Pavel Corut
Am dat din intamplare de o carte scrisa de Pvel Corut, Sa vii ca o parere si este extraordinara.
Ce carti de-ale lui ati mai citit?
Raspunsuri
forte spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76321
quote:
Initial creeata de Olivia26
[blue]Eu una cred ca influenteaza negativ gandirea si principiile adolescentilor, care inca nu au putere de discernamant ca sa schimbe pagina si isi fundamenteaza ideile pe niste iluzii create de aceasta carte.
Asta e parerea mea.blue]
Olivia26 spune:
Ai citit cartea si chiar chiar o poti compara cu emisiunea...?!!
E o opinie si o respect...
roxana1974 spune:
...sunt departe de a fi fan Corut, ba chiar ma seaca viteza cu care scrie carti. Am o matusa mai care are toate-toate cartile lui sunt deja peste 76 cele din colectia Octogon, restul nu le-am mai numarat....ma seaca deoarece eu ii fac aprovizionarea si omu scrie carti cum altii nu scriu scrisori, jur!
Sa vii ca o parere nu mi-a picat in mana, dar pe vremea adolescentei m-am trezit cu Cartea adolescentului si mai tarziu, pe vremea plictiselilor ma distram cu ceva SF-uri de-alea cu securisti zburatori, invizibili si "anormali"...am citit vreo 2 si mi-au ajuns...so...n-am o concluzie, dar nu-mi mai pierd vremea cu texte de Corut...
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
ingerash spune:
cine e nenea asta de tot aud de el ???
Ramona J spune:
Eu am citit vreo zece carti si pot spune ca mi-au placut. Asta era acum vreo zece ani, nu stiu cum mai scrie acum. Sa vii ca o parere e mai de pe atunci, am citit-o si eu.
Pina la urma ajunsese sa ma oboseasca un pic. Dar una peste alta nu am ce-i reprosa.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
ingerash, e un fost nene de la Secu'. Dupa revolutie a scris niste carti unde cred ca imbina realitatea cu fictiunea. Un fel de Da Vinci Code, varianta Secu.
Nu stiu cu ce se mai ocupa acum. Vad ca scrie inca si parca zicea cineva ca are o emisiune TV pe undeva.
The best thing you can do for your children is to love your wife.