Miresele anului 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 29
cri. spune:
Prisi foarte frumoasa rochita si iti vine la fix! Sa o porti sanatoasa, ca frumoasa sigur o sa fi
Alynutza succes cu rochita, poate ne arati si noua ceva poze cu ea.
Weekend placut pentru toate miresicile!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Crisadi spune:
Eu sunt mai dili , adica mai pretentioasa si vreau ceva deosebit si nu foarte scump....intelegi Krelia ?
Carmen_Marieta spune:
Crisadi nu stiu unde te-ai uitat tu de invitatii dar eu cand am cautat sa stii ca am vazut invitatii foarte frumoase si foarte ieftine.. dak ai PM activat i-ti trimit cateva adrese...dar este si aici un subiect"invitatii" si de acolo te poti orienta...
Fetelor cred ca o sa fiu cea mai mireasa, de cand cu stresul cu pregatirile, servici si alte alea mananc ca sparta.. ce sa fac ca o sa ajung sa nu mai pot imbraca rochia....
AMR 22 zile pana la nunta
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Alynutza spune:
Crisadi, trebuie sa ai macar 10 mesaje contorizate ca sa-ti poti activa PM-ul. Dar mesajele de la mirese nu se contorizeaza, trebuie sa postezi la alte subiecte (la generale de ex.). Pe urma din meniul din stanga sus te duci pe mesaje private si ti le activezi.
Fetelor, ce parere aveti de Max Factor Lip Finity (sper ca asa se scrie). Eu la asa ceva ma gandeam pentru buze cand oi fi mireasa. Ati folosit vreuna?
nunta noastra
Carmen_Marieta spune:
sa nu fie reclama... www.tbz.ro , www.gesica.ro ,la www.invitatiidenunta.ro sunt cei din Pasaj de la Lipscani de care zicea si Krelia...
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
CryssUK spune:
Si eu am comandat invitatii de pe www.gesica.ro si is ieftine si deosebite. In cateva zile voi primi comanda acasa si va pot spune cum e rezultatul final.
Fetelor, eu am nunta in august si la sfarsitul lui iulie vin in tara pt 2 zile sa imi iau rochie.
Eu nu cunosc Bucurestiul dar o sa merg la cumparaturi cu cineva care il cunoste f bine.
Va rog sa ma ajutati sa imi fac un itinerar pt acea zi ca sa stiu de unde incep si unde termin.
Va roggg...sa imi dati si mie adresele magazinelor cu rochii de mireasa din Bucuresti si eventual directii sau repere.
Bugetul meu e in jur de 20 mil,deci e posibil sa nu fac fata unui magazin gen Demetrios si nici nu as vrea rochii f ieftine si din materiale proaste.
Astept sfaturile voastre!Va pup,
Cristina
krelia spune:
Tu du-te in apsaj acolo, pe lipscani...apoi..daca nu palce nimic la creierasu' tau...mai du-te si la TBZ, pe pache protopopescu.....si daca n-o sa gasesti nici acolo...apai..nush' ce sa zic...
quote:
Originally posted by Crisadi
Eu sunt mai dili , adica mai pretentioasa si vreau ceva deosebit si nu foarte scump....intelegi Krelia ?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Fetelor cred ca o sa fiu cea mai mireasa, de cand cu stresul cu pregatirile, servici si alte alea mananc ca sparta.. ce sa fac ca o sa ajung sa nu mai pot imbraca rochia...
Io cred ca o sa te intrec.....ca de la un timp incoace..mananc seminte zilnic....si beau si sprite...ce n-am mai baut io de ani de zile....iote ca acu beau din nou...pai..io-s fata ascultatoare..daca aia pe capac imi "scriu" mereu..mai bea...mai bea...???..io mai beau!
26 august 2006
krelia spune:
eh, poftim...a scris si adormirea maicii domnului...dupa o ora.....hai ca am intorc la ciorba mea......
pupaturi!
26 august 2006