Miresele anului 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 28
ginutza2002 spune:
Salutare la gagici!
Rallu multam mult de raspuns!Sincera sa fiu cred ca am sarit partea cu coacardele!
Ioana daca dai cautare pe google de texte pt invitatii de nunta o sa gasesti o gramada!
Pupici!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!
krelia spune:
Carmen, saru'mana - ma simt mult mai bine....ca noua!!
Ioana, intr-adevar, texte pt invitatii, daca dai cautare pe gogal, gasesti linkuri care sa te indrume intocmai . Bafta!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Giova spune:
Neatza !!
Nu intru o zi-doua pe forum si uite ce gasesc: Krelia bolnava, Trenurelu cu mana bandajata. aveti grija mai gagici, tre sa fiti apte pt. casatorie.he-he-he dar mai aveti putin.
Ginutza, ma gandesc ca e fain, doar ca noi avem o luna de miere mai neobisnuita...vrem cu bebe. de nu era bebe...in MALDIVE mergeam, chit ca muceam 3 ani sa ne scoatem banii pe luna de miere.
tre sa caut ceva oferte, mersi.
Crisadi pai vezi ce faci cu 2 zile inainte de ovulatie. in periada ovulatiei e 100% .
Marco este bine, tot mai dulce pe zi ce trece, creste, cheleste...in concluzie ...e un scumpic si un cumintel si mama il iubeste tare,tare.
Azi noapte am avut primul cosmar legat de nunta. cica ne-am casatorit la biserica in haine obisnuite si numai pe urma luam rochia si respectiv costumul. Eu intreba innebunita daca au sosit camaeramanul si pozarul din Tm, dar nu ma interesa cum sunt imbracata.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Crisadi spune:
Buna , Giova ! Sa-ti traiasca Marcutu si sa fie sanatos !
Mersi mult pt raspuns.
Fetelor , eu inca nu mi-am gasit invitatii. Adevarul e ca nu stiu unde sa gasesc ceva frumos si mai ieftin. Pe Lipscani sunt cam scumpe... Voi de unde le luati ?
Alynutza spune:
Gio, ceva de genul asta am visat si eu, ca ma casatoream si nu eram imbracata in mireasa...
nunta noastra
ioana29 spune:
va multumesc, asa o sa fac. o sa googalesc dupa texte. stiu ca sunt cam standard textele astea, totusi eu as fi vrut ceva deosebit. o sa vad ce gasesc pe acolo.
pupici!
krelia spune:
cand zici lipscani..te referi la aia din pasaj?? de vizavi de cocoru???
Si..cam cat de ieftine ar vrea sufletelul tau sa fie o inviatie??
quote:
Originally posted by Crisadi
Fetelor , eu inca nu mi-am gasit invitatii. Adevarul e ca nu stiu unde sa gasesc ceva frumos si mai ieftin. Pe Lipscani sunt cam scumpe... Voi de unde le luati ?
26 august 2006
clau77 spune:
quote:
Originally posted by ioana29
buna fetele. va rog ajutati-ma si pe mine cu niste modele de text pentru invitatie, caci m-am blocat aici.
va pupicesc.
Ioana, noi am tot cautat(mai ales ca tatal meu este decedat si nu ma puteam impaca cu gandul ca pe invitatii sa scrie"ne vor fi alaturi parintii" sau "parintii anunta casatoria", etc. si pana la urma textul invitatiilor noastre suna cam asa:Viata ne-au daruit-o parintii X&Y, Calea spre fericire am ales-o noi C&O, iar sambata 15 iulie va invitam sa ne fiti alaturi, impreuna cu nasii Z&W, la Primaria municipiului Alba Iulia si apoi la Catedrala Noua, pentru celebrarea casatoriei religioase, la ora 20.
Cum e si firesc urmeaza o petrecere de neuitat la Restaurantul Perla, incepand cu ora 21.
Va rugam sa confirmati participarea Dvs la nr. tel.......
Va asteptam cu drag!
krelia spune:
Fata mea....in pasaj la Lipscani sunt invitatii frumoase...si nu cu 47 de mii...du-te acolo, ca ai de unde alege! (sau ai fost si ce-ti place tie sunt la 40 de mii? )
quote:
Originally posted by Crisadi
Krelia , nu ma tine buzunarul sa dau minim 47000 pe o invitatie...
Edit: pusi la fete...daca nu ne mai auzim pana luni...ca cine stie ce activitati om mai avea..de ne vor tine departe de "teava"
26 august 2006