Cum ati extermina barbatii care insala???
Raspunsuri - Pagina 3
Alyssa spune:
Mie mi-ar place sa existe o lege ceva care iti da voie sa tatuezi un T pe fruntea barbatului tradator. Pe frunte, sa se vada de la prima vedere cu cine are de-a face urmatoarea si sa se fereasca de lickea ca de lepros!!!
Si uite asa sa umble nesimtitii toata viata cu T'ul ala in frunte... de la "Taur Comunal" ca asta sint!
Kittie spune:
si cine extermina pan' la urma?? k prafurilii alea in oki ar avea mai mult efekt, taerea capului urmata sau nu de maruntzire astea nu omoara pe nimeni, am avut dovezile deja..
EX-TER-MI-NA-RE!!!! aja se cheama sobectuuuuuu..
, mami de
( 13oct04 )
Akuma spune:
quote:.
Luiza, fie-ti mila de sotul tau
Ce mila??? Barabtii ie porci..
quote:
dar oamenii mai au si ratiune.
tocmai, cei care insala sint mare majoritate irationali si fluctuanti..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Mey, dr. costa ceva, dar o face cu profesionalism, adica o toaca marunt, marunt in 3 bucatele mici de sa nu mai faca omu nimic cu ea, Lorena Bobitt s-a pripit si a taiat-o scurt in una bucata cu mari riscuri de "reimplantare".
Iulia
Pai, Iulia, o tai si tu de la "radacina" s-apoi cat el urla de durere, tu ai timp sa o ciopartesti, sa nu se mai aleaga nimic din ea. Lucru si ieftin, te costa doar cutitul de sacrificiu si bine facut; stii vorba 'ceea: daca vrei ca un lucru sa fie bine facut, fa-l tu cu manutza ta!".
(PS: eu acum glumesc, raspunsul ala serios cu ce as face, l-am dat deja, pe pag. 1).
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Kittie
si cine extermina pan' la urma?? k prafurilii alea in oki ar avea mai mult efekt, taerea capului urmata sau nu de maruntzire astea nu omoara pe nimeni, am avut dovezile deja..
EX-TER-MI-NA-RE!!!! aja se cheama sobectuuuuuu..![]()
, mami de
( 13oct04 )
AAAAAAAAAA... pai atunci, ii scoatem in Piata Publica si ii omoram cu pietre; si dupa primul exemplar, sa vedem care mai indrazneste.

KUKI spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
(PS: eu acum glumesc, raspunsul ala serios cu ce as face, l-am dat deja, pe pag. 1).
Ehhh si io glumesc si ma dau mare dar la vremea respectiva cand s-a intamplat am plans ca o proasta si ne-am despartit. Acu' zburda liber...
Tot Lorena aia fu mai desteapta ca mine
Nadia1976 spune:
KUKI, pai nu stii: Teoria ca teoria da'... practica ne omoara! ![]()
Akuma spune:
am auzit ca la soldati li se pune bromura in mancare ca sa nu mai intre in erectie, m-am gindit sa le facem si tradatorilor le fel, neintrand in erectie, automat nu te mai insala dar nici pe tine nu te rezolva, atunci te duci la el si-i spui asa:
- Dragule,inca iti mai bate inima? asta-i foarte bine pentru ca vreau sa spun cit de mult te iubesc, nu pot trai fara tine, esti ceva vital nu alta,uite-te in ochii mei sa-mi vezi lucirile celeste doar pentru tine, insa am mari probleme, doctorul mi-a spus ca am nevoie de sex( avalanse hormonale etc..), tu nu mai poti, dar eu te iubesc asa cum esti, doar esti sotul meu, nu?, m-am gindit sa-mi fac amant/amanti, doar pentru babardeala, nimic mai mult.
edit: hmmmm, oare , asta o fi cea mai buna tortura? 
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
rilbuc1 spune:
Sunt zvonuri ca se pune bromura. Sau cel putin la mine nu avea efect. Veneam acasa aproape in fiecare seara si nu mi s-a parut ceva schimbat. O fi fost expirata :))
Dar vad ca ai ce ai cu barbatii. Ti-am zis ca si femeile inseala. Ia gandeste-te la pedepse si pt ele :)) Vad ca ai imaginatie.
Inca ceva: citatul tau din semnatura nu prea se potriveste cu subiectul asta.
http://community.webshots.com/user/rilbuc
Veve spune:
Da de ce sa ma obosesc??
Se extermina ei singurei![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6