Cum ati extermina barbatii care insala???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Atat timp cat vor fi femei care sa accepte aceste situatii nu or sa dispara niciodata.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Da tu ce crezi ca pe ele le intereseaza ca omul e insurat sau are prietena?Si nici nu cred ca barbatii specifica intotdeauna ca au o alta legatura.
Si in afara de bromura ,taieri de p... care e realitatea?In cele mai multe cazuri se ajunge la divort (asta e una dintre pedepse sau nu ).Sau te duci sa te tavalesti si tu ca sa fie chit.Si ajungi la concluzia ca open marriage e cea mai buna solutie.

Mergi la inceput

Pai daca nu le intereseaza, sa traiasca asa.

Tu crezi ca barbatul trebuie neaparat sa specifice ca are alta legatura? De cele mai multe ori se observa cu ochiul liber, alteori in timp, dar tot se vede. Daca accepti situatia atunci degeaba te plangi ca barbatul e infidel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

Pai daca nu le intereseaza, sa traiasca asa.

Tu crezi ca barbatul trebuie neaparat sa specifice ca are alta legatura? De cele mai multe ori se observa cu ochiul liber, alteori in timp, dar tot se vede.

I plan on living forever. So far, so good [/size=4][/font=Courier New][/teal][/b]

Tocmai ca nu cred nimc si nici nu ma intereseaza.E treba lor cum o fac si ce fac.Iar infideli vor exista intotdeauna fie ca vrei sau nu.
quote:
Daca accepti situatia atunci degeaba te plangi ca barbatul e infidel
.

Asa e ,trebuie studiata problema la maxim si neintirziat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by Akuma

am auzit ca la soldati li se pune bromura in mancare ca sa nu mai intre in erectie, m-am gindit sa le facem si tradatorilor le fel, neintrand in erectie, automat nu te mai insala

Am auzit ca mai sunt si alte metode...de inselat, daca nu se "erecteaza" problema; cauta, deci, (si) altceva;
Eu i-as pune (infidelei, desigur) praf de scarpinat in chiloti. Daca tot are mancarimi...

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ati auzit de Lorena??????
stiti voi care.......

mami si www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
pascutzele mele floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Care Lorena?

Bobbit cumva?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Iertat sa-mi fie interventia......dar subiectul ast mi-a amintit o intamplare de acum ceva ani,nu prea multi......era in '98,eu terminam liceul si....la un bairam,majorat,.....intalnesc un nene,super-aratos,avea in jur de 30+ de ani,....era si politist pe deasupra.Totul bine si frumos,iesiram impreuna vreo 2 luni,doar ca eu imi dadusem seama ca e ceva ciudat cu individul,adica nu imi lasase nici un numar de telefon unde l-as putea gasi,dar el le avea pe amandoua ale mele,si de celular si de acasa....si mi se parea tare ciudat acest fapt......si intr-o zi l-am cautat la servici,nu l-am gasit,dar am insistat sa mi se dea numarul de telefon de acasa,inventasem eu o chestie foarte stufoasa.......ca sa mi se dea numarul de telefon.Si.....sun acasa:imi raspunde nevasta care imi spune ca aveau 6 copii impreuna.Nu-mi venea sa cred.Ne-am mai intalnit o data eu si el.....si incepuse sa vina cu scuze de genul ca doar si nevasta-sa il inselase caci 2 dintre copii nu semanau cnici cu el si nici cu ea.Acum rad si parca nici acum nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat mie una ca asta;e o chestie care se intampla in filme.......dar se intampla,......asa ca nu-s de condamnat in primul rand femeile ci ....ei,ei care se stiu cu copii acasa si alearga dupa alte fuste si fustite si inloc sa vegheze la viitorul copiilor lor,....cheltuie banii pe mandre.

Mergi la inceput

KSorana, avand in vedere ca raspunsesi asa serios in prima parte, parca si credeai ce spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Mey dar cu femeile infidele ce facem???

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput