Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
LunaNoua spune:
Ioana, m-am uitat intre timp la pozele cu strengarica. E minunat puiul. Nu iti fa griji, o sa fie bine si o sa pape bine
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
monica70 spune:
DEEA ha ha sa vezi la noi legaturi! Pai cand am spalat sacul de dormit, a trebuit s-o adorm in bratze Ca nu foloseste paturica decat ziua in carucior.Seara era obisnuita cu sacul! Si pe trei sferturi adormita si-a dat seama ca ceva nu-i ok! Si asta de vreo cateva ori mi-a facut-o,n-a fost coincidenta.
Eu ii dau sa pape in carucior,aproape in fund sta si da intruna din picioare Asa aluneca mai bine mancarea!
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
irinadum spune:
Andreea merci de incurajari si sa treaca repede timpul pana are sa vina mama ta.Acum stateam si ma intrebam cand e mai rau cand nu este sau acum caz a plecat? Adica ce greu e dupa o luna si jumatate sa te trezesti asa singura.
Ioana merci si tie la fel. Nu ti_a zis Cristi ca s-a conversat cu nevasta rugbistului? Acum pe bune....e dragut sotul tau ...ma refer la faptul ca ai cu cine discuta...transmite-i salutari. Apropos si eu ti-am trimis un mesaj pe mobil. A ajuns ca sa stiu dc mai trimit de acum incolo ca habar nu am daca ajung.Pupici lui Razvanel.
Mai poate dau cu bata in balta dar cum nu am mai intrat de nu stiu can dnu mai stiu care si cum. Deea , Daria cu parul mare e a ta? Cam ami sunt Dariute dar nici una cu parul asa.E tare de tot . Marian cand a vazut poza a crezut ca e un copil la un an si cu parul facut de parinti , adica tapat.Presupun ca asta era "pensula" de care vb fetele.
T_Ioana spune:
Deea am fost in spital pt ca a facut reactii adverse la un antibiotic dat de dr de familie pt raceala si a necesitat ampicilina i.v. si regim pt deshidratare...
Noi papam Nan1, eu zic ca il tolereaza totusi! Uneori vomita dupa fiecare masa, sunt zile cand nu vomita deloc....am inteles ca Nan e cea mai complexa formula si cea mai apropiata de laptele de mama....am incercat la un moment dat si cu Milumil dar nu a parut sa fie vreo diferenta (adica la fel la papat si la fel la vomitat cand a fost cazul), deci nu cred ca e vorba de toleranta.....
Iar mai nou al meu nu prea mai serveste tzitzilica decat daca ma trantesc in pat langa el, nu mai accepta sa fie luat in brate si pus la san ca nou-nascutii asa ca ma apuca disperarea uneori cand il vad cum pedaleaza in timpul suptului...asa mai slabesc sieu, ca fug cu tzitza dupa el ca o apucata.....chiar zicea mama ca nu a vazut in viata ei un copil care sa se zbata, intinda, screama, ghemuiasca atata cand manaca........
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
In sf. mi-a adormit pruncul. nu stiu ce a avut, ba stiu, burtica, caci m-a mancat undeva sa-i mai dau branzica de la pranz si uite saracul copil.
Deea ce activa ai fost azi..... poate ai dreptate cu branzica+fructe, dar cu ce sa i-o dam? nu e rea la gusrt caci am gustat si eu, dar...poate nu o mananca.
Irina ma bucur ca Marian e ok, imi pare rau ca au plecat ai tai. stiu ce nasol e. mie imi pare rau cand pleaca mama si e la 300 km de mine, dar la tine, ca-i vezi si rar. si lor cred ca le-a fost super greu sa se desparta de Mario.
Intra pe DC ca te ajutam noi sa treci si peste asta.
Moni cand iesim noi e super cald, si normal ca l-am lasat la bulanele goale. la Di.
Andrea, Ioana si voua si la bebei.
Mira imi pare rau ca David nu a dormit, lasa ca-i trec si bubitele si va fi bine. de la noi.
fete merg sa scot prajitura din cuptor. am facut o praji cu capsuni si branza dulce.
Si pe urma in pat la Tv.
va pe maine.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
LunaNoua spune:
Iri, daaa... hehehe .. a mea e Daria cu par Si porecla de pensula e data de profesorul meu de pictura. Merg cu ea la scoala (cand merg ... ca mai nou iar trag chiulul) si imi zice "Ti-ai adus si pensula ? " Toata lumea ma intreaba daca dau cupilul cu gel, ori mai stiu eu ce. Ultima oara m-a intrebat preotul la biserica, cand o impartasea: "Ce i-ati facut la par??? " Sarmanul cupil, gel ii mai tebuia in cap. Si asa o chinui toata ziua cu clemele alea, ca daca nu i le prind, ii sta parul in ochi. Si nu ma indur sa o tund.... Astept sa ii mai creasca un pic si ii fac codite. La un an o sa aiba nasa ce tunde
LunaNoua spune:
Gio, daaa.. tare activa am fost. A dormit Daria cand am avut eu chef de lucru. Si cand doarme, evit sa lucrez, ca o trezesc, asa ca am stat calare pe computador. Ar fi trebuit sa desenez, ca ii musai sa ma prezint cu proiectul de sfarsit de an luni la scoala...dar ..stiti voi ...cand ii de musai...fac orice altceva numai aia nu
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Mie mi-a facut netul figura si de aia nu am mai intrat, abia de azi mai merge si el cat de cat.
Am citit ce ati scris dar cum sunt franta de oboseala, nu mai stiu ce voiam sa zic.
DEEA, apropo de stari de graviduta, sa ma fi vazut pe mine ce greturi aveam azi dimineata, de era sa pe bordul masinii. Eu cred ca sunt din cauza ca sunt obosita, m-am trezit de la 6 si la 7 plecam cu masina la revizie, pe urma alergatura la munca la mine dupa adeverinta, stat si pe acolo ca nu venise inca tipa care se ocupa de adeverinte, pe urma mers la Mall si spart bani pe bebe. Cu bebe dupa mine, normal. Am plecat de la 7 dimineata si am ajuns acasa la 3 dupa amiaza.
IRINA, sanatate sotului, ma bucur ca a fost bine operatia.
ALINA si CATA, felicitari pentru lipeala, frumosi copii aveti amandoua, sa nu fie de deochi si le sta tare bine impreuna.
GIO, daca aveam fetita, il voiam si eu pe Marco de ginere.
Hai ca nu mai stiu ce voiam sa zic, mi-oi aminti io maine.
Asa ca acum ma duc la somn, pe mine ma termina trezitul de dimineata, mai ales la ore de astea.
Pup fetele, sa aveti o noapte frumoasa.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
LunaNoua spune:
Moni, deci inca un pont de stiut pentru mancat bine . Mancarea trebuie pompata cu picioarele sa intre mai bine !!!
LunaNoua spune:
Anda, deci suntem urmatoarea generatie de mamici ? Sper ca nu asa devreme...Noapte buna si tie