa ne bucuram , plangem de numa , am 2 surori plecate la lucru in Israel si dupa ultimele news , dupa cum ati observat si voi , treaba nu sta prea bine ! Eh , cu D-zeu inainte , n-avem ce face , asta e !
In alta ordine dee idei , n-am mai indraznit sa vin si din cauza ca noile modificari m-au cam speriat , din cauza ca nefiind pacienta dr. Moisa , mi-era frica sa nu fiu trasa de manecuta , cu toate ca de mult sunt pe la voi si nu mi s-a intamplat niciodata si vreau sa multumesc tuturor celor care m-au suportat pana acuma ! Oricum eu v-am apreciat dintotdeauna si am venit mereu cu draga inima sa va vad si sa va spun cate-o vorba buna si sa plang atunci cand era nevoie , alaturi de voi sau sa ma bucur de cele mai multe ori , ptr burticute si bb-ici si tratamente in curs , cu degetele incrucisate si cu gandul curat !
Si eu va iubesc mult de tot si asta o stiti , dar nu vreau sa abuzez , voi mai reveni , dar mai rar !
Dragele mele , hai sa mai fiu off topic inca o data si sa va spun ca mama mea e bine , e fericita langa noi si noi la fel , se intelege perfect cu Alexandre , vorbesc ei limba lor "personala" dar se inteleg de minune ! Am fost plecati un timp , am vizitat Belgia , Olanda , Germania si un pic teritoriul francez ! Ne-am cam linistit , din cauza caldurii , dar nici o problema , valiza e tare usor de inchis din nou si fuga cu in expeditie , la noi aventuri , pe mama o am si-mi apartine pana-n toamna !
Thea , Amely , Ioana , MOana , Alexia , Tabitha , Liana , Bety , Carmencita , dar si mamicutele fericite , din cele mai noi , din cate am inteles Mishi Felicitari sa-i traiasca odorul cel mic si sa aibe noroc de el sa fie sanatos si mancacios ! De asemenea un gand bun lui Cata , Indy si puiutilor lor dragi , Bia si Mirciulica care ma gandesc ca-s maricei la ora asta si multe fac la varsta asta , mai ales Biencuta , care are vreo 5/6 luni ciresica mica !
Iubitelor , stiu ca n-am facut bine , dar sa stiti ca nu v-am uitat , numai ca am vazut ca multe fete nu mai veneau deloc si ma gandeam la ce folos sa mai intorc cutitul in cicatrice , poate trat voastre n-au functionat si ma gandeam ca din cauza asta era lipsa de animatie ! Infine , ce interminabila discutie , hm ? Asta-s eu , mama alta nu mai face ! mii de la toateeeeeee , in parte ! s-auzim numai de bine , va voi urmari perseverentele si voi intra sa ma bucur alaturi de voi , pana atunci urmati sfatul lui Bety : CREDETI IN VISUL VOSTRU

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput