Cartea preferata

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floriinutza spune:

quote:
Originally posted by katty

Subscriu ptr. Marguerite Yourcenar. La fel, in genul scurte povestiri, imi plac foarte mult scrierile lui Jeffrey Archer. Bineinteles ca mi-au placut multe din titlurile care s-au scris mai sus (Pe aripile vantului, Arta Conversatiei, Invitatie la vals) dar sunt atat de multe...
Mi-au mai placut romanele din seria Forsyte Saga (parca asa se scria)ale lui Galsworthy, si in acelasi gen, romanele din seria Jalna (Mazo de la Roche).

Catalina & Robert-Andrei (3ani si ceva)

ce titluri ale lui jeffrey archer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu nu pot sa spun ca am o carte preferata.In schimb de Camil Petrescu m-am indragostit instantaneu si dragostea continua si dupa 18 ani...Imi mai place Mircea Eliade,Nae Ionescu,Petre Tutea,Marin Preda (chiar mi s-a facut dor de Morometii!) si inca multi altii.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizica spune:

"Accidentul" - Mihail Sebastian si "Patul lui Procust" - Camil Petrescu

Daca ar fi sa-mi aleg perioada in care sa traiesc, as alege perioada interbelica din Romania si mi-as dori sa fiu prietena cu Mihail Sebastian, Camil Petrescu si Cella Serghi. Sa ma plimb la Balcic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

William Styron - Sophie a ales (Sophie's Choice). mi s-a facut pielea de gaina cand am citit-o...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

aaa... si dintre cartile in romana Enigma Otiliei - George Calinescu si cartile lui Rebreanu si Morometii de Marin Preda.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by floriinutza

quote:

Subscriu ptr. Marguerite Yourcenar. La fel, in genul scurte povestiri, imi plac foarte mult scrierile lui Jeffrey Archer. Bineinteles ca mi-au placut multe din titlurile care s-au scris mai sus (Pe aripile vantului, Arta Conversatiei, Invitatie la vals) dar sunt atat de multe...
Mi-au mai placut romanele din seria Forsyte Saga (parca asa se scria)ale lui Galsworthy, si in acelasi gen, romanele din seria Jalna (Mazo de la Roche).

greetings!

"O tolba cu sageti otravite" si "Povestiri cu final neasteptat"...Acum am luat "Nici un ban in plus, nici un ban in minus" dar n-am apucat s-o citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Dar Timur si Baietii Lui de Arcadie Gaidar o are cineva??? Era preferata mea in copilarie, dar nu am mai gasit-o...Nici pe net.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

"Magicianul"; "iubita locotenentului francez"; "colectionarul" si tot ce-am citit de John Fowles, foarte tare mi-a placut si "Jurnalul fericirii" -Nicolae Steinhardt (nu stiu daca am scris corect...) si mai e o carte de Ionel Teodoreanu care mi-a placut mult in adolescenta, dar nu-mi amintesc deloc cum se numeste; nu e "Lorelei" si nici "La Medeleni"...

Si "suferintele tanarului Vather" a lui Ghoete (iar nu stiu daca am scris corect...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriinutza spune:

quote:

quote:
Originally posted by floriinutza

quote:

"O tolba cu sageti otravite" si "Povestiri cu final neasteptat"...Acum am luat "Nici un ban in plus, nici un ban in minus" dar n-am apucat s-o citesc!

mersi fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Ca o visatoare ce sunt:Micul Print,Alchimistul si Portretul lui Dorian GreySunt cartile pe care le-as citi si reciti si nu m-as plictisi,iar ca scriitor preferat MIRCEA ELIADE,toata opera lui.
Dar de poeti ce ziceti?

36+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput